Jump to content

jimmy3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimmy3

  1. Όποιο swiss manager και να προσπαθήσω να βάλω μου λέει οτι είναι αδύνατη η εγκατάσταση γιατί έχει λήξει ένα πιστοποιητικό! Απείχα πολύ καιρό απ' τα UIQ κι έχω χάσει τη μπάλα!! :O Είσαι απίστευτος! Επιτέλους διάγραψα τα sms μου! Ευχαριστώ πολύ γι' αυτό το πρόγραμμα!! :D
  2. Παιδιά γεια χαρά! Υπάρχει κάποιος καλός file manager του p1i μέσω pc? Ή έστω ένας καλός file manager να περάσω στο κινητό κατευθείαν.. Θέλω να διαγράψω τα αρχεία των sms απο το τηλέφωνο σαν τελευταία λύση στο πρόβλημά μου. (Υπενθυμίζω ότι δε διαγράφονται μαζικά τα Εισερχόμενα μηνύματα του κινητού μου..) Σας ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλή η σκέψη σου φιλαράκι! Προς στιγμήν χάρηκα αλλά τώρα που το δοκίμασα, δυστυχώς ανακαλύπτω οτι τα μηνύματα δε μεταφέρονται απ'τα "Εισερχόμενα" ή απ' τη "SIM" στο νέο φάκελο που δημιούργησα. Πατάω μεταφορά στο φάκελο, δείχνει να τα μεταφέρει, μου λέει οτι διαγράφηκαν απ' το φάκελο "Εισερχόμενα" όμως είναι ακόμα εκεί. Και ούτε -έστω- αντιγράφονται στο νέο φάκελο. Είναι κενός. :wacko:
  4. Αυτό ακριβώς κάνω, αλλά όταν πατάω ΝΑΙ μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει "Λάθος αίτηση". Έκανα restart, έκανα μέχρι και firmware update αλλά τίποτα!!
  5. Καλησπέρα παιδιά! Δε μπορώ απ' την αρχή που πήρα το τηλέφωνο να διαγράψω πολλά sms μαζί. Όταν τα επιλέγω (τα τσεκάρω) και πατάω "διαγραφή μηνυματος" μου πετάει ένα μήνυμα που λέει "Λάθος αίτηση". Γνωρίζει κανείς γι' αυτό; Ο μόνος τρόπος να διαγράψω sms είναι να το ανοίξω και να το διαγράψω. Δυστυχώς όμως με τόσα μηνύματα που έχουν μαζευτεί, αν τα ανοίγω ένα προς ένα για να τα διαγράψω, θα πάρει ώρες!! Γιατί δε λειτουργεί ο εύκολος τρόπος;; :( Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  6. Όχι, έχω την 6.01! Κάτι άλλο να κάνω;; :(
  7. Καλημέρα παιδιά! Έχω πρόβλημα στο συγχρονισμό του κινητού με τον υπολογιστή μέσω της σουίτας της Νόκια. Καθώς κάνει συγχρονισμό στις επαφές, σταματάει στην 121 κάθε φορά και κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Το μήνυμα λάθους που δίνει η τελευταία αναφορά είναι: Το PC Sync εντόπισε ένα σφάλμα και τερμάτισε το συγχρονισμό. Επίσης είναι αδύνατον να κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας (backup), μέσω της σουίτας στις επαφές. Βγάζει ακαθόριστο σφάλμα. Καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ!
  8. Μπα, ούτε μία.. Αλλά το ότι έφτιαξε το bluetooth μου φτάνει και μου περισσεύει.. :D
  9. Δεν έχει βρεθεί κανείς να το δοκιμάσει, απ' ότι βλέπω. Περιμένουμε όλοι την επίσημη αναβάθμιση της nokia. Πάντως αν δε λυθεί πάω κατευθείαν για άλλο κινητό.
  10. Προφανώς!! Πάντως πολύ καλή αυτή η ιδέα της αλλαγής ανάλογα με το χρόνο..! -- Όσο για το αν αλλάζουν πράγματι, τουλάχιστον το πρώτο που έχω εγώ ( http://www.zedge.net/themes/170313/s500i-animated-theme/ ) λειτουργεί κανονικά!
  11. Μπράβο!! Πραγματικά τέλειο! Ευχαριστώ πολύ ;)
  12. Δοκίμασε: 1) Να μεταφέρεις τον ήχο από την κάρτα μνήμης στη μνήμη του τηλεφώνου ή αντίστροφα. 2) Να αλλάξεις το όνομα του αρχείου.
