Jump to content

Andreascy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Andreascy

  1. Παιδιά,καλημέρα έχω το S3,από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην αγορά,έχω αυτο το πρόβλημα, κάνει συνεχεια από μονο του restart. Το τηλέφωνο είναι root. Δοκίμασα να βγάλω και την πατάρια να την ξαναβάλω αλλα τίποτα.
  2. Άλλαξα και κάρτα μνήμης και το ίδιο πρόβλημα.
  3. καλημέρα αδέρφια,έχω ένα πρόβλημα έχει από χθες όταν βγάζω φωτογραφίες μετά από λίγα λεπτά η φωτογραφία γίνετε έτσι. Γνωρίζει κάποιος γιατί? Χρησιμοποιώ την κανονικη εφαρμογή της cameras.
  4. Παιδιά καλησπέρα,Υπάρχει περίπτωση όταν διαγραφουν δεδομένα από την κάρτα μνήμης να τα επαναφέρουμε πίσω?
  5. παιδιά έχω ένα πρόβλημα,στο εικονίδιο που δείχνει ότι θέλει update μου εμφάνισε σε ένα κύκλο κόκκινο με το γράμμα N μέσα μικρό κυκλάκι,πως φεύγει? έχω version 4:3
  6. παιδιά από που να κατεβάσω την 4.3 είμαι root και θα την περάσω μέσα odin
  7. παιδιά καλησπέρα εγώ πέρασα την 4.2.2 πριν 2 μήνες και είναι μια χαρά,τώρα θέλω να βάλω την 4.3 το τηλέφωνο μου είναι root. από που να την κατεβάσω,βγήκε root για την 4.3?
  8. οπως ειπε και ο φιλος δεν υπαρχει παντως δουλευει μια χαρα
  9. Θα το δοκιμάσω φιλε και να σε ενημερώσω φιλε εχω το ιδιο προβλημα ακομα.
  10. φιλε μου βγαζει με κοκκινα γραμματα τα εξεις: failed to mount/efs (invelid argument)
  11. Φιλε με την πρωτη επιλογη τιποτα να κανω την δευτερη επιλογη με την εντολη να σβεσει ολα?,τι σβηνει? φιλε φκαλει μου λαθος το mount :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  12. Παιδιά όταν ανοίγω το τηλέφωνο μου μένει κολλημένο στο λογότυπο της εταιρίας και κάνει συνεχεια επανεκκίνηση από μονο του,τι συμβαίνει?(αυτό έγινε όταν έκλεισε το τηλέφωνο από πατάρια)
  13. καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος εδώ καλός σας βρήκα;) έχω ένα πρόβλημα παιδιά με το τηλέφωνο μου,μου δείχνει ότι έχω αναπάντητη κλίση ενώ δεν έχω, δηλαδή έμεινε ο αριθμός 1 κολλημένο στο εικονίδιο του τηλεφώνου.
×
×
  • Create New...