Jump to content

g4freeman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About g4freeman

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

g4freeman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. g4freeman

    Moto G

    Καλημέρα κι από μένα. Ενδιαφέρομαι πολύ για το κινητάκι, λέω να το κάνω δωράκι στην αδερφή μου. Το βλέπω ως πολύ καλό value for money. Μιά ερώτησή μόνο. Αν το πάρω από εξωτερικό (πχ ebay που βλέπω κάτι ωραίες τιμές) και εφόσον είναι σε kit kat, θα μπορώ να το εξελληνίσω πλήρως? Εννοώ, θέμα Android δεν είναι? Εφόσον το android έχει ελληνικά, δεν τρέχει τίποτα, έτσι?
  2. g4freeman

    Sony Xperia Go

    Στο συγκεκριμένο κινητό η μπαταρία αντικαθίσταται? Και αν ναι σε ποια καταστήματα μπορώ να απευθυνθώ? Στην Κοζάνη βρίσκομαι. Υπάρχει Γερμανός, υποκατάστημα Vodafone, αλλά δεν έχω ρωτήσει αν και τι αναλαμβάνουν. Μελλοντικά εννοώ γιατί αν και έχει πέσει η απόδοσή της (σχεδόν 9 μήνες το χρησιμοποιώ αρκετά κάθε μέρα) κρατάει πάλι δύο μέρες στάνταρ. Αλλά θέλω να γνωρίζω περίπου τη διαδικασία και κάποιες τιμές.
  3. g4freeman

    Sony Xperia Go

    Σε ευχαριστώ πολύ!
  4. g4freeman

    Sony Xperia Go

    Καλημέρα, και προκαταβολικά συγγνώμη αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες. Θέλω να αγοράσω μία MicroSD για το κινητό μου (Xperia Go εννοείται). Yπάρχουν κάποιες μάρκες καρτών που είναι καλό να αποφευχθούν και κάποιες που προτείνονται? Επίσης προτείνεται microSDHC ή σκέτο SD? Ειλικρινά, είμαι άσχετος και δεν έχω ιδέα για τις διαφορές. Επίσης με τις class 4 & 10 τι παίζει? Απόσο βλέπω μέχρι 32 g υποστηρίζει (μια χαρά δηλαδή).
  5. g4freeman

    Sony Xperia Go

    Tώρα, αν σου πω πως δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό που αναφέρεις...? Πού βρίσκεται ο g sensor?
  6. g4freeman

    Sony Xperia Go

    Σε ευχαριστώ! Δεν μου ακούγεται πρακτικό για όσο είμαι στη δουλειά, αλλά στο σπίτι (γραφείο, καναπές, κρεβάτι) είναι προτιμότερο από το πάτημα του Power.
  7. g4freeman

    Sony Xperia Go

    Kαλησπέρα. Εγώ μόλις έκανα την αναβάθμιση που δίνει το PC Companion (δεν ξέρω αν είναι 4 ή 4.1) και το βλέπω μια χαρά το κινητό. Δεν είμαι βέβαια απαιτητικός χρήστης, οπότε, μπορεί κάτι να μου ξεφεύγει. Να κάνω μια ερώτηση. Όταν σβήνει η οθόνη (την έχω να σβήνει στο 1 λεπτό) ο μόνος τρόπος να ξανανοίξει είναι με κλικ στο Power Button, ή μου διαφεύγει κάτι? Δε με ενοχλεί, απλά ρε παιδί μου, κλικ-κλικ, δεν το βλέπω να ζει πολύ αυτό.:p
×
×
  • Create New...