Jump to content

lephleg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lephleg

  1. Thanks για τις απαντησεις παιδια! Θα το επιχειρησω σημερα με νερο. Ως τωρα την καθαριζα με μια γομα για καστορι αλλα ειχε αρχισει να φθιρεται απο το στεγνο τριψιμο..
  2. Μα και το xposed που προτεινει ο φιλος παραπανω προαπαιτει root. Χωρις root access δεν μπορεις να απεγκαταστησεις εφαρμογες συστηματος (Knox). Γινεται και με Titanium Backup. Εγω προσωπικα το εκανα με το Android Tuner. Κανενα θεμα με το warranty, no worries. Αυτο λιγο δυσκολο μου ακουγεται.. Αν το πετυχε ομως θεωρητικα ναι γινεται κ στο S4.
  3. Μπραβο στο παλικαρι. Οποτε γυρναμε παλι σε CF-Auto-Root και Odin με κινδυνο να γραψει το Knox.. Υπάρχει καλυτερος τροπος? Απλα κανεις uninstall οτιδηποτε εχει σχεση με Knox και τα reboots εξαφανιζονται. No need απο xposed και οτι αυτο συνεπαγεται..
  4. Δεν rootαρει καν.. "This phone isn't currently supported" Αναμενω update.
  5. Στρωνει σιγουρα με hard reset/επαναφορα εργοστασιακων, απλα βαριεμαι τη διαδικασια του backup κτλ Μαλλον θα του δωσω 2-3 μερες περιθωριο μην τυχον τα ξεπερασει απο μονο του μετα απο μερικα restart.
  6. Γρηγορη ερωτηση: Η μεσα πλευρα απο την S View λερωνει πολυ ευκολα (ειδικα η ασπρη). Το υλικο ειναι σαν καστορι. Ξερει κανεις πως το καθαριζουμε? Αν το βρεξω θα αφησει λεκε?
  7. Εκτος απο το θεμα με τα reboot που εχουμε μερικοι δεν εχει ακουστει κατι αλλο. Ειναι το πως θα κατσει στη συσκευη σου. Γενικα ειμαι της αποψης οτι καθε νεο update αν δεν εχει χοντρες παρενεργειες (unroot, γραψιμο του Knox κτλ) πρεπει να το περναει κανεις..
  8. Μαλλον εδω κολλαει περισσοτερο η συγκεκριμενη ερωτηση παρα στο thread με τις τροποποιησεις: Εχω stock rom. Περασα το τελευταιο update (GNF1) που το GPS πλεον λεγεται Location και εχει διαφορετικο icon. Εχω soft reboot σχεδον 2 φορες τη μερα ανεξαρτητως χρησης.. Στα καλα καθουμενα του τη βαραει και βγαζει το σημα της Samsung κλεινοντας ολες τις εφαρμογες. Υπαρχει περιπτωση να καταφερω να το στρωσω χωρις hard reset? :confused: Οσο αφορα τα screenshot, εμφανιζονται θολα μονο στο Gallery, περνώντας τα στο PC η αναλυση ειναι μια χαρα.
  9. Εν τελει το περασα κ εγω το update. Ολα οκ με το towelroot. Tο knox εμεινε ανεπαφο και το status γυρισε ευκολα παλι σε official με το Wanam Xposed. Συγκεκριμενα τo update ειναι αυτο που το GPS πλεον λεγεται Location και εχει διαφορετικο icon. (GNF1) Αντιμετωπιζω ομως κ εγω προβλημα. Εχω soft reboot σχεδον 2 φορες τη μερα ανεξαρτητως χρησης.. Στα καλα καθουμενα του τη βαραει και βγαζει το σημα της Samsung και κλείνει ολες τις εφαρμογες.
  10. Ειναι το update που αναβαθμιζει το KNOX σε v2.0? (218.58MB) Μου το βγαζει καιρο τωρα και το κανω postpone γι'αυτο το λογο..
