Jump to content

Twinpower

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Twinpower

  1. Ωραιο ΤΕΣΤ ! Λοιπον παντα θολες φωτογραφιες βγαζουν τα Sony εδω και πολλα χρονια ! Ειδικα αν τις τυπωσεις...κλαφτα ! Ειναι πολυ περιεργο η Sony να βγαζει φωτογραφικες μηχανες και παντα η Samsung να εχει καλυτερο φακο στα μηχανακια της !!!
  2. Twinpower

    Sony Xperia T

    Γιατι . 1. το ειχα . 2. Η οθονη του Τ ειναι χιλιες φορες καλυτερη και στα χρωματα και σαν ποιοητα ασχετως ppi ! 3. Το Τ ειναι πολυ πιο γρηγορο σε γενικη χρηση,ακομα και στο market οταν κατεβαζα πολλες εφαργογες μαζι το IΟΝ ετρωγε κολληματα,το Τ δεν μασαει τιποτα ειναι οπως Galaxy S 3 και λιγο πιο γρηγορο σε γενικη χρηση. 4. Camera,10 φορες καλυτερη αποδοση εχει το Τ . ΠΑιδια τα ειχα ολα αυτα τα κινητα στο χερι μου,δεν τα γραφω για να περναει η ωρα. Εχω GS 3 πλεον οποτε γιατι να πω ψεμματα ;
  3. Twinpower

    Sony Xperia T

    To T ειναι η καλυτερη συσκευη της Sony αυτη την στιγμη. ΤΟ Ζ για εμενα εχει την χειροτερη οθονη που εχω δει απο την εποχη του Xperia S . Ομως ολα αυτα ειναι αποψεις και μονο. Μην ακους εμενα φιλε γιατι εδω μεσα οπως και στο στημενο πρωταθλημα κανουν οτι θελουν οι "Γαυροι " !!! Εγω μπορει και να ειμαι ασχετουλης. *** ΜΑΚΡΙΑ απο το ΙΟΝ ακομα και στα 150 αν το βρεις...
  4. Twinpower

    Sony Xperia T

    Φιλε εγω ειχα γραψει οτι δεν ακουγα και ειχα προσθεσει οτι : ισως να φταινε τα αυτια μου Η ισως να ειχα πεσει σε προβληματικο μοντελο ! καλοριζικο οπως και να εχει να το χαρεις ειναι ωραια συσκευη,απο τις καλυτερες !
  5. Twinpower

    Sony Xperia T

    Εχει κανονικα. Αυτο που ειχα εγω ηταν Ελληνικο και ειχε. Λογικα ξεχασαν να στα δωσουν.
  6. Twinpower

    Sony Xperia T

    Φιλε παρτο και αν δεν σου κανει το πουλας. ΕΤσι εκανα και εγω. Το κρατησα 2 ημερες ειδα οτι Δεν ακουω τιποτα εξω στο δρομο και το εδωσα. Πισω στα παλια λημερια μου ( GS 3 ). Ειναι φοβερη συσκευη το Τ ισως το καλυτερο που εχει βγαλει η sony .
  7. Twinpower

    Sony Xperia T

    Ελα ρε φιλε σιγα μην ειμαστε και κουφοι ! Με το Galaxy S 3 ακουω απο μακρια τι μου λεει ο αλλος. Απλα τα Sony ειναι ...παρε sony και ποιος σε sony !!!:D
  8. Twinpower

    Sony Xperia T

    Α το κανει και σε εσενα...μαλιστα. Οποτε δεν θα το ξαναπαρω ( ηθελα να του δωσω μια ευκαιρια ακομα αλλα).. Δεν θα το ξαναπαρω γιατι δεν μπορω να εχω το bluetooth συνεχεια δεν το παω καθολου. Το ειχες διαπιστωσει αυτο και στο Xperia S φιλε ;
  9. Twinpower

    Sony Xperia T

    Φιλε χαλαρωσε μπορει σε εμενα να ετυχε η μπορει να εχω με τα αυτια μου προβλημα ! Ηρεμησε και τσιμπα το ! Ειναι κινηταρα ! Επισης εχει πεσει και η τιμη του οποτε..ΟΡΜΑ ! :D
  10. Twinpower

    Sony Xperia T

    Ευχαριστω αλλα το εδωσα ηδη...δεν ακουγα τιποτα στις κλησεις. Κριμα. Προς αποφυγην φασαριας...μπορει να ηταν προβληματικο το μοντελο που ειχα-αν και δεν νομιζω διοτι και με το S παλι δεν ακουγα τιποτα. Τεσπα. Φοβερο τηλεφωνο ισως μια κλαση καλυτερο απο Galaxy S 3 . Πρωτη φορα μου αρεσε τοσο Sony συσκευη. Ελπιζω να βγαλει κατι αξιολογο και αδιαβροχο στις 4.7' και να ξαναγυρισω σε Sony.
  11. Twinpower

    Sony Xperia T

    Στο insomnia απο την παρασκευη εχω δει πανω απο 10. Για δες καλυτερα φιλε μου ! :D Α και που εισαι ...techblog δεν εβαλα μεσα !!
  12. Twinpower

    Sony Xperia T

    Εννοειται ! Λοιπον επειδη ειμαι δικαιος ηδη βρηκα κουσουρι !! Το ακουστικο ειναι λιγο δεν ακουγεται οπως του GS 3 . Αυτο το προβλημα φυσικα το θυμομουν απο εποχη Xperia S οποτε το ηξερα απλα το διαπιστωσα πριν λιγο που ημουν εξω. Ενταξει ειναι τοσο ωραιο το κινητο που δεν με χαλαει .
  13. Twinpower

