Jump to content

Markoulas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Markoulas

  1. Κατά πάσα πιθανότητα είναι mod της rom που φοράς και ονομάζετε Auto Wifi - Auto switch off wifi if no active connection more than 10min (Το έχουν πολλές custom rom). Το κάνει για εξοικονόμηση ενέργειας και κλείνει το wifi μόνο του όταν δε χρησιμοποιείται και το επαναφέρει πάλι μόνο του. Εάν πατάς να μπεις στον browser και συνδέεται στο δίκτυο σου και κατά επέκταση στο internet είναι αυτό που σου είπα. Προσωπική άποψη μη το πειράξεις καθόλου εφόσον δεν έχεις πρόβλημα πλοήγησης και εξοικονομείς και ενέργεια.
  2. Δε νομίζω να ισχυει κάτι τέτοιο. Η συντριπτική πλειοψηφία δηστυχώς αυτών που απαντάνε στο τηλέφωνο είναι για να γελάει ο κόσμος. Ανίδαιοι μέχρι αηδίας. Αυτοί που γνωρίζουν είναι μέσα στο service και δε μιλάνε στα τηλέφωνα. Αν πάντως ισχύει αυτό βλέπω τη κυρά Samsung να τρώει μεγάλες σφαλιάρες στην αγορά όπως ακριβώς τρώει τα τελευταία δύο χρόνια το i-πέτα το. Και δε θα αργήσει να φανεί αυτό. Θα το δείτε σε λίγο καιρό από τις πωλήσεις του note 4. Πάντως αντί να κάτσει να δει η κυρά Samsung πως έγινε no:1στην αγορά, το τελευταίο χρόνο i-phoνίζει επικύνδυνα.
  3. Καλημέρα στο forum, Επειδή αναφερθήκατε μερικά ποστ πριν στο θέμα της μπαταρίας θέλω και εγώ να σας πω τη δική μου εμπειρία. Φοράω Slimline 2.2 και δοκίμασα να πετάξω τελείως από το κινητό όλες τις αηδίες της Samsung (κράτησα μονο Action MEMO, Air Command και SNote από το 3) καθώς και τα ΠΑΝΤΑ από το κατάσκοπο που ονομάζετε Google. Και όταν λέω τα ΠΑΝΤΑ της Google εννοώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό.... πάνω από εβδομάδα μπαταρία με οθόνη κοντά στο τετράωρο-πεντάωρο (Δεν είμαι και από τους heavy χρήστες του κινητού). Οφείλω να ομολογήσω ότι το έκανα καταρχήν για ιδεολογικούς λόγους καθώς δε δέχομαι ένα κινητό το οποίο χρυσoπλήρωσα να το έχei και να το χειρίζετε πρώτα η google και μετά εγώ. Το αποτέλεσμα πάντως με έκανε να δω τελείως διαφορετικά το θέμα ANDROID. Και για να προλάβω κάποιους αν ψιλοδιαβάσετε λίγο θα δείτε και θα καταλάβετε ότι δε πρόκειτε να σου λείψει καμιά μα καμιά εφαρμογή του κατάσκοπου google. Πάντα φιλικά.
  4. Όχι την v 2 με τις οδηγίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2737570. Και φλάσαρα super su + air command + Phantom_ROM_Resources_V3.0. Τώρα πράγματι είδα όπως το λες για τη V 3.0 αλλά δε καταλαβαίνω γιατί δε λέει να περάσεις το super su + air command + Phantom_ROM_Resources_V3.0. Όσο για Phantom_ROM_Resources_V3.0 μην αγχώνεσαι. Τα φλασάρεις και δημιουργεί ένα φάκελο στη μνήμη του κινητού και μετά από recovery περνάς όποιο θες. έχει πάρα πολλά πράγματα. Εφαρμογές από S5, επιλογή modem, επιλογή csc, διάφορα modules στο τηλέφωνο και πάρα πάρα πολλά άλλα. Σίγουρα θα σου αρέσει κάτι από όλλα αυτά. Δες τι περιλαμβάνει στο site των xda που σου έγραψα παραπάνω. Αν αποφασίσεις να τη φλασάρεις κάντο με TWRP RECOVERY όπως προτείνει και ο δημιουργός.
