Jump to content

kakavi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kakavi

  1. Γειά σας παιδια. εχω εδω κ λιγες μερες με v42 με το δικο του kernel. με supercharger εχει αυτονομια αλλσ κολλαει μεχρι κ 2 δευτερόλεπτα σε απόκριση κ χωρις supercharger δεν κολλσει καθολου αλλα καθολου καλη αυτονομία. πολυ καλυτερη η v40 με perseus.περασε κανεις kernel σε v42 να πει την γνωμη του;
  2. μολις περσσω τον perseus πειραζω κστι απ το προγραμμα?
  3. τελικα παιδια αξιζει να αλλαξει κανεις kernel στην omega v4..? αλλοι λενε για stock αλλοι για perseus κτλ.. περισσοτερη αυτονομια παντως ακουγεται οταν ειναι πειραγμενη..
  4. θα το κοιταξω φιλε μου και θα σου πω..παντως πληροφοριακα εχει βγει καποια εκδοση πιο καινουργια? διαβασα σε προηγουμενα ποστ για 5,x .. αν υπαρχει και δεν βγαζει προβληματα να την δοκιμασω..
  5. παιδια βοηθηστε με λιγο..εχω εδω κ 2-3 μερες εχω περασει σε s3 την omega v40.Δεν εχω περασει κατι αλλο σε αυτα π ηδη εχει εκτος απο 2-3 εφαρμογες για αθλητικα. το κινητο το φορτιζω το πρωι κ μεχρι το βραδυ η μπαταρια τελειωνει και δεν το κανω σχεδον κα8ολου χρηση. με το που το ξεκλειδωνω βλεπω κατευθειαν η μπαταρια να πεφτει και δεν εχω περασμενα wighet εκτος απο αυτα που εχει. επισης ψιλοκολλαει οταν αλλαζω τα φυλλα στο menu και οταν μπαινω internet apo data. τι να κανω τι μου προτεινετε.. υπαρχει καμια νεοτερη εκδοση να περασω μπας και το στρωσει λιγο? η αμα γινεται να περασω την μαμα rom που ειχε..τουλαχιστον δεν σερνοταν τοσο..
  6. γεια σας παιδια..θα ηθελα να ρωτησω εαν τα custom roms και τα themes επηρεαζουν την διαρκεια της μπαταριας..καθαρα απο αποψη μπαταριας..ευχαριστω!
×
×
  • Create New...