Jump to content

ilias12377_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    543
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by ilias12377_

  1. εννοείς ότι βάζεις usb c σε ethernet και δε το αναγνωρίζει?

     

    Ναι αυτο εννοω,ενω σε samsung tablet και κινητα το αναγνωριζει κανονικα,στο poco και ενα huawei tablet που εχω δεν το βλεπει

  2. Παιδια καλησπερα,μηπως ξερει κανεις αν μπορω να δωσω στο τηλ.ethernet? Eνω σε αλλα τηλεφωνα οταν συνδεω ethernet το βλεπει κανονικα,αυτο το τηλεφωνο δεν το βλεπει.Ευχαριστω.
  3. Ε αφού έβαλες μόνο μια GCam λογικό είναι φίλε... Αλλά 128 GB μνήμης τι χρειάζονται τότε αν είναι να βάλουμε 1-2 εφαρμογές; Ας πάρουμε ένα 3310 να κάνουμε τη δουλειά μας :P

     

    Φαντάζομαι αν βάλεις άλλο launcher δεν θα έχεις gestures ούτε recents κι εσύ.

     

    Οχι ισως δεν καταλαβες,εννοω οτι περα την gcam που εβαλα εκτος google play,ολες οι αλλες εφαρμογες ειναι απο google play,εχω μαζι με video,foto και εφαρμογες περιπου 32 gb περισσευμα.Δεν εχω βαλει τιποτα απο apk απο αλλες πηγες.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    η κάμερα που έχουμε GCAM δεν είναι η default?

    Οχι δεν ειναι

  4. Kαλημερα παιδια,εμενα εκατσε καλα η αναβαθμιση ουτε reboot ουτε περιεργα κολληματα ουτε τιποτα.Ολα δουλευουν οπως πριν,την εχω καμια εβδομαδα ολα οκ.Σημειωνω οτι περα την αρχικη παραμετροποιηση δεν εχω πειραξει το τηλεφωνο περα απο μια gcam που του εβαλα ολα τα αλλα απο google και τιποτα αλλο.Αγορασμενο απο Ελλαδα με miui global 12.0.6.0 σταθερη RJGEUXM :)
  5. Καλημέρα.

    Το App GCam της Google είναι εφαρμογή κάμερας με πολλές βελτιώσεις στο software και τα xml είναι κάποιες ρυθμίσεις που βελτιστοποιούν την κάμερα σε συνεργασία με την κατάλληλη έκδοση της GCam, όπως καλύτερη ανάλυση φωτογραφίας και βίντεο την νύχτα κλπ.

    Χρησιμοποιείται κυρίως σε κινητά της Google τα Pixel και βελτιώνεται με την GCam το software την ποιότητα στους αισθητήρες και στην ποιότητα στον φακό σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες που βελτιώνουν την κάμερα αναβαθμίζοντας το hardware.

    Ρίξε μια ματιά στο link για να καταλάβεις.

    https://www.google.com/amp/s/gr.gizchina.com/2020/06/18/gcam-google-camera-how-to-install/amp/

    Βέβαια σήμερα έχουν βγεί πολλές εκδόσεις της GCam κυρίως custom και mod από προγραμματιστές για πολλές μάρκες συσκευών εκτός της Google.

    Προσωπικά εγκατέστησα την έκδοση 8.1 και 7.4 της GCAM μαζί με τα κατάλληλα xml και βλέπω βελτιώσεις κυρίως στις νυχτερινές λήψεις.

    Ακόμη κάνω δοκιμές και θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες...

    Τις εκδόσεις που προανέφερα καθώς και τις οδηγίες τις βρήκα στο κάτω link.

    https://www.cyanogenmods.org/google-camera-poco-x3-nfc/

    Ρίξε μια ματιά και αν δυσκολευτείς στείλε μου.

     

    Kαλημερα φιλε βοηθησες πολυ ευχαριστω,μπορεις να εχεις στο τηλ. και το gcam 8.1 και το 7.4?

  6. Τι είναι τα xml ρε παιδια?

    Βοηθήστε και εμας τους αμπαλους

    Που τα βρίσκω πως τα βαζω...