  13. Ζεσταίνεται αρκετά ώστε να με ενοχλεί. Δε νομίζω να είναι τόσο φυσιολογικό, εκτός κι αν -όπως προείπα- όλες οι συσκευές 6300 ζεσταίνονται πολύ απ' τα πρώτα λεπτά συνομιλίας. Στα προηγούμενά μου τηλέφωνα (nokia 7710, qtek 2020i) δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα..
  14. Εγώ έχω άλλο πρόβλημα στην ομιλία... Μου ζεσταίνεται υπερβολικά απ' τα πρώτα 5-6 λεπτά!! Όλα έτσι είναι ή είναι προβληματική η συσκευή μου;;
  15. Μενού -> Ρυθμίσεις -> Εμφάνιση -> Προστασία οθόνης -> Απενεργοποίηση ;)
  16. Με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνω τις επαφές από τη μνήμη του τηλεφώνου; Φοβάμαι μήπως σβηστούν και παρ' όλ' αυτά συνεχιστεί το πρόβλημα του συγχρονισμού και μείνω χωρίς επαφές στο τηλέφωνο! :wacko: .... Έκανα την επαναφορά ρυθμίσεων, αλλά πάλι μου κολλάει! :| Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!!
  17. Παιδιά καλησπέρα! Έχω φοβερό πρόβλημα τελευταία..! Το παρατήρησα πρώτη φορά όταν έβγαζα μια φωτογραφία, έκανε επανεκκίνηση από μόνο του! Τώρα πια (2-3 μέρες αργότερα) κάνει επανεκκίνηση σχεδόν κάθε φορά που βγάζω φωτογραφίες και πάντα κάθε φορά που κάνω συγχρονισμό με το outlook, χωρίς ο συγχρονισμός να τελειώνει ποτέ. Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
  18. Καλησπέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πώς λέγεται η εφαρμογή που ελέγχεις το winamp, το media player και το powerpoint του υπολογιστή από το p800 μέσω bluetooth?
  19. Καλησπέρα σας. Πριν 5-6 μήνες το p800 μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: Ενώ έχω βάλει τα ελληνικά στο τηλέφωνο, στα αρχεία του συστήματος τα ονόματα είναι στα Αγγλικά και σε συντομογραφίες, λες και βγήκαν απ' το rom drive. Δηλαδή για παράδειγμα το "Πίνακας ελέγχου" το εμφανίζει "qctrlpnl" ή την "Αριθμομηχανή", "Calc". Έχει ξαναπαρατηρηθεί το πρόβλημα; Είχα και παλιότερα Ελληνικά, αλλά ποτέ το ίδο πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι έχω κάνει φορμάτ σε εσωτερική μνήμη και κάρτα, χωρίς αποτέλεσμα, και ότι το language pack είναι συμβατό με το κινητό μου. Ευχαριστώ.
  20. Θα βρεις στο επισημασμένο topic Ρxx0: Πληκτρολόγια για ΟΛΑ τα γούστα
  21. Καλησπέρα και σε σένα, Language packs θα βρεις εδώ Επιλέγοντας "System Information" από το κουμπί "view", θα ψάξεις το Organiser και θα δεις την κατάληξη της σειράς (πχ. CXC162001 R2D02) Έπειτα θα πας από τη σελίδα που σου έδωσα και θα επιλέξεις το αρχείο με τη συγκεκριμένη κατάληξη, για μεταφόρτωση. (πχ. P800 Language Files CXC162001 R2D)
  22. Φίλε μου η ερώτηση σου είναι off-topic (καθώς εδώ αναφέρονται προβλήματα μόνο για το p800), οστόσω, κοίταξε να δεις αν είναι συμβατό το πρόγραμμα που ανοίγεις τα αρχεία word με το κινητό σου.
  23. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο... Να είστε καλά ;)
  24. Φίλε μου, αν δε γίνομαι πλεονέκτης, μπορώ να έχω ένα link γιατί στο google γίνεται μπάχαλο..? :O
  25. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το 7610 που να αποθηκεύει τα SMS που υπάρχουν στο τηλέφωνο σε txt μορφή ώστε να τα κάνω export στον υπολογιστή μου.. :) :D
×
×
  • Create New...