Jump to content

ifaki9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ifaki9

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

ifaki9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Aρχικα να πω οτι ευχαριστω οσους εχουν συμβαλει και βοηθησει συμπληρωνοντας το link που σας εστειλα οσο για το τι εξυπηρετουν οι ερωτησεις του, αφορα ενα μοντέλο που λεγεται Kano και στηριζεται σε συγκεκριμενη δομη ερωτησεων και επεξεργασιας των απαντησεων εγω απευθυνθηκα στο φορουμ σας μιας και θεωρησα οτι ως χρηστες smartphone θα ειχατε καλη γνωση του θεματος και πιθανοτατα τη διαθεση να συμπληρωσετε ενα ερωτηματολογιο τωρα οι κριτικες που ειπωθηκαν παραπανω ειναι αβασιμες αν καποιος γνωριζει τη θεωρια πανω στην οποια δουλευω οπως και να εχει παντως ευχαριστω οσους διεθεσαν εστω και λιγο απο το χρονο τους για να με βοηθησουν
  2. Τo παρακάτω ερωτηματολόγια πραγματοποιούνται στα πλαίσια εκπόνησης της μεταπτυχιακής εργασίας: "Μια πολυκριτήρια προσέγγιση για την ανάλυση της ικανοποίησης των πελατών σύμφωνα με το μοντέλο του Kano" στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Αν ειστε χρηστες smartphone...ή το έχετε χρησιμοποιησει γενικα....αφιερωστε λιγο χρονο να απαντησετε αναφορικα με την ικανοποιηση σας! http://www.limesurvey.dpem.tuc.gr/index.php?sid=63163&newtest=Y&lang=el Eυχαριστω πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια σας και τη συμβολη σας! Eυχαριστω για την παρατηρηση των links!
  3. Τα παρακάτω ερωτηματολόγια πραγματοποιούνται στα πλαίσια εκπόνησης της μεταπτυχιακής εργασίας: "Μια πολυκριτήρια προσέγγιση για την ανάλυση της ικανοποίησης των πελατών σύμφωνα με το μοντέλο του Kano" στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνειου Κρητης. http://www.limesurve...wtest=Y&lang=el http://www.limesurve...wtest=Y&lang=el Τα παραπάνω link αφορουν δυο διαφορετικα ερωτηματολογια...αν σας ειναι ευκολο καντε τον κοπο να μου απαντησετε και στα δυο (...ή τουλαχιστον σε ενα απο τα δυο....) Eυχαριστω πολυ εκ των προτερων για τη βοηθεια σας και τη συμβολη σας!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
×
×
  • Create New...