  11. Και εσεις με τα iPhone και τα laptop κυκλοφορειτε, mol? :lol:
  12. Σε ποια μοναδα ησουν, αν επιτρεπεται, Mihalisgggg? :p
  13. mol, δεν θα διακινδυνευα με τπτ να παρω μαζι στο στρατο το S4.. Και 10 ατομα παραμεθοριο να ειμαστε, θα εχανα τον υπνο μου.
  14. Καλησπερα στη παρεα, Σεπτεμβρη μπαινω στρατο να κανω τη θητεια μου. Δεν ξερω καν που θα βρισκομαι αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστω μαζι μου ενα low budget τηλεφωνο χωρις καμερα. Για το πρωτο 40ημερο στο κεντρο σκεφτομαι να εχω μαζι μου ενα απλο τηλεφωνο της ταξης των 20€. Ισα-ισα τηλεφωνο να παιρνει, να εχει φακο και δυνατη μπαταρια. Ισως ξεθαψω κανενα παλιο Nokia του πατερα μου. Στη συνεχεια στη μοναδα ομως θα ηθελα να ψαξω για κατι καλυτερο, με δυνατοτητες 3G και WiFi. Θα βοηθουσε απειρα στο πηξιμο στη σκοπια και στην επαφη με τον εξω κοσμο. Εδω λοιπον θα ηθελα τη βοηθεια σας. Κοιταξα για φθηνα smartphones στο skroutz γυρω στα 50-70€ αλλα ολα εχουν καμερα. Δεν ξερω ποσο αυστηροι ειναι με τον συγκεκριμενο περιορισμο (οι περισσοτεροι μου λενε ειναι αναλογα τη μοναδα που θα πεσεις) αλλα δεν θα ηθελα να το ρισκαρω να παρω νεα συσκευη και να μου βγει αχρηστη λογω καμερας. Το τελειο combo λοιπον θα ηταν: -Χωρις καμερα -3G/WiFi -Android -Dual SIM (προαιρετικο) -budget μεχρι 70€ Οποιος εχει κατι κατα νου ας κανει ενα reply. Επισης αν καποιος τελειωσε τωρα προσφατα (2014) με τη θητεια του ας μου πει πως τα ειδε τα πραγματα, πως τη παλεψε ο ιδιος, τι συσκευες ειδε να εχουν μαζι τους μεσα κτλ Ευχαριστω πολυ! ΥΓ: Το post συγχωνευτηκε στο αντιστοιχο thread.
  15. Μολις το εκανα dimkit! (με τη δευτερη λογω χαζομαρας αλλα οκ) Διαβαζοντας οσα περισσοτερα μπορουσα για τη διαδικασια πρωτου ξεκινησω, πηρα την αποφαση να ακολουθησω κατα γραμμα τη διαδικασια που περιγραφει στον οδηγο του ο super_f με το κινεζικο vroot. Κατεβασα ο,τι αρχεια χρειαζομουν και εγκατεστησα το vroot (το οποιο μου ζητησε update και ετσι το αφησα να patchαρει στην v1.7.4 που ειδα οτι βγηκε εχτες!). Επειδη δεν μου πολυαρεσε αυτο το check που εκανε ακομη δεν το ειχα περασει, αποφασισα να κοψω τη συνδεση και στο PC και στο S4 πρωτου καν ξεκινησω. Συνδεω τη συσκευη και προχωραω κανονικα μεχρι το σημειο που επρεπε να τρεξω το scriptακι. Εκει εχοντας κανει χαζομαρα στην αντιγραφη των αρχειων αρχικα (τα πεταξα χυμα μεσα στο sdcard χωρις το φακελο mrw) οι εντολες δεν εκτελεστηκαν και με το restart που εκανε αγχωθηκα καπως. Οταν ανοιξε ξανα η συσκευη το "su" στο terminal δεν αναγνωριζοταν ("No such file or directory") και ετσι για να ειμαι σιγουρος εσβησα οτι υπηρχε και ξεκινησα