  5. Τη πέρασα κανονικά μέσω odin αφού πρώτα μηδένισα counters με triangle away και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.(Προερχόμουν από 4.1.2). Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και έγινε μια χαρα. Το δικό μου θέμα όμως ήταν το ότι αφού πέρασα την official με knox και όντας χωρίς root μου φαινόταν ότι είχα μισό τηλέφωνο.(Το άλλο μισό το είχαν παρέα η google και η samsung). Οπότε πάλι root (by by εγγύηση) για να στήσω κανονικά τη συσκευή. Παρόλα αυτά όμως ο knoxx δημιουργεί προβλήματα και σε μπλοκάρει σε αρκετά πράγματα. Οπότε κατεβάζοντας καντήλια στην samsung (σιγά-σιγά οι συσκευές της οδηγούνται σε i-πέτα το) πέρασα τη πολύ καλή μέχρι στιγμής custom phantom χωρίς knox με καλούδια και εφαρμογές από note iii και S5 και έχω μια φανταστική συσκευή την οποία η samsung δε γουσταρε να μου δωσει για τους δικούς της χαζομαρκετίστικους λόγους. Συνοψίζοντας αν είσαι ήδη σε 4.3 official με knox και θες να περάσεις τη Γαλλική 4.4.2 πέρασέ την χωρίς φόβο. Αν πάλι δεν είσαι σε 4.3 σου προτείνω να κάτσεις να διαβάσεις τι παίζει με την εναλαγή σε 4.3 και μετά (knox - πρόβλημα εγγραφής στην sd card - προβλήματα σε μερικές μεθόδους root κ.α) και αποφασίζεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά πιστεύω ότι εφόσον περνάς official και δε ρουτάρεις ο counter του knox δε γράφει οπότε δεν υπάρχει θέμα εγγύησης. Έχεις κανονικά εγγύηση.
  6. Ελληνικό είναι. Οπότε περιμένεις για το επίσημο update ή αν είσαι ανυπόμονος flashάρεις τη Γαλλική.
  7. Παιδιά καλημέρα, Αν περάσω μέσω odin τη Γαλλική 4.4.2 υπάρχει κάποιο θέμα το ότι είναι Ελληνικό το note μου ? (Συγνώμη αν ακούγετε λίγο χαζή η ερώτηση αλλά δε σκαμπάζω και πολλά) Και επίσης υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω τη 4.4.2 εκτός του sammobile γιατί δεν έχω κάνει εγγραφή ? Ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ερώτησή μου αφορά για το αν παίζει κάποιο ρόλο το csc του κινητού ή όχι. Ευχαριστώ και πάλι.
  8. Παιδιά καλημέρα, Είμαι ακόμα με 4.1.2 (root) και μετά τα καλά λόγια που ακούω για την 4.4.2 λέω να τη περάσω. Αν λοιπόν ξερουτάρω και μηδενίσω counters θα μου εμφανίσει ως update μέσω OTA την 4.3 ή κατευθείαν την 4.4.2 ? Και αν μου εμφανίσει κατευθείαν την 4.4.2 υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν προβλήματα αφού δεν έχω περάσει την 4.3 ή είναι κάτι το οποίο δε παίζει κανένα ρόλο ? Και κάτι τελευταίο για τον ΚΝΟΧ... Εφόσον δεν το ενεργοποιήσω αν ρουτάρω ο counter θα γράψει ούτως ή αλλιώς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Ρε παιδιά μήπως έχει κανείς την επίσημη Ελληνική 4.1.1 γιατί το hotfile το έχουν κατεβάσει και δε μπορώ να τη βρω? Ευχαριστώ.
  10. http://www.youtube.com/watch?v=HxRksRLK5fMhttp:// Είχα περάσει λάθος link
  11. Ακόμα με 4.1.2 είμαι οπότε πιο εύκολο για μένα να γυρίσω σε 4.1.1. Κάτι video http://http://www.youtube.com/watch?v=HxRksRLK5fM που υπάρχουν στο You Tube για επαναφορά σε αρχική κατάσταση του κινητού τα έχει δοκιμάσει κανείς?
  12. Καλησπέρα σε όλους-όλες, Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω την επίσημη Ελληνική 4.1.1 ? Σκέφτομαι να επιστρέψω εκεί και μετά περνόντας μεγάλα αρχεία να κάψω μητρική και να πάω για αλλαγή μητρικής μέσω εγγύησης. Όλα αυτά λόγω του γνωστού πλέον SDS (Sudden Death Syndrome). Μπορεί να μην έχω σοβαρά προβλήματα στη συσκευή αλλά δε μπορώ να δεχτώ με τίποτα ένα κινέζο του 1.20 να με κοροιδεύει με το προβληματικό του eMMC chip από τη στιγμή μάλιστα που του έσκασα ένα σκασμό λεφτά και αγόρασα ότι πιο ακριβό υπήρχε στην αγορά μετά το i-πέτα το.
