Jump to content

Dragonborn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dragonborn

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Dragonborn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπόν πρώτα απο όλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους για τις άμεσες απαντήσεις τους! :) Να πω ότι μπορώ να βγάλω screenshot άμα σας διευκολύνω μήπως καταλάβετε κάτι καλύτερα, όποτε πείτε μου άμα θέλετε. Ρώτησα έναν φίλο μου που έχει το 6plus κ μου είπε ότι καθώς πατάω και μου βγάζει τος κόκκινες γραμμές θα πρέπει να ακούω ένα θόρυβο (δόνηση) κ τότε πρέπει να ξανά πατήσω στο home button. Το θέμα είναι ότι δεν ακούγεται δόνηση καθόλου. Ναι φιλε δοκίμασα και με τον δεξί αντίχειρα ακόμα και με τους δείκτες αλλα μου βγάζει ακριβώς το ίδιο. Κ εμένα ετσι μου φαίνεται, δυστυχώς. Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι αφού βάζω το δάκτυλο βγάζει κάποιες κόκκινες γραμμές (κάθε φορά τις ίδιες ανεξάρτητως δακτύλου) και μεσα σε δευτερόλεπτα εξαφανίζονται κ μου βγάζει το μυνημα. Δεν προλαβαίνω να ξαναπατήσω (όπως κάνουν σε βίντεο που είδα στο YouTube) στο home button αφού μόλις σηκώσω το χέρι μου έχουν εξαφανιστεί και αρχίζω πάλι απο την αρχή. Ούτε ακούω κάποια δόνηση όπως είπα. Το προσπάθησα ναι, και με διαφορετικά δάκτυλά. Αλλα το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά το ίδιο.
  2. Όχι φίλε κανονικά την εχω αγοράσει, ήταν μάλιστα το τελευταίο κομμάτι ετσι μου είπαν. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι μεσα οι οδηγίες ήταν στα ισπανικά αλλα δεν είπα τίποτα. Άρα το πάω πίσω...ευχαριστώ για την απάντηση!
  3. Το θέμα είναι ότι πχ στο 1:16 που αρχίζει να το κανεί αυτός εγω κάνω το ίδιο, πιάνει κάποιες γραμμές κόκκινες και μετά μου βγάζει αυτό το μυνημα. Επίσης δεν υπάρχει κάποια δόνηση όπως αναφέρει το βίντεο και δεν μπορώ να το πατήσω συνεχόμενα γιατί μόλις πατήσω την πρώτη φορά μετά από 2 Δευτερόλεπτα μου βγάζει το μυνημα... Ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει;
  4. Thanks για την απάντηση, αλλα το βίντεο που μου έστειλες έχει να κάνει με την δημιουργία ενός website ?!
  5. Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα για πρώτη φορά iPhone τις προάλλες, και είμαι πολύ ευχαριστημένος αν κ ακόμα το ψάχνω λίγο μα συνηθίσω το iOS. Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Touch ID. Αφού πάω να το ρυθμίσω και βάζω πάνω στο home button τον αριστερό μου αντίχειρα βγάζει λίγες κόκκινες γραμμές, Σταματάει εκει, τις βγάζει και μου λέει 'καλύψτε πλήρως το κουμπί αφετηρίας', ενώ το εχω πλήρως καλυμμένο. Το δοκίμασα πολλές φορές αλλα κάθε φορά γίνεται ακριβώς το ίδιο. Κάνω κάτι λάθος ή υπάρχει πρόβλημα με το κινητό ;
  6. ΠΑΙΔΙΑ, PLEASE, ΒΟΗΘΕΙΑ!! Αγορασα μια sd καρτα των 8GB την εβαλα στο κινητο και συνεδεσα το κιν. με το pc μεσω USB για να περασω απο το 2ο στο 1ο καποια videos. Αρχικα, 1) Μου δειχνει στο pc την χωριτικοτητα του κινητου σαν να μην ειχα βαλει την sd καρτα, οποτε και το space ειναι μηδαμινο. Γιατι? 2) Οταν παω ρυθμισεις η επιλογη της sd καρτας ειναι απενεργοποιημενη, ενω οταν το κιν. δεν ειναι συνδεδεμενο με το pc στις ρυθμισεις μπορω να δω την χωρητικοτα της καρτας. ?? και τελος, ακομα και οταν βγαλω το κιν απο το usb οταν παω να βγαλω videos με την cam μου λεει δεν υπαρχει αρκετη μνημη σ αν να ΜΗΝ ειχα συνδεσει ποτε την sd καρτα. ... βασικα η βασικη μου ερωτηση ειναι πώς να την ενεργοποιησω? την εχω βαλει εχω τελιωσει ΟΛΗ την μνημη του κινητου αλλα παρολο που το xperia την καταλαβαινει δεν ''την ''ενεργοποιει'' '' δλδ μου λεει ακομα οτι δεν εχω μνημη.
  7. παιδια μολις εβαλα το κινητο μου xperia sola στο pc μεσω του usb και το μονο που εκανε ειναι να μου βγαλει τον sony companion (που τελικα δεν μπορεσα να κανω install - γιατι μου εβγαζε error) και να φορτιζει. Ουσιαστικα δλδ ο υπολογιστης μ δεν καταλαβαινε το κινητο κ ετσι δεν μπορω να βαλω ουτε μουσικη, ουτε βιντεος ουτε τπτ! ΚΑΜΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ? Υ.Γ. ΤΟ ειχα ξανα - συνδεσει πριν καμνα μηνα κ ειχε δουλεψει μια χαρα, τοτε.
  8. παιδια οταν με περνουν τηλεφωνο κ το σηκωνω κ μιλαω η φωνη του αλλου ακουγεται πολυ χαμηλη και δεν ειναι οτι μιλαει σιγα, μιλαει κανονικα ενω επισης εχω τερμα σχεδο την ενταση. Τι φταει? σας συμβαινει κ σας αυτο;
  9. παιδια θελω καρτα μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη προσφορα η οποια να εχει και καποια mb internet μεσα?
  10. δεν μπορω γτ δεν το εχει ενα συγκεκριμενο καταστημα στο οποιο εχω κουπονι... οσο για το sola περα απο wi - fi μου δινονται μοναδες δωρο κατα την αγορα για web browsing? τελος αλλη μια ερωτηση μπορω να βαλω μουσικη / βιντεος στο κινητο απο το pc ετσι?
  11. να ροτησω στο google play τα temple run 1,2 + fruit ninja ειναι δωρεαν? (για λειτουργικο 4.0 ή εστω 2.3.7ζ)
  12. kosma, μεχρι 229Ε το πολυ το budget μου αλλα βλεπω οτι σ αυτα τα λεφτα ειναι η καλυτερη επιλογη.
  13. thanks δλδ το sole με το 4.0 παει γρηγορα ετσι?
  14. guys, το sola καινουριο στα 194Ε αξιζει?
×
×
  • Create New...