Jump to content

kiki1990

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kiki1990

  1. Καλησπέρα! Διαχειριστή αρχείου οταν λέει τι εννοεί ο ποιητής??? :)
  2. Καλησπέρα και πάλι! Αφού κατάφερα να κάνω root και να εγκαταστήσω το link2sd(δεν κατέβαινε με τίποτα εάν δεν έσβηνα τα πάντα) προσπαθώ να μετακινήσω και να διαγράψω εφαρμογές, αλλά μάταια! Στις περισσότερες εμφανίζεται το άκρως εκνευριστικό μήνυμα "αποτυχία". Είμαι στα πρόθυρα να το πετάξω!!! Επίσης σε πολλές περιπτώσεις δεν αναγνωρίζει την κάρτα sd. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει???
  3. Εάν αυτό είναι για μένα εντάξει είναι! Το είχα κάνει ήδη upgrade! Ευχαριστώ πολύ :)
  4. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση αλλά δεν βλέπω στο βίντεο κάτι διαφορετικό από ότι κάνω! Εξακολουθεί να βγάζει αυτό το μήνυμα! :( Συνεχίζω τις προσπάθειές μου!!! Τα κατάφερα!!! Πρέπει να είχε πρόβλημα το usb και να έκανε αποσύνδεση...I am a superuser!!!horay!!! Παρ'όλα αυτά μπαίνω στη διαχείριση εφαρμογών επιλέγω την άκυρη εφαρμογή που θέλω αλλά μέσα δεν υπάρχει καμία δυνατότητα, ούτε διαγραφή, ούτε μετακίνηση, τπτ! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  5. Καλησπέρα σας! Έχω πάρει κι εγώ το Alcatel OT 991 και προσπαθώ να το κάνω root αλλά αφού φτάσω στο σημείο που πατάς download και συνδέσω τη συσκευή μου εμφανίζει το κείμενο που έχω στην επισυναπτόμενη εικόνα. Έχω εκνευριστεί απίστευτα με το σηματάκι ανεπάρκειας χώρου και το κόλλημα που τρώει επειδή είναι φούλ...δεν μπορώ να σβήσω τίποτα! help me please!
×
×
  • Create New...