Jump to content

The_Angel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About The_Angel

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

The_Angel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αναζητούσα κινητό... κάποιο που να'ναι super..! και φίλος τότε πρότεινε... να πάρω Siswoo i7 Cooper!!! ;) Καλή επιτυχία, παίδες!!
  2. Σ'ευχαριστώ, panathare! Θα τους πω να αλλάξουν κατευθείαν το touch της οθονης. Η οθόνη δεν μου έχει πάθει τίποτα!.. Ευχαριστώ!
  3. Σ'ευχαριστώ, φίλε μου... Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω...
  4. Στο πρόγραμμα της Ericsson δεν εχει την επιλογή για backup!!! Δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα στο τηλέφωνο, έχει πρόβλημα η οθόνη και ό,τι και να κάνω δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμά μου, οπότε δεν μπορώ να κάνω την οποιαδήποτε επιλογή πάνω στο τηλέφωνο και εννοείται ότι δεν μπορώ να κάνω και εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής!! Πώς μπορώ να σώσω όόόό,τι κι αν έχω από το τηλέφωνο αυτό πριν το στείλω να μου κάνουν αλλαγή οθόνης????????
  5. Τί μπορώ να κάνω τότε, ρε παιδιά???? :( Βοήθεια!!!
  6. Καλημέρα, παιδιά!! Μου χάλασε η οθόνη του sony xperia tipo dual και θέλω να κάνω backup για ό,τι κι αν μέχρι στιγμής έχω βάλει στο κινητό μου (ακόμα και εφαρμογες), αλλά στο pc companion δεν μου εμφανίζει την επιλογή για backup!! Θέλω να το κάνω για να σώσω ό,τι έχω και να το στείλω το κινητό για service γιατί δεν μου λειτουεργεί η οθόνη!! Και είναι κρίμα γιατί το έχω από το Νοέμβρη... Τί μου προτείνετε να κάνω???? Ευχαριστώ!!
  7. Καλησπέρα σας! Έχω στα χέρια μου το tipo dual από τις 7 Νοεμβρίου... Μέχρι πριν από κανά δυο βδομάδες, δεν μου παρουσίαζε κανένα πρόβλημα απ' όσα κι αν έχουν αναφερθεί εδώ στο forum, παρά μόνον έναν οξύ ήχο ορισμένες φορές κατά τη συνομιλία μου με την αδερφή μου η οποία και αυτή έχει tipo dual (το αγόρασε μετά από μένα). Όμως εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες μου κάνει πολλά νερά... δεν μπορώ να συρταρώσω για ξεκλείδωμα... πάω να μποστα μηνύματα και μπαίνει στο play store ή στο κεντρικό μενού... κολλάει και δεν μου ανοίγει τις φωτογραφίες... όταν πάω να γράψω ένα μήνυμα πατάει στην κυριολεξία όόόποιο γράμμα θέλει και όόόσες φορές το θέλει... δεν μπορώ να κάνω κλήσεις όταν χρειάζομαι γιατί πατάει όποιο γράμμα θέλει στον κατάλογο... και άάάάάάλλα πολλά!!!!!! Το μόνο που λειτουργεί σωστά είναι το ξυπνητήρι!!! ΕΛΕΟΣ!!! Πείτε μου ρε παιδιά, σας παρακαλώ, τί πρέπει να κάνω για την περίπτωσή μου????
  8. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση... Ξέρεις αν θα δουλεύει το MLS Destinator Mobile Phone Edition (http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=250000032) στο Sony Xperia Tipo Dual??? Σ'ευχαριστώ... το έχω ήδη κάνει αυτό...
  9. Καλημέρα, Παίδες!! Εγώ έχω ένα μήνα το κινητάκι αυτό και μέχρι στιγμής, δόξα τω Θεώ, με έχει βγάλει αστέρι!! Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαι σπίτι έχω πάντα ανοιχτό το wi-fi και γενικότερα καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας του κάνω χρήση... Θεωρείτε ότι είναι λογικό να μου κρατάει η μπαταρία μόνο μία μέρα?? Θα πρέπει να το φορτίζω αρκετες ώρες?? Παίζει ρόλο αυτό?? Τί άλλο να του κάνω για να κρατάει η μπαταρία περισσότερο χρόνο??? Όσο για το gps... έχει κάποιος από εσάς χρησιμοποιήσει το MLS Destinator Mobile Phone Edition (http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=250000032) για να μου πει αν λειτουργεί κανονικά και χωρίς προβλήματα στο Sony Xperia Tipo Dual??? Ευχαριστώ!! :)
×
×
  • Create New...