     

    Ειναι καποιες ρυθμισεις της gcam,για περισσοτερα και εγω θα ηθελα τα φωτα απο πιο ειδικους,ποια gcam,ποια xml κλπ :)

  7. Ναι θα υπάρχει διαφορά γιατί είναι συγκεκριμένες ρυθμίσεις για την gcam με τα xml . Αν και στο βίντεο μέρα-νύχτα τα πάει πολύ καλά το κινητό.. Η gcam σε αυτό το κινητό νομίζω χρειάζεται για φωτογραφία τη νύχτα

    Καταλαβα σε ευχαριστω πολυ

  8. Νομίζω η 8.1 είναι καλύτερη ..κ ναι πρέπει να τα περάσεις εσύ

     

    Σε ευχαριστω για την απαντηση,εγκατεστησα μονο το apk, τραβηξα καποια βραδυνα video για να δω διαφορες,η διαμορφωση που ειχε μεσα τι xml αρχεια ειναι?δηλαδη αν βαλω αλλα xml αρχεια θα υπαρχει διαφορα?

  9. Παιδια καλησπερα,να ρωτησω αν ξερει κανεις,οταν βαζουμε ενα apk της gcam ειναι μεσα και εγκαταστημενα και τα xml files? Πρεπει να τα βαλω ξεχωριστα?Εχω βαλει αυτη:GCam 7.4 by Nikita πρεπει να κανω κατι αλλο?Ευχαριστω πολυ.
  10. Παιδια καλησπερα,το τηλ κολησε στην οθονη εναρξης και δεν ανοιγει με τιποτα,μου βγαζει το android αναβαθμιζεται και οταν αναβαθμισει ολες τις εφαρμογες σταματαει στην οθονη εν αρξης με το λογοτυπο και μετα παλι τα ιδια κλπ. και την μπαταρια που του εβγαλα και που το αφησα ενελοσ να ξεφορισει,τα ιδια.Καμια ιδεα?
  11. Καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω πως μεταφέρεται φωτογραφίες από το κινητό σας στον υπολογιστή. Από ότι είδα όταν πάω στον explorer των windows και ανοίγω το κινητό δεν εμφανίζει τίποτα. Μόνο από την εφαρμογή HiSuite μπορείς να τις μεταφέρεις.

     

    Κάνω κάτι λάθος? Πρέπει να ενεργοποιήσω τίποτε στο κινητό για να το δει σαν εξωτερικό δίσκο? Εσείς πως μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας?

     

    Οταν συνδεσεις το κιν. με το pc θα πατησεις το κιν. να ανοιξει και θα κατεβασεις πανω δεξια την μαυρη μπαρα με τις ειδοποιησεις,εκει θα δεις μια επιλογη αρχεια θα πατησεις πανω και θα την επιλεξεις,το pc θα δει το κινητο και την microsd αν εχεις,με copy paste μεταφερεις οτι θελεις.

  12. Ολα και απο μενα σε branded της vodafone μολις περασα την Β130 ( Ευχαριστώ οσους βοήθησαν )

    To λειτουργικο που δινει καλυτερη αίσθηση ομαλοτητας κάποια λαγκ που ειχα ως την 120 πλεον δεν τα βλεπω.

    Μπηκε στην 130 επισης η ελληνική γλωσσα στο google now αλλα εξακολουθεί να μην ανοίγει το mirror Share

     

    Εχετε και αλλοι το ιδιο θεμα;

     

    Ουτε εμενα εχει mirror share,και δεν ειχε ποτε

  13. Σημερα τα αλλαξα στο καταστημα ειχαν προβλημα,ολα καλα ευκολα με πολυ καλο ηχο και σε μουσικη και σε video,καθονται καλα στα αυτια και δεν φευγουμ με τιποτα.Τωρα προσπαθω μηπως περασω ηχο και απο το radio του κινητου στα ακουστικα αλλα δεν το βλεπω να γινεται αυτο..καλμια ιδεα εαν καποιος το εχει πετυχει?
  14. Παιδια καλημερα,μια ερωτηση σε οποιους εχουν τα platronics backbeat fit και οσοι μπορουν να βοηθησουν,μπορουν να παιξουν τον ηχο απο μια ταινια που βλεπω στο τηλεφωνο με τον mx player?Εχει δοκιμασει κανεις περα απο μουσικη να τα χρησιμοποιησει και για να παιξει ηχο σε βιντεο χωρις τα ενσυρματα ακουστικα?
×
×
  • Create New...