  13. Φίλε καλημέρα, Φωτογραφία δε μπορώ να πάρω αυτή τη στιγμή αλλά και το δικό μου είναι ακριβώς σαν τη δική σου φώτο. Με τα Χ και ελαφρύ μωβ (φούξια θα το έλεγα). Και υγρασία το δικό μου δεν έχει πάρει σε καμία περίπτωση. Προχώρα.... Και επίσης ξάχασα να αναφέρω ότι ΔΕΝ υπάρχει δείκτης υγρασίας πάνω στη μπαταρία. Το κινητό είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας και επαναλαμβάνω δεν έχει πάρει υγρασία με τη καμία. Ας επιβεβαιώσει αν γίνεται και άλλος κάτοχος αυτά που γράφω.
  14. 1. Δε πατάς το πράσινο κουμπί αλλά το ''σέρνεις'' όπως όταν μπαίνεις στο κινητό από την αρχική οθόνη κλειδώματος. 2. Στο πληκτρολόγιο που σου βγάζει κάτω στο space που γράφει English το ''σέρνεις'' όπως ακριβώς σου είπα από πάνω προς τη μία κατεύθυνση και σου εμφανίζει το Ελληνικά.
  15. Και σε μένα πάντως που τον είχα βάλει να με ειδοποιεί στα 290MB (Έχω πρόγραμμα με 300MB Wind) με ειδοποίησε ενώ η Wind μου έλεγε ότι έχω ακόμα 110MB. Και γενικότερα πάντως λίγο που το παρατήρησα απέχει πολύ από τα πραγματικά ΜΒ που χρησιμοποιείς. Τώρα ίσως κάποια εξωτερική εφαρμογή δουλεύει καλύτερα αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάποια. Η πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση πάντως είναι η πληροφορία από το πάροχό σου.
  16. Καλημέρα σε όλους, Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με video flash. Δε μου παίζουν και μου βγάζει μύνημα ότι δεν έχω συμβατό player. Επίσης δε μπαίνει σε σελίδες adf.ly....ενώ πιο παλιά έμπαινα παντού. Σημειώστε ότι έχω εγκατεστημένο το flash player είμαι root και stock browser. (Έχω δοκιμάσει και με άλλους browser που υποστηρίζουν flash όπως ο boat αλλά τίποτα..) Καμιά ιδέα κανείς γιατί έχω αρχίσει και τα παίρνω... Ευχαριστώ.
  17. Παίδες καλησπέρα και από μένα. έχω κάποια προβλήματα που σχετίζονται με το web. Το περίεργο όμως είναι ότι παλιότερα δε τα έκανε Συγκεκριμένα : α). Δε μου παίζει flash από sportlemon ενώ τα έπαιζε (no playable sources found) . έχω εγκατεστημένο το flashplayer β). Δε μου ανοίγει καν σελίδα από adf.ly. Για παραδειγμα δε μπορώ να μπω με τίποτα εδώ http://adf.ly/SDmDN γ) Το uTorrent τελευταία πάλι ή δε κατεβάζει καθόλου ή όταν κάποια στιγμή ξεκινήσει σέρνεται. Καμιά ιδέα κανείς...? Ευχαριστώ.
  18. Πάιδες καλημέρα και καλό μήνα, Ψάχνω για ένα καλό πρόγραμμα για απομακρισμένη σύνδεση από το θηρίο στον υπολογιστή της δουλειάς μου. Αυτό που θέλω όμως είναι να μπορεί να συνδεθεί χωρίς να είναι κάποιος αναγκαία στο desktop για να μου πει κωδικό όπως κάνει το Team Viewer. Ξέρει κανείς κανένα καλό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  19. Καλησπέρα παίδες και από εμένα..έχω ένα πρόβλημα στις ρυθμίσεις της κάμερας για φώτο. Ενώ βάζω το Auto contrast στο on δε κρατάει την επιλογή και κάθε φορά που ανοίγω τη κάμερα πρέπει να το ξαναενεργοποιήσω..Καμιά ιδέα από κανένα γκουρού της συσκευής να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό ? Ευχαριστώ πολύ...
×
×
  • Create New...