Jump to content

Nikoletta11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikoletta11

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Nikoletta11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω εδω και 1,5 χρονο το κινητο, γενικα κολλαει. εκανα αναβαθμιση λογισμικου, ξανακολλαγε, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, μετα απο κανα μηνα ξανααρχισε να κολλαει. Σκεφτηκα να ξανακανω επαναφορα, κ απο τοτε δεν ανοιγει. Δηλαδη, μου ζητησε pin, κ μετα παρεμεινε να γραφει μια sony μια xperia. Ειναι έτσι πανω απο 30 ωρεσ. Ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει σαν ,συσκευη, αν κ φορτιζει μεσω του usb. Ξερει κανεισ τι να κανω? μπορω να περασω εγω με καποιον τροπο το λογισμικο η να το παω σε service?
  2. Προσπαθω αν κάνω αναβάθμιση αλλά έχω πρόβλημα στην σύνδεση. Κλείνω το κινητό, κ όταν το συνδέω ενώ κρατάω πατημένο το κουμπί μείωσης ήχου, συνδέεται αλλά δεν το αναγνωριζει το πρόγραμμα αναβάθμισης ως συνδεδεμένο, δεν πηγαίνει δηλαδή στο επόμενο βήμα. Υπάρχει κάποιο κόλπο? Ευχαριστώ
  3. Αγόρασα χτες το κινητο αλλά είμαι λίγο άχετη ακόμα από android. Υποτίθεται ότι έχει πάρει το 4 αλλα το pc companion μου έλεγε αν κανω update. το άφησα για αργότερα. Επίσης, δεν είμαι σίγουρη ότι έχω καταλάβει καλά τι είναι τα smart tags...... καμια βοήθεια?
×
×
  • Create New...