Jump to content

MitsarasK

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MitsarasK

  1. Για σας παιδιά και πάλι ! Το πήρα το κινητό το έχω 3 μέρες και είμαι ευχαριστημένος αλλα έχω πολλά να μάθω ακόμα . Θα ήθελα να ρωτήσω ένα προβληματάκι που αντιμετώπισα , Το κινητό με το που το πήρα εξάντλησα τελείως την μπαταρία του και το έβαλα για 12 ώρες για φόρτισμα όπως μου είπανε στο κατάστημα το έκανα αυτό και με το που περάσανε οι 12 ώρες το περνώ για χρήση αλλα η μπαταρία του κράτησε 1 μέρα και κάτι ώρες ( όχι όμως με τρελή χρήση ! μονο για μηνύματα και για τραγούδια αλλα όχι συνεχεια , ζήτημα το κινητό μετά την φόρτιση να δούλεψε συνεχόμενα 4-5 ώρες ).
  2. Μάλιστα κατάλαβα στο περίπου τι πρέπει να κάνω :D και σε λίγο καιρό θα το κάνω και στην πράξη ! Ευχάριστο πολύ !!!! Ότι και εάν χρειαστώ θα σας ξαναενοχλήσω :D "πλακιζω"
  3. Ευχάριστο πολύ για την ανταπόκριση , αλλα μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι εννοείς στο σημείο που λες ότι πρέπει να το στήσω σαν τον υπολογιστή και όχι να το πάρω και να χρησιμοποιήσω ? συγγνώμη εάν ζητάω να μου εξηγήσεις και άμα γίνομαι κουραστικός.
  4. Εγώ δεν έχω κάποιες συγκεκριμένες απαίτησεις από το συγκεκριμένο κινητό εγώ απλά θέλω να μάθω να χρησιμοποιώ αυτά τα καινούργια " έξυπνα κινητά " με τις πολλές δυνατότητες , για να ξεφύγω λίγο από τα nokia τα απλά με τα κουμπιά :D και να προχωρήσω και εγώ με την τεχνολογία . Το συγκεκριμένο κινητό είναι μια καλή αρχή πιστεύω γιατί είναι και οικονομικό ( λόγο τις επιδοτείς που έχω ) , εσείς τι μου προτείνεται ?
  5. Καλησπέρα σε όλα τα μελόι του forum ! Είμαι καινούργιος στο forum . Διάβασα όλα τα post που έχετε για το Sony Xperia tipo και επειδή με ενδιαφέρει γιατί επρόκειτο να το αποκτήσω τα χριστούγεννα, θα ήθελα να ζητήσω ακόμα μια γνώμη για το συγκεκριμένο κινητό , εγώ δεν είχα ποτε smartphone πάντα ήμουνα με τα nokia πχ ( nokia C1-01 ) είναι καλή ευκαιρία να γνωρίσω τον κόσμο των smartphone ? αξίζει ?
×
×
  • Create New...