Jump to content

BlueChris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    728
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by BlueChris

  1. Σορρυ εντάξει το πενάκι αλλά το hansfree σας δουλεύει με αυτήν την Havoc? ο λόγος που έχω μείνει με 6.0.1 καιρό τώρα (με την Aspire C9 Pro είμαι από όταν βγήκε) είναι γιατί ειλικρινά έχω να πλησιάσω κινητό στο κεφάλι πολλά χρόνια τώρα....
  2. Με δεδομένο οτι ΔΕΝ υπάρχει αυθεντικό ανταλλακτικό η οθόνη μονη της σε καμια συσκευή με Super AMOLED οθόνη της Samsung η όλη διαδικασία γίνεται με ανταλλακτικά τρίτων .

    Το ίδιο ισχυει και για το τζάμι με ή χωρίς το digitizer που στην περίπτωση και των τριων Note είναι δυο διαφορετικά digitizer το ενα πανω στο άλλο .

     

    Τίποτα απο ολά αυτά δεν υπάρχει σαν μεμονομενο ανταλλακτικό αυθεντικό για αυτά τα Κινητα . υπάρχει μαύρη αγορά στην Ελλάδα και όχι μονο απο ανθρώπους που αγοράζουν σπασμενα ανταλλακτικά σαν σύνολο και προσπαθουν να κρατήσουν οποίο τμήμα δεν έχει σπάσει ώστε στην συνεχεία να το πουλήσουν και κάπως έτσι βρίσκονται οι οθόνες σαν μεμονωμένα ανταλλακτικά στην αγορά και στο ιντερνέτ . ακόμα και εκεί όμως η διαδικασία αφαίρεσης τους είναι ριψοκίνδυνη και έχει χαμηλό ποσοστό επιτυχίας χρησιμοποιώντας φουρνακι σχεδιασμενο για τέτοιες δουλειές και έχοντας διαθέσιμο και το προφίλ θερμοκρασίας που αντιστοιχεί στην κάθε οθόνη .

    Κανεις δεν έχει σπίτι του τίποτα απο ολά αυτά προφανώς και φυσικά δεν έχει ουτε καν εμπειρία αποτυχημένης Εστω προηγούμενης προσπάθειας .

     

     

    Το να πεις σε κάποιον για σημάδια στο πλάισιο με την οθόνη πλήρως λειτουργική το τζάμι και το digitizer επίσης λειτουργικά χωρίς κάποιο ράγισμα , οτι είναι δύσκολο άλλα γίνεται και να του δείξεις video απο το YouTube είναι το λιγοτερο ανεύθυνο γιατί μιλάμε για μηδενικό ποσοστο επιτυχίας και το αποτέλεσμα θα είναι πληρωμένη καινούρια οθόνη .

     

    Ανταλακτικό υπάρχει http://www.ebay.com/itm/291010169757 το θέμα είναι πως πραγματικά είναι τρελή μανούρα.. επίσης με το που θα το ακουμπήσεις το κινητό η εγγύηση τέλος... Δεν είναι θέμα ικανότητας ... φυσικά και γίνεται.. εγώ προσωπικά είχα αλλάξει στο S2 μου αλλά ήταν τέτοια η ταλαιπωρία και το άγχος που το μετάνιωσα...

     

    Εννοείται πως ΟΤΙ μα ΌΤΙ και να κάνεις ίδιο όπως ήταν δεν θα γίνει... επίσης αν ήταν το τζάμι μπροστά ΟΚ να το προσπαθούσες.. αλλά το middle frame ??? δεν ξέρω και να κάνω και μια ερώτηση.. το αυτοκόλλητο με το ΙΜΕΙ και SN που είναι κολλημένο πάνω στο middle frame πως θα το βγάλει και θα βάλει στο καινούργιο κανείς?

     

    Γνώμη μου για το φίλο... ας μείνει ως έχει με το χτυπηματάκι του... αν θέλει να το πουλήσει τότε ας το φτιάξει επίσημα.. αν όμως λογικά θέλει να το κρατήσει το τηλ.. σε κάνα χρόνο όλο αυτό που κάνει τώρα 190€ θα πέσει κάνα 50-70€ οπότε θα πλησιάζετε καλύτερα ..

  3. Θα πρότεινα σε όσοι είναι root με knox 1 να περιμένουν... οι άλλοι σε όