Jump to content

Dim_Engel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dim_Engel

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Dim_Engel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. iLLiCIT το system version δεν είναι παρόχου, είναι titan_retgb.retgball.en.GB
  2. Πήρα σήμερα επίσημο Marshmallow update. Αγορασμένο από βρετανικό Amazon, κάτοικος Ιρλανδίας. Πριν το factory reset το κινητό φρίκαρε λίγο, το viber κράσαρε και μου εβγαζε το μηνυμα συνεχως, χωρίς να μπορώ να χρησιμοποιήσω τη συσκευή στην ουσία. Επίσης, δεν μπορούσα να δω στον υπολογιστή τα αρχεία που είχα στην SD. Φαίνεται να δουλεύει φυσιολογικά μετά το factory reset. Στην ουσία δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα με το καινούριο OS. Αν δω τίποτα περίεργο/ενδιαφέρον θα το γράψω ;)
  3. Μετά από το τελευταίο factory reset και wipe της cache δουλεύει κανονικά. Τι να πω..
  4. Έλαβα σήμερα update (έχω την 5.0.2 / 22.26.1.titan_retgball.en.GB retgb) για την 22.56.3.en.GB. Το αστείο είναι ο,τι μόλις χθες έκανα factory reset! Πάλι απ' την αρχή τώρα.. :D (αγορασμένο από βρετανικό amazon) EDIT: εξακολουθεί να είναι 5.0.2. Στα release notes έγραφε για το stagefright και για stability issues. Είναι πιθανότατα άσχετο, αλλά χθες μετά το factory reset το Messenger του fb δεν ανοίγει καν, κρασάρει συνεχώς. Μετά από το update το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Πάμε ξανα για factory reset, wipe cache και βλέπουμε.
  5. Ευχαριστώ πολύ!! Γενικά τα βίντεο που έχω βρει φτάνουν μέχρι το σημείο που η οθόνη βγαίνει σαν ένα κομμάτι μαζί με γυαλί-αφή-display-frame. Αυτη η λυση θα κοστίσει 50 ευρώ συνολικά με μεταφορικά.
  6. Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση χθες βράδυ αλλά διστάζω με αυτά που διαβάζω. Επίσης, άσχετο. Αυτή τη στιγμή έχω την 2η συσκευή καθώς η πρώτη έπεσε και έσπασε το γυαλί. Δεν βρίσκομαι Ελλάδα και για την ώρα το επίσημο σέρβις μάλλον δεν παίζει λόγω κόστους. Σε ανεπίσημο πάλι είναι αρκετά τα λεφτά εδώ. Σκέφτομαι να δοκιμάσω να κάνω την επισκευή του παλιού μόνος μου. Η πιο φθηνή λύση είναι αυτή http://www.ebay.ie/itm/MOTOROLA-MOTO-G-2nd-Gen-5-BLACK-DIGITIZER-TOUCH-SCREEN-GLASS-LENS-XT1068-DUAL-/331361167048?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item4d26aa26c8 (την επιλογή του γυαλιού μόνο, χωρίς digitizer, την έχω αποκλείσει γιατί νομίζω έχει σπάσει και το digitizer χωρίς όμως να υπάρχει κανένας απολύτως πρόβλημα στην αφή) Το έχει κάνει κανείς; Η πιο ασφαλής επιλογή είναι αυτή http://www.ebay.ie/itm/LCD-DISPLAY-DIGITIZER-TOUCH-SCREEN-GLASS-ASSEMBLY-FOR-Motorola-Moto-G2-G-2nd-Gen-/151542553639?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item2348a3dc27 που έχει μαζί και display και frame αλλά το κόστος ανεβαίνει αισθητά.
  7. Καλησπέρα, είχα διαβάσει παλιότερα (στις πρώτες σελίδες) οτι κάποιος είχε ένα πρόβλημα με την ένταση του ήχου κλήσεις, που ξεκινάει από χαμηλή ένταση και δυναμώνει στη συνέχεια. Υπάρχει κάποια λύση για αυτο;
  8. Ήρθε σήμερα! Για να δούμε;)
  9. Ευχαριστώ! Θα τα τσεκάρω όταν το παραλάβω! Το παρήγγειλα από e-shop στα 188, ελπίζω να έρθει σύντομα (μέσα στη βδομάδα)
  10. Ευχαριστώ για της πληροφορίες! Ποιους launcher προτείνεις;; Δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με launcher γενικά γιατί η συσκευή που έχω τώρα (tipo dual) δεν είναι για πολλά..
  11. Το τηλέφωνο θα χρησιμοποιείται κυρίως στην Ιρλανδία και όταν θα είμαι ελλάδα θα μπαίνω ιντερνετ απο όποια εταιρεία από Vodafone, Cosmote έχει την ευγενή καλοσύνη να μου έχει δώσει κανα δωρεάν ΜΒ (Vodafone).. Οπότε για θέμα δικτύων θα πρέπει να μιλήσω με άτομα εκεί, αλλά το τηλ έχει καλές δυνατότητες και αυτό είναι καλό! Μάλλον θα το τσιμπήσω! ;) Ελπίζω να βγει άξιο!
  12. Απο οσο έχω καταλάβει viber, messenger και λοιπές εφαρμογές τέτοιου τύπου ξεκινάνε αυτόματα με την έναρξη του κινητου, αλλά τώρα που διαβάζω καλύτερα την πρώτη σου απάντηση καταλαβαίνω τι θες να πεις.. Γράψε λάθος!:) Επισης, την ταυτοχρονη εκτέλεση αυτων την ανέφερα για να μου σχολιάσεις αν μπορείς το πόσο γρήγορα θα γίνονται οι εναλλαγές μεταξύ τους χωρίς κολλήματα ή κρασαρίσματα.. Κι εγώ έτσι ξέρω, οτι εκτός από τα instant messaging και όσες έχουν κάποιο feed ειδοποιήσεων (πχ facebook, e-mail) οι υπόλοιπες εφαρμογές (τύπου youtube) δεν κατεβάζουν δεδομένα οσο βρισκονται background..
  13. Ναι η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα οτι θα πιάσω τις ονομαστικές! Αλλά είναι μεγάλη η διαφορά που αναφέρεις χωρίς τα 5-6 Mbps να είναι άσχημη τιμή γιατί έχω δει και 0.5 σε 3g... αντάζομαι οι εφαρμογές τύπου instant messaging που ξεκινάνε αυτόματα κατά την έναρξη δεν θα έχουν θέμα.. Μερικές φορές μπορεί να παίζουν ταυτόχρονα viber, fb, messenger, skype, browsing και youtube..
  14. Καλησπέρα! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το moto g 2nd gen (ίσως την dual-sim έκδοση). Αρχικά, κάτι που με απασχολεί αρκετά είναι η ταχύτητα του 3g. Στο gsmarena δίνουν ταχύτητα (HSPA) 21.1 Mbps ενώ lg g2, lg g2 mini lte, nexus 4, nexus 5, έχουν 42.2 Mbps. Έχει κάποιος εμπειρία με το moto g και με κάποιο από τα παραπάνω για να κάνει μία σύγκριση στην 3g ταχύτητα; Με ενδιαφέρει καθώς χρησιμοποιώ αρκετά το internet. Επίσης, από αυτονομία πώς πάει; Κολλήματα κλπ;; Στις πρώτες 10-12 σελίδες δεν βρήκα κάτι σχετικό
×
×
  • Create New...