Jump to content

AndieRoo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

AndieRoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, εχω το galaxy y pro duos και δυστυχως η εταιρια που το παραγγειλα μου εφερε το πολωνικο. Δεν εχw ιδιαιτερο προβλημα αλλα το φυσικο πληκτρολογιο δεν γραφει ελληνικα. Εχω βρει το firmware που εχουν τα ελληνικα τηλεφωνα και εχω κατεβασει το odin 1.85. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ειμαι τρελα σχετικη μ'αυτα (ειχα αγχωθει ακομα και με το root αλλα τα καταφερα). Θα μποροuσε καποιος να μου πει βημα βημα τι να κανω για το συγκεκριμενο κινητο και τη συγκεκριμενη εκδοση odin? Ευχαριστω. =EDIT= Υπαρχει τροπος να μπει το ελληνικο πληκτρολογιο χωρις να αλλαξει ολο το firmware? Δηλαδη να γινει εγκατασταση μονο της γλωσσας στο φυσικο πληκτρολογιο? (Η ελληνικη υπαρχει και σαν γλωσσα τηλεφωνου και σαν γλωσα εικονικου πληκτρολογιου. Το τονιζω γιατι ακομα και απο την ιδια την εταιρια δεν καταλαβαν τη διαφορα και μου ειπαν να κατεβασω εφαρμογη...το προβλημα μου ειναι το ΦΥΣΙΚΟ πληκρολογιο) :)
  2. Καλησπερα, εχω περασει το update.zip στην sdcard και οταν ανοιγει η οθονη και επιλεγω "apply update from sdcard" μου γραφει "E:Can't mount /sdcard. Install from sdcard complete.". Κανω κατι λαθος η φταιει η καρτα? Ευχαριστω. ((EDIT)) Nevermind, απλα τα samsung αναγνωριζουν για κατι τετοια μονο τις δικες τους καρτες, αλλαξα και εκανα ρουτ :)
  3. Το εχω κανει και αυτο και απο KIES και μου λεει πως δεν υπαρχει νεοτερο λογισμικο. Tο θεμα λογικα ειναι πως ειναι πολωνικο. Yπαρχει καπου το ελληνικο firmware που να μπορω να εγκαταστησω? ((EDIT)) Βρηκα το ελληνικο ( η τουλαχιστον αυτο που εχει προαναφερθει) firmware και κατεβασα το ODIN για να το περασω. Πριν κανω καμια βλακεια, υπαρχει καποιος που να ξερει καλα απο αυτα? Μηπως να απευθυνθω σε καποιο αλλο thread? Ευχαριστω
  4. To πηρα χθες. Με το που ανοιξα το κινητο (περα απο το οτι ηταν στα πολωνικα και τα παιξα!) μου εβγαλε να τσεκαρω για update. Το εκανα και δεν υπηρχε διαθεσιμη. Το αφησα λοιπον. Δεν εχω το ΚΙΕS αλλα το κατεβαζω τωρα, η δικη μου Έκδοση Android: 2.3.6, Έκδοση βασικού φάσματος: B5512XXLL1, και Αριθμός κατασκευής GINGERBREAD.XXLL1. Tο αλλο (PDA:LF2/PHONE:LF2/CSC:LF2 (EUR)) πως το βρισκω? ((EDIT)) Το βρηκα, το kIES μου λεει: "Αυτο ειναι το πιο προσφατο λογισμικο. Τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου PDA:LL1/PHONE:LL1/CSC:LL1 (XEO) Πιο προσφατη εκδοση υλικολογισμικου PDA:LL1/PHONE:LL1/CSC:LL1 (XEO)." Γιατι ειναι διαφορετικο και πως μπορω να εγκαταστησω αυτο που εχετε ολοι οι υπολοιποι τελος παντων? Απο το πληκτρολογιο οθονης γραφει ελληνικα οταν το ενεργοποιω, αλλα το θεμα του τηλεφωνου ειναι το φυσικο πληκτρολογιο, αλλιως επαιρνα ενα χωρις :Ρ Και αυτο μου κανει εντυπωση, ενω απο το πληκτρολογιο οθονης υπαρχει η δυνατοτητα ελληνικων, στο φυσικο δεν υπαρχει.
  5. Ευχαριστω για την απαντηση, αυτο το πληκτρο μου βγαζει τα συμβολα, τιποτα αλλο, μηπως χρειαζομαι ελληνικο firmware? Υ.Γ.:Το τηλεφωνο ειναι απο Πολωνια (δεν ξερω γιατι το παραγγειλε απο 'κει η εταιρια, ειλικρινα...). (παραθεση απο το προηγουμενο σχολιο μου) Επισης ενω ακομα κι οταν εχω ενεργοποιημενο το εικονικο πληκτρολογιο, και σ'αυτο η γλωσσα ειναι ελληνικα (κι οντως γραφει ελληνικα) στο φυσικο πληκτρολογιο παραμενουν λατινικοι χαρακτηρες... Μηπως ενα root το λυσει το προβλημα?
  6. Εμενα που το κινητο μου δεν ειναι απο ελλαδα αλλα απλο ευρωπαικο μοντελο (οπως στην φωτο παρπανω) σε πιο κουμπι αντιστοιχει το GR? Επισης ενω ακομα κι οταν εχω ενεργοποιημενο το εικονικο πληκτρολογιο, και σ'αυτο η γλωσσα ειναι ελληνικα (κι οντως γραφει ελληνικα) στο φυσικο πληκτρολογιο παραμενουν λατινικοι χαρακτηρες... Μηπως ενα root το λυσει το προβλημα?
  7. Ζητω συγνωμη αν εχει υπωθει ξανα, αλλα μεσα σε τοσες σελιδες μπορει και το παρελειψα. Εχω μια ερωτηση, πως γινεται να αλλαξει η γλωσσα γραφης μεσω του φυσικου πληκτρολογιου? Γινεται? (εχω απενεργοποιησει το εικονικο). Ευχαριστω.
  8. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Για τα ακουστικα το ξερω οτι εχει δικα του απλα απορρουσα αν και τα δικα μου θα δουλευουν. Οσο για αλλα χρωματα λογικα ακομα δεν υπαρχει τιποτα. Το ασπρο ειναι ωραιο αλλα δεν το εχω βρει πουθενα (ονλαιν τουλαχιστον). Μαλλον θα παρω το μαυρο και θα κανω καμια πατεντα η θα περιμενω καμια κινεζικη προσοψη να βγει. :)
  9. Καλησπερα! Εχω διαβασει και τις 44 σελιδες και μαζευω λεφτα να παρω το κινητο! Δεν ειχα ποτε ουτε Samsung ουτε dual sim αλλα απ' ο,τι εχω δει εδω μια χαρα ειναι το κινητο :happy: Ενα πραγμα μονο δεν μου αρεσει: το χρωμα/εμφανιση. Θα ηθελα να μοιαζει περισσοτερο στο nokia asha 200 (κι αν αυτο ειχε wifi το επαιρνα αμεσως). Ρωταω αρα: μηπως εχει κανεις ιδεα αν υπαρχουν η αν θα βγουν ποτε ανταλλακτικα/προσοψεις, αυθεντικα η μη, σε αλλα χρωματα? Και μια λιγοτερο σχετικη ερωτηση: τα ακουστικα που εχω με ενσωματωμενο μικροφωνο (μαρκας e-zi) θα δουλευουν? Προς το παρων εχω το ZTE Racer II κι εκει τα παιζουν και οι κλησεις και η μουσικη οταν συνδεω τα ακουστικα. Ευχαριστω εκ των προτερων :)
×
×
  • Create New...