Jump to content

kpetr0s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kpetr0s

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

kpetr0s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχει.....αν και θα μπορουσες απλα να παρεις ενα τηλ και απλα να βαλεις το δαχτυλο σου στο κυταρο για να σβησει η οθονη XD
  2. για οσους εχουν προβλημα με τα ακουστηκα οφειλετε στο οτι πλεον η ΣΟΝΥ χρησημοποιει καινουργια πιστοποιηση , (εχουν αντιστραφει στο βησμα καποιες πολωσεις) με παλια ακουστηκα θα ακουτε θολα και χαμηλα, αμα θελετε να δυναμωσει, πατηστε το πληκτρο απαντησης πανω στο hands free,ομως πρεπει να το χετε συνεχεια πατημενο (εδω ερχετε ο θεος της σιλικονης XD )
  3. στο νετ δεν υπαρχει το φλασακι για να το γυρισεις πισω ωρε ? Εγω εβαλα την καινουργια , δεν ξερω καν τι κανει το ροοτ , οποτε δεν ασχολιθηκα ΟΜΩΣ , παρατηρω οτι οταν το βαζω να φορτησει , μου λεει "φορτησμενο" και δεν αναβει το λαμπακι επισης δεν αναβει το λαμπακι οταν εχω μηνυματα, η κλησεις . καμοια ιδεα ? μπορει να φταιει η καινουργια εκδοση ?
  4. κοιτα να δεις τωρα........ εγω το κινητο το πηρα απο αλλο χερι .... πως θα καταλαβω αμα ειναι rooted :P κανα live chat δεν εχει να τα λυσουμε αμεσος ? edito με αυτο http://theunlockr.com/2012/06/20/how-to-check-whether-your-android-device-is-rooted-or-not/ μου εβγαλε πως δεν το εχω rooted ..
  5. αμα δοκιμασω με Flashtool , οπως λεει εδω ? http://netthrive.blogspot.gr/2012/12/xda-developers-new-firmware-110a65-for.html
  6. κοιτα να δεις ομως.... εκανα επαναφορα στην αρχικη κατασταση,και παλι δεν δεχετε το update περιεργα πραματα
  7. τουλαχιστον ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω το εικονιδιο που μου λεει οτι εχει αποτυχη η αναβαθμηση ? -.- αυτο πανω γωνια αριστερα
  8. παιδες , πηγα να κανω ενημερωση στην καινουργια firmware . 11.0.A.6.5 και δεν τα καταφερα μετα εβαλα το pc companion και μου εβγαλε μηνυμα πως η εκδοση μου ειναι "τροποποιημενη" και ετσι δεν γινετε αναβαθμηση τι να κανω ?
  9. στις επιλογες για προγραμματιστες εχει μια επιλογη , για αναγκαστικη αποδοση GPU χρησιμοποιηστε επιταχυνση υλικου 2D στις εφαρμογες να το επιλεξω ? ακουγετε χρησημο . γενικα τι να κανω με αυτες τις επιλογες?
  10. επισης που ειναι η επιλογη για 3τζι/2τζι ? εδω σπιτι , βλεπω πως πολλες φορες δεν ποιανει καθαρο σημα και προσπαθει .... αυτη η προσπαθεια καταναλωνει παραπανω μπαταρια?
  11. παιδες , μου παν πως οι μεμβρανες για προστασια οθονης , χαλανε το αποκριση της αφης στα smartphones? αλαλ για επιβεβαιωση θελω να μου πειτε και εσεις , αμα ειναι να παραγγειλω απο ebay
  12. gmail φιλε μου , λυνει χερια εμενα δεν μου εκανε τιποτα ξανα , μαλλον ηταν στιγμιαιο αυτο που μου ετυχε παντος η μπαταρια του , ειναι απλα ΘΕΑ επαιζε μουσικη 1μιση ωρα με ακουστηκα , και αλλη 1 με τα ηχεια του , και επεσε μονο -2% την στιγμη που καποια αλλα στο 2ωρα σου βγαζουν μηνυμα να φορτισεις
  13. αχα...... για το πρωτο καμια ιδεα? θα σκεφτομουν,πως ισως ανεβασε θερμοκρασια αλλα ποτε δεν ενιωσα το χερι μου να καιγετε επισης ακουστηκα...... λεει χρειαζετε το προτυπο CTIA, υπαρχει καμια προταση για aftermarket μεχρι 20ε?
  14. ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΡΟΙΝΤ, ΤΟ ΤΙΠΟ DUAL ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ SMARTPHONE χθες εγινε κατι περιεργο μια αποτομη πτωση τασης στην μπαταρια παρτε φωτο http://img834.imageshack.us/img834/4435/screenshot2012122112514.png οποτε βλεπετε να γωνατιζει η μπαταρια , ειναι που παιζω ZENONIA εκει που βλεπετε το κοκκινο, πριν επαιζα για ενα 2ωρο το εκλεισα και πηγα να δω ποση μπαταρια εμεινε ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ειχε μολις παει απο το 60 στο 50%, και μετα ξαφνικα πηγε 1% και εβαλα φορτηστη για να το σωσω μην σβησει http://img20.imageshack.us/img20/4448/screenshot2012122112515.png αυτα τα ποσοστα διπλα, ειναι ποση μπαταρια εχει δαπανισει η καθε εφαρμογη μεχρι στιγμης?
×
×
  • Create New...