Jump to content

PAULOS_STI

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by PAULOS_STI

  1. Βάζει το κινητό η γυναίκα μου να φορτίσει,το βρίσκει κλειστό,δεν ανοίγει με τίποτα.Της είπα να πατήσει τα +- μαζί με το power και πήρε μπρος.Τη ς το έχει ξανακάνει κάποιες φορές...Τι φταίει καμία ιδέα;

     

     

    Sent from my iPad using Tapatalk

     

    Είχα το ίδιο πρόβλημα , την πρώτη φορά που το πήγα μου κάνανε φορματ το ξαναπαρουσιασε και μου αλλάξανε την πλακετα σε εγγυηση .

  2. Και αν το παρετε απο τον Γερμανο με πιστωτικη καρτα EYROBANK εχετε και επιστροφη 20% που σημαινει οτι σας ερχεται 319,2 !
  3. Παιδια μια βοηθεια,της γυναικας μου το Ζ5,ενω δουλευε οκ....εκανε η οθονη κατι τρελα,αλλαξε χρωμα,και εσβησε το κινητο,απο τοτε δεν ξανανοιξε,τι hard reset,τι με το companion repair,τι με το κουμπι που ειναι στην υποδοχη στην καρτα sim/sd τιποτε....

    Τα επαιξε η οθονη...??? Οταν το βαζω να φορτισει αναβει το πορτοκαλι led.....

    Επισης εγινε οταν το ειχε στο μπανιο,λετε με τον ατμο να τα επαιξε...??? Το ενδεικτικο στην υποδοχη,ειναι λευκο,τετοι χρωμα πρεπει να ειναι...???

     

    ΒΟΗΘΕΙΑ δεν αντεχετε...!!!!:(

     

    Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και μου το αντικατεστησαν με καινουργιο

  4. δλδ σου εσκασε η πλακετα μετα το update ?

     

    οχι φιλε μου ,απλα νεκρωσε το κινητο , ουτε αυτοι δεν μπορουσαν να το ξεκινησουν , και μου εδωσαν καινουργιο .

  5. Καλησπερα παιδες , για πληροφορηση σας : μου ηρθε η τελευταια αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ την κατεβασα πηγε να κανει την εγκατασταση το τηλ.

     

    και δεν ανοιξε ποτε , δοκιμασα ολα τα γνωστα κολπα για να το ανοιξω αλλα αυτο δεν ανοιγε ουτε μεσω pc companion που δοκιμασα να κανω

     

    επιδιορθωση , το πηγα στην OMNITECH και μου ειπαν οτι χρειαζεται πλακετα καινουργια αλλα δεν ειχαν και μου το αντικατιστουν με καινουργιο

     

    στο κουτι του σφραγισμενο διαφορετικου χρωματος ασπρο μιας και δεν ειχαν μαυρο

  6. Αν δεν το έχεις στήσει ακόμα, κάνε το εξής.....ή μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το τηλ ή μέσω PCC πήγαινε support zone και κάνε εγκατάσταση την Rom ξανά από την αρχή.

     

    Σε καταλαβαίνω, αν δεν έχεις Wi-Fi έχεις χάσει το 70% των δυνατοτήτων του τηλ σου.

     

     

    Σε ευχαριστω duc αυτο θα κανω για αρχη ,γιατι χωρις wifi δεν λεει το Ζ !

  7. Ναι πρέπει να είναι root φίλε μου δυστυχώς.

     

     

    πες ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, έχεις αποσυνδέσεις συχνές, ή απλά δεν βλέπεις το εικονίδιο του Wi-Fi γεμάτο; Όπως σου είπε και ο Minotavrs αν έχεις αποσυνδέσεις τότε θα βρίσκαμε λύση αν ήσουν root, αν απλά έχεις το δεύτερο σαν πρόβλημα τότε ίσως να μην είναι καν πρόβλημα. Πάντως δοκίμασε και αυτό που σου είπαν να αλλάξεις channel στο router σου.

     

    Δεν εχω κανει root , ισως στην πορεια που το μαθω καλα και εχω απαιτησεις απο το z το επιχειρησω .

    Εχω αποσυνδεσεις συχνες ,και σε 4-5 wifi που επιανα καμπανα σημα τωρα μια που μπαινει και μια που βγαινει !

     

    Σας ευχαριστω παντως για τις απαντησεις

  8. Help παιδες εγκατέστησα την 253 μέσω pc companion και το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι δεν έχω καλό σήμα wifi ενώ με την 434 είχα πολύ καλό, κάπου διαβασα ότι πρέπει να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση πριν πως γίνεται αυτό ?μιας και δεν το κατέχω το άθλημα ?