    Sony Xperia T

    Να εισαι καλα ! Κοιτα το Τ ειναι αλλο κινητο και παει προς tablet, το επιασα και εγω στα χερια μου το Ζ αλλα δεν λεει μια μπροστα στο Τ . ΣΤο Τ κατα περιεργο τροπο η Sony εβαλε καλη οθονη ( ασχετως αναλυσεως) που βγαζει καλα χρωματα και ΟΧΙ ξεπλυμενα ! Στο Ζ η Sony εκανε γκαφα και αυτο φαινεται απο τις ηδη Αγγελιες ( χαμος) σε διαφορα Forums Ελληνικα. Το μονο καλο του Ζ ειναι το " Αδιαβροχο" κατι αλλο θετικο δεν ειδα εγω-οσο τρελο και αν με λενε . Παντοφλα ειναι . Για να πω την αληθεια το Τ το πηρα μεχρι να ερθει Ελλαδα ....το S 4 !! :)
  14. Twinpower

    Sony Xperia T

    καινουριο δεν ελεγε δεν αξιζει..το πηρα 240. ΚΑλη τιμη για την εποχη, 20 ημερων ακριβως Ελληνικο ! Εχει περασμενη jb και πεταει ! Να σαι καλα φιλε..:)
  15. Twinpower

    Sony Xperia T

    Να σαι καλα ! Κοιτα καλο το Galaxy S 3 αλλα..ετρωγε κολληματα ουτε κληση δεν μπορουσα να κανω σε καποιες φασεις !! Αντε να δουμε τι τθα μου βγει και το Τ ....:)
  16. Twinpower

    Sony Xperia T

    Μολις το τσιμπησα !! Επειτα απο 1 χρονο επιστροφη στη Sony . Φοβερη κατασκευη. Ελπιζω να μην μου κολλαει οπως το GS 3 .. Κατι σημαντικο που ΠΡΕΠΕΙ να προσεξω γενικως ;;; Εννοειται οτι θα διαβασω το νημα σιγα σιγα...αλλα θελω συμβουλες ! :D
  17. Υπερβολικα που κανω ολα αυτα σε 10-12 ωρες ; Καλα πιστευω ειναι φιλε. Αλλοι τα κανουν σε 2-3 ωρες.
  18. Γιατι να γραψω ψεματα φιλε ; ΛΕς να βγαλω χρημα απο αυτο ; Δεν θελω motorola μακρια ειχα το RAZR μαυρα χαλια. προτιμω το 4Χ και να εχω 2η μπαταρια μαζι.
  19. Δηλαδη το 99.9% εδω μεσα κανει οτι κανω εγω εισαι σιγουρος ;;; Εχουμε και λεμε.. 3G 15 ωρες την ημερα με αυτοματο Sync εννοειται ! 1,5-2 ωρες κλησεις. Γυρω στα 50-100 sms. Πανω απο 300 email. Φωτο σιγουρα την ημερα βγαζω 50 και 2-3 βιντεο full HD . Λοιπον ολα αυτα τα εκανα μεχρι πριν 5 ημερες με το GS 3 και ειχα αυτονομια το πολυ 12 ωρες με οθονη στο 0%. Δεν νομιζω οτι καποιος εδω μεσα κανει αυτα τα πραγματα με το LG. Τεσπα εγω θα το παρω σε λιγη ωρα και θα γραψω ποσες ωρες μου κραταει η μπαταρια με τα ιδια σε 2 ημερες.
  20. Δεν το κραζω απλα θελω να το παρω ομως με 3 ωρες αυτονομια δυσκολα.... Εγω το κινητο το εχω για κλησεις και ιντερνετ οχι για να το κοιταζω οπως το 99.9% εδω μεσα. Ουτε για παιχνιδια και τετοια. Οποτε αν μου σβηνει στο 3ωρο δουλεια δεν κανουμε. Το GS 3 μου κρατουσε το λιγοτερο 12 ωρες και το RAZR που ειχα εως χτες 20 ωρες χαλαρα. ΤΕσπα μπορει να το παρω και αν δω δεν πιανει το 10 ωρο με οθονη στο 0% το πουλαω.
  21. Α μαλιστα. Οποτε δυσκολα . Κριμα και ειναι ωραια συσκευη.
  22. Δεν θελω να το κανω ΡΟΟΤ για το μανισιο μιλαω. Οποτε να υποθεσω κανα 3ωρο κραταει η μπαταρια ;
  23. καλημερα παιδια. Λοιπον σκεφτομαι να το τσιμπησω ,ειναι το μοναδικο απο τα τερατα που δεν αγορασα. Ερωτηση... ΤΙ andoid φοραει αυτη τη στιγμη το μηχανακι ; Στο gmarena ειδα 4.0.4 ισχυει ; Τωρα για την μπαταρια,κραταει με ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ 10 ωρες Η θα ψαχνω φορτιστη ; περιμενω αμεση απαντηση. Ευχαριστω.
  24. Παιδια ερωτηση : H Nikon S9300 αξιζει τα 250 που ζηταει ;
  25. Ε οποτε δνε το κανω..κραταω το κινητακι μου ! Σε ευχαριστω φιλος-να εισαι καλα !
×
×
  • Create New...