Jump to content

panosart

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panosart

  1. Μπορείς να μου πεις αν μπορώ να αλλάξω τα καπάκια απο το lg optimus 3d,ξέρεις αυτά για τη θύρα της φόρτισης και της HDMI.Κόπηκε αυτό της φόρτισης.Που μπορώ να βρω Και κάτι ακόμη μετά την επισκευή του τηλ. δεν μπορώ να συνδεθώ με το pc μέσω καλωδίου φυσικά.Κάποια λύση?
  2. Εντάξει φίλε μου, μου το φτιάξανε στην lg. Σίγουρα είναι το καλύτερο service που έχω δει.Δε μου ζητήσανε απόδειξη, αλλάξανε την οθόνη και βάλανε καινούριο λογισμικό και όλα αυτά δωρεάν!Μπράβο στην lg.
  3. Καλά εκείνο είναι εύκολο να ξαναγίνει.Αλλά δε θα το πάρουν ακόμα και αν είναι να πληρώσω την επισκευή ή το service του ότι τέλος πάντων και να θέλει?
  4. Το τηλέφωνο το πήρε ένας φίλος και το έκανε να λειτουργηση.Μου είπε ότι έβαλε μία rom που βρήκε στο διαδίκτυο.Αλλά δεν αναγνωρίζει την κάρτα sim,δεν λειτουργούν τα κάτω κουμπιά αφης και το περιβάλλον εργασίας δεν είναι το ίδιο ή αν το γράφω σωστά to launcher .Ξέρεις κάτι γιαυτό?
  5. Το κινητό μου το έφερε φίλος απο Γερμανία και του το αγόρασα δεν εχει απόδειξη αγοράς δεν το παίρνουν για servis τώρα που δεν έχει? Το κινητό μου το έφερε φίλος απο Γερμανία και του το αγόρασα δεν εχει απόδειξη αγοράς δεν το παίρνουν για servis τώρα που δεν έχει?
  6. Παίδες, γεια σας.Καινούργιος στο forum όπως καινούργιος στα android απ ότι θα δείτε σε λίγο. Απέκτησα ένα ελαφρός μεταχειρισμένο lg optimus 3d.Μου είπανε να το κάνω επανεκκίνηση εργοστασιακών ρυθμίσεων για κάποιο λόγο.Μπήκα στο ανάλογο μενού και αντί προφανώς να πατήσω αυτό που έπρεπε πάτησα format system:(.Το τηλέφωνο τώρα δε δείχνει τίποτα, μόνο το λογότυπο τηw lg όπως και το recovery system αν το λέω καλά.Τι κάνω τώρα: Το πετάω ή υπάρχει κάποια λύση:Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας. Το τηλέφωνο πριν λειτουργούσε κανονικά.
×
×
  • Create New...