Jump to content

ArxOn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ArxOn

  1. Καλά ντάξει άμα είναι κάνω χειροκίνητα ανανέωση, απλά θα ήθελα να βάλω εγώ την τοποθεσία μου και να φύγει αυτό το ενοχλητικό "my location".
  2. Έχω αφαιρέση τα highlights από feed της homescreen αλλά τώρα παραμένει ως κενή γκριζόμαύρη σελίδα με το εκνευριστικό μήνυμα "no content", υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει? Επίσης επειδή έχω απενεργοποιημένο το location services, στην ίδια σελίδα με παραπάνω, όπου είναι το ρολόι γράφει (λογικά) "my location" και παραδίπλα "to see local weather data tap to enable location services", θυμάμαι στο HD2 υπήρχε ένα patch που αντικαθιστούσε το "my location" βάζοντας χειροκίνητα την πόλη της επιλογής μας. Κάτι αντίστοιχο θα ήταν χρήσιμο ή τέλος πάντων να μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε το εν λόγω ρολόι/καιρό με κάποιο άλλο widget?
  3. Το "Power Saving" mode απ'το drop down μενου τι ακριβώς κάνει?
  4. Δοκίμασα και τη πρώτη... τίποτα δυστυχώς. Τέλος πάντων, θα το ξανακοιτάξω αύριο. Αν πάντως σκεφτείς κάτι άλλο που ίσως βοηθήσει γράψτο και θα το δοκιμάσω. Σ'ευχαριστώ και πάλι!
  5. Όχι κάνω τη μίνιμουμ με όλα ατσεκάριστα.
  6. Έκανα τασκ29, περασα το MAGLDR113, μετά το recovery με misc ya 1M recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery_leo.img boot yboot|ro 5M system ya 250M cache ya 2M userdata ya|asize|hr allsize και κατά την εγκατάσταση επέλεξα το full wipe.
  7. Προσπαθω να βάλω την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930240 κι ενώ δείχνει ότι η εγκατάσταση είναι επιτυχής, στο reboot κολάει στην οθόνη με το δαχτυλίδι του CyanogenMod..
  8. Ωραία, θα δοκιμάσω πρώτα τη δεύτερη επιλογή μόλις κατέβει με το ακόλουθο μέγεθος και βλέπουμε :) misc ya 1M recovery rrecov|ro|nospr filesize recovery_leo.img boot yboot|ro 5M system ya 300M cache ya 2M userdata ya|asize|hr allsize Επιτυχής εγκατάσταση με το νέο κατέβασμα!
  9. OK, θα το δοκιμάσω κι ενημερώνω. Υπάρχει περίπτωση να γίνει εγκατάσταση με τη πρώτη επιλογή σε ευρωπαϊκό HD2?
  10. Ξέχασα να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης βγάζει τα εξής: installing NAND mounting NAND partitions format() expects 2 args, got 3 Μετά κάνει reboot και δίνει "NAND kernel open failed"...
  11. Καλησπέρα σε όλους, Προσπαθώ να εγκαταστήσω την [3.Nov.2012][ROM] NexusHD2-JellyBean-4.1.2-CM10 V1.2 [NativeSD] αλλά ενώ λέει ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εγκατάσταση, όταν κάνει reboot βγάζει σφάλμα "NAND kernel open failed" και μπαίνει στο μενού του MAGLDR. Τι κάνω λάθος?
  12. χαχαχα δεν το πιστεύω λολ, δεν κράταγα πολύ ώρα πατημένο το πλήκτρο...σε ευχαριστώ!!! :lol: :lol: :lol:
  13. Έχω magldr, όχι δεν βγάζει σφάλμα ή κάτι απλά φορτώνει κανονικά και μπαίνει στη ρομ απευθείας.
  14. Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να φλασάρω τα softkeys και προσπαθώ να μπω στο recovery αλλά δεν μπαίνει με τίποτα. Καμμιά ιδέα?
  15. Αυτό έκανα, δηλαδή τη δημιουργία έξτρα φάκελου και τα έβαλα μέσα τώρα αλλά δεν τα βλέπει. Θα κατεβάσω τον file manager που λες. Σε ευχαριστώ και πάλι! :)
  16. Χμμ...ενδιαφέρον αλλά και συνάμα παράξενο αφού στο φάκελο media υπάρχει μόνο ένας άλλος, ο audio και μέσα εκεί ο notifications με το αρχείο facebook_ringtone_pop και τίποτα άλλο. Υπάρχει περίπτωση να είναι κρυφός φάκελος? Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
  17. Πως μπορούμε (αν είναι εφικτό φυσικά) να αλλάξουμε τον ήχο κλήσης και τον ήχο του ξυπνητηριού? Δημιούργησα στη κάρτα ένα φάκελο κι έβαλα μέσα κανά δυο mp3 αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο για να κάνω την αλλαγή. :confused:
  18. Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Έχω την NDT GINGER V17 και αυτό που ψάχνω είναι η ρύθμιση για το ποιες ειδοποιήσεις θα ανάβει το led και τι χρώμα. Αφού έκανα την εγκατάσταση την είχα βρει κάπου αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί προτεραιότητα είχαν άλλες ρυθμίσεις. Τώρα όμως δεν τη βρίσκω πουθενά! Καμμιά ιδέα που μπορεί να είναι κρυμμένη αυτή η ρύθμιση?
  19. Μια χαρά !!! Μπερδεύτηκα λίγο αλλά το βρήκα. FYI η διαδρομή είναι, MyPhoneExplorer -> File -> Settings -> Sync -> Contacts και από το drop down menu επιλογή Outlook -> OK. O outlook θα ζητήσει άδεια για να αρχίσει ο συγχρονισμός και μέσα σε 2 λεπτά τελειώνει η ιστορία. Τα appointments δεν πέρασαν αλλά μικρό το κακό. Η ρομ που έβαλα είναι η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250703
  20. Ωραία, εγκατέστησα το MyPhoneExplorer αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο για τη μεταφορά απ'το Outlook. Κάπου το χάνω αλλά που?:worry:
  21. Εκτός από Google sync, δεν υπάρχει κάποιο application?
  22. Καλημέρα σε όλους! Πως μπορούμε να μεταφέρουμε τις επαφές μας, appointments και tasks από Windows rom σε Android?
  23. Δεν χρησιμοποιώ Outlook, κάποια άλλη ιδέα?
×
×
  • Create New...