ολη τη διαδικασια απτην αρχη. Τελειωνοντας επιτελους, βρηκα οντως στις εφαρμογες ενα δευτερο supersu (με σημα μια μπλε ασπιδα αν θυμαμαι καλα) μαζι με μια αλλη εφαρμογη με κινεζικο τιτλο. Μολις ετρεξα το original SuperSU η πρωτη εφυγε ενω τη δευτερη την απεγκατεστησα χειροκινητα πριν ανοιξω το wifi. Κατα παρομοιο τροπο στο pc πρωτα εκανα απεγκατασταση το vroot με third party uninstaller (Revo), στη συνεχεια εκανα full scan με το Ad-Aware και μετα επανασυνδεσα το net. Ο knox παραμενει στα μηδενικα του και το τηλεφωνο φαινεται να ειναι rooted με βαση τον Root Checker! Τωρα τι να πω, αν παρολα αυτα καταφεραν να μου τη σκασουν και ετσι... χαλαλι τους ο IMEI μου :O Edit: Το kies μου βγαζει νεο update στο firmware εδω και λιγες μερες: Current firmware version : PDA:MK8 / PHONE:MK8 / CSC:MK3 (ROM) Latest firmware version : PDA:MKF / PHONE:MKF / CSC:MK3 (ROM) Θα ηταν σοφο να μην το κανω τωρα που το κινητο ειναι πλεον rooted ε?
  16. Καλησπερα και χρονια πολλα! Εχω το I9505 με JB 4.3 και filmware I9505XXUEMK8 Μπορω να rootαρω με τον παρακατω οδηγο (vroot) χωρις να τριπάρει ο Knox? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5013278#post5013278 Επισης εχει rootαρει κανεις με Kingo? Ολα οσα λενε περι malware ποσο σοβαρα ειναι?
  17. 10 μερες μετα, μηπως εχουμε κανενα νεο?? :worry:
  18. φακ.. Ειδα "Οκτωβριος" και ηλπιζα να ειχε προλαβει να βγει κατι που να κανει bypass το knox.. :sorry: Μαλλον θα αναβαλλω καθε αποπειρα για root μεχρι τις γιορτες. Ευχαριστω για τις απαντησεις, φιλε Νικο.
  19. Οντως την 4.3, σορρυ typo. Δεν εχω προλαβει να το ψαξω ακομα πολυ, ακουγεται πουθενα να υπαρχει τροπος να το αποφυγει κανεις? Αυτο το post φοβαμαι πως αναφερεται σε διαφορετικη ROM απο την δικη μου, σωστα?
  20. Για να επιβεβαιωσω λιγο τους φοβους μου: Τσιμπησα το S4 i9505 μολις εχτες και εκανα upgrade σε v4.3 του android. Σημερα διαβασα το ολο θεμα με το knox και τον νεο bootloader... Στο Kies μου βγαζει οτι εχω το latest filmware: http://i.imgur.com/NqGR4F2.jpg και μπαινοντας σε download mode βλεπω: Knox warranty void: 0x0 So... αν κανω root την ήπια οριστικα με την εγγυηση, ε? :(
  21. Καλησπερα σε ολους! Μετα απο πτωση η οθονη του Xperia Mini pro δειχνει καπως ετσι: http://www.techcenter.gr/images/broken-iphone-dig.jpg Ραγισε αλλα συνεχιζει να ανταποκρινεται στην αφη. Φανταζομαι η εγγυηση δεν καλυπτει τετοιου ειδους φθορες, οποτε μηπως γνωριζει καποιος ποσο περιπου θα βγει το ..μαλλι? :( Ευχαριστω εκ των προτερων, PS: Σορρυ προς του διαχειριστες αν επρεπε να το ποσταρω σε καποιο αλλο thread..
×
×
  • Create New...