Jump to content

christos122

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christos122

  • Ημ. Γέννησης 29/05/1990

christos122's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. When all else fails,crowbar the ****er!
  2. Καλησπέρα παιδιά! Θα παραλάβω το mi4c την τρίτη. Υπάρχει ρομ που να την κάνεις εγκατάσταση και μετά να παίρνει ota μόνη της; Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλημέρα παιδιά.Γνωρίζει κανείς να μου πει μια καλή custom rom για το galaxy pocket?Ευχαριστώ πολυ!
  4. παιδιά συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι το λινκ. Το έχω όμως σαν αρχείο οπότε μπορώ να σας το στείλω αν υπάρχει τρόπος ευχαρίστως!Δεν ξέρω αν γίνεται με mail ή αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.Πείτε μου και θα σας το στείλω.!! δείτε εδώ:http://www.geekyandroid.com/2012/09/samsung-galaxy-pocket-s5300-2.3.6-stock-firmware-direct-download-links.html και εδώ:http://hotfile.com/dl/182214817/7f21420/S5300XXLF5_OXXLF5_EUR_Greece_Android_2.3.6.zip.html.Το κατέβασα από το 2ο link!Ελπίζω να βοήθησα!
  5. Όλα κομπλέ τελικά.Του πέρασα ελληνική rom official και ξεκόλλησε.Τώρα πάει σφαίρα!Ευχαριστώ για την συμβουλή!Όσο για την καινούργια ενημέρωση που βγήκε δεν μπορώ να την εγκαταστήσω ούτε μέσω wifi από τις ρυθμίσεις του κινητού, αλλά ούτε μέσω kies.!Καμιά ιδέα κανείς!? Όποιος το έχει εγκαταστήσει ας μας πει την γνώμη του!
  6. λες να βοηθήσει το να περάσω μια καινούργια rom?Αυτή είναι στα αγγλικά θα έχω κάποιο πρόβλημα με την γλώσσα στα μηνύματα?
  7. Ξέρεις κανένα τρόπο για να το επαναφέρω στο σωστό δρόμο?
  8. Γεια σας παιδιά.Πρόσφατα έκανα το κινητό μου (samsung galaxy poccet s5300). Όλα καλά ως την 2η μέρα που το χρησιμοποιούσα σαν root.Ξαφνικά άρχισε να σέρνεται κυριολεκτικά,να τερματίζονται οι εφαρμογές με αναγκαστικό κλείσιμο και γενικά να μην ανταποκρίνεται σε πολλά πράγματα.Δοκίμασα το unroot αλλά ακόμα σέρνεται.Επίσης έκανα και επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα και πάλι!Έχει κανείς καμία λύση.Το ξέρω ότι κακώς το έκανα root.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει!! Σας ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...