     

    Καποιος να βοηθησει ?

  9. Help παιδες εγκατέστησα την 253 μέσω pc companion και το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι δεν έχω καλό σήμα wifi ενώ με την 434 είχα πολύ καλό, κάπου διαβασα ότι πρέπει να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση πριν πως γίνεται αυτό ?μιας και δεν το κατέχω το άθλημα ?
  10. Tο τελευταιο dock από Golden Mall αποκτηθηκε πριν απο λιγο :) Απο 8 Μαιου θα ερθουν παλι.. :p

     

     

     

    Ωραιοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςς !;)

  11. Στην Καλλιθέα που πήρα σήμερα, μου είπαν από την Πέμπτη θα πάνε σε όλα τα καταστήματα. Ακόμα δεν έχουν. Και μόνο σε μαύρο χρώμα.

     

    Εγω το πηρα στο sony center του Golden hall φιλε μου !

  12. Παιδες για όσους ενδιαφέρονται για την βάση dock έχει έρθει στα sony center στα 25 ευρώ!
  13. Εγω εχω ανοιχτα data, δορυφορο (για οταν χρειαζομαι GPS), wifi, και ολα ταλλα τα γνωστα,λιγο fb, λιγο Instagram, πολυ whatsapp, και καποιες κλησεις, 10-20 λεπτα τη μερα.

    Με αυτα ειμαι με 8 ωρες λειτουργιας στο 75% με 40% συστημα και 20% οθονη.. συν τα υπολοιπα.

     

     

     

     

    Αυτο που λες (επειδη εχω SE απο το 2002) συνεβαινε οταν ειχε πεσει η αποδοση της μπαταριας στα παλια κινητα. Τον 1ο καιρο ηταν για ωρα στο 100%, οταν επεφτε ανοιγε απο 98%-95% κατευθειαν.

    Τωρα ομως επειδη το παρατηρουσα ειδα διαφορα σε σχεση με πριν, που κρατουσε ακομα και το 100% για πολλη ωρα, ισως και μια.

     

    Γενικα ομως νομιζω οτι το εχουμε υπεραναλυσει μιας και το κινητο ακομα και με την αναβαθμιση ειναι καλυτερο για μενα. Τωρα αν βγαζει λιγο λιγοτερο με τη μπαταρια, οκ, πλεον εχουμε μαθει (αλλιως πρεπει να μαθουμε) να ζουμε με αυτο. τα smart phones σαν αυτο βγαζουν απο μιση μεχρι 2 ημερες. με μεσο ορο τη μια μερα. Τωρα αν θα ζοριστει να την πιασει τη μερα ή αν θα παει σχετικα ανετα, μπορεις να το ρυθμισεις κιολας, και να μην ξεμενεις απο μπαταρια, γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο, αρκει να το προσεξεις και να παρεις τα μετρα σου κατα τη διαρκεια αυτης (πχ αν το εχω λιωσει το πρωι και με παει απογευμα στο 30% κλεινω ο,τι αχρηστο και χαμηλωνω φωτεινοτητα κιαλλο).

     

    Συμφωνώ απόλυτα, το έχετε κουράσει πολύ ρε παίδες με την μπατάρια αν βάλετε τις σωστές ρυθμίσεις η αυτονομία του κινητού ειναι καλύτερη , τι περιμένετε να σας κρατάει 4-5 μέρες ?

  14. Τέλη Φεβρουαρίου το περιμένουνε στην Ελλάδα μετά απο σημερινό τηλεφώνημα στη ΣΟΝΥ αλλά χωρίς να ξέρουνε τιμή !;)
  15. Εγώ έκανα την αναβάθμιση μέσω pcc , το πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν το εξής ενώ έφτανε στο 70-80% της αναβάθμισης ακουγόταν

    ενας ήχος απο το pc σταματούσε η ενημέρωση και μου έβγαζε το τριγωνάκι με τα εργαλεια στην οθόνη του κινητού , πρός στιγμήν τρόμαξα και κατάλαβα οτι θα έχω τα ιδια προβλήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως , δεν το παράτησα και μετά απο 3 προσπάθειες (άλλαξα και θύρα usb μήπως ήταν απο αυτό) ολοκλήρωσα το update επιτυχώς , όσον αναφορά το θέμα της μπαταρίας είδα μια βελτίωση

    με την καθημερινή χρήση που κάνω πέφτει πιο αργά , αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω ειναι στις επαφές το χρώμα της οθόνης ήταν μαύρο και τώρα έγινε άσπρο , αυτό αλλάζει απο πουθενά παίδες ?

     

    Ευχαριστώ

×
×
  • Create New...