Jump to content

tavraki

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

tavraki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χρόνια πολλά, αλλά θα περιμεναμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα editorial ΜΟΝΟ από τον δημιουργό του....εκτός και αν ο ίδιος δεν έχει λόγο πλέον να το χαίρεται!!! ;)
  2. Aλήθεια, τί σημαίνει αυτό : "Υπέρυθρη θύρα (λειτουργεί ως modem και όχι για αποστολή φωτογραφιών, ήχων και video σε άλλο κινητό)". Ισχύει όντως ή είναι απλώς μιά ανακρίβεια;;; :worry: Το καλώδιο που συνοδεύει την συσκευασία είναι usb ή το γνωστό σειριακό; :worry: Και τέλος είναι δυνατόν να μην έχει αντιστίχιση φωτό στις κλήσεις;;; :worry:
  3. Χα...Χα...Τί αυστηρότητα είναι αυτή;;; Λες και βλέπεις την προσωποποίηση του δημοσίου στο myphone.... :lol: Σιγά μην ψάχνουν και την σταμπα της Kodak.... :lol: Να είσαι σίγουρη πως κανένας δεν προσέχει τέτοιες λεπτομέρειες.... ;)
  4. H ένστασή μου αφορά μόνο το ότι μιά εταιρεία τικάρει σημεία ελέγχου χωρίς να κάνει έλεγχο. Αυτό είναι αποκαλυπτικό της ποιότητας των εργασιών της (η δεύτερη επανάληψη καταντά εξευτελιστική των προθέσών της) και πάντως σε κάθε περίπτωση προφανώς ύποπτο. Αν όμως αυτό δεν σε προβληματίζει, τότε καλή αγορά και περισσότερο καλή τύχη.... :O
  5. Δες το παρακάτω λινκ ενός δυστυχούς φίλου και βγάλε τα συμπεράσματά σου.... ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55633&highlight=turbo-x
  6. Ένα πράγμα θα πω. Μακρυά από turbo-x.Tίποτα περισσότερο..... :X
  7. Nαι φυσικά ;) Το κινητό κρατά τουλάχιστον 4-5 μέρες, εφόσον στρώσει η μπαταρία (μετα από μερικές φορτίσεις)- την νύχτα κλειστό με λογική χρήση. ;)
  8. Οι επιδόσεις του είναι πολύ καλές. Με λογική χρήση κρατά περίπου 3-4 μέρες, όσο δηλ. κρατά ο μέσος όρος των camera phones σήμερα.
  9. Μπορείς και πολύ απλούστερα. Πηγαίνεις κατευθείαν επαφές (βρίσκεις το όνομα που ενδιαφέρεσαι) και μετα επιλογές-->αποστολή-->sms (γράφεις το κείμενο) και με ένα κλικ έφυγε.Το καλό είναι πως οι περισσότερες κινήσεις γίνονται με την χρήση του κεντρικού πλήκτρου. Γιά δοκιμασε αυτό τον τρόπο... ;)
  10. Κανένα νεωτερο σχετικά με καινούργιο F/W για το 6230i υπάρχει;;;
×
×
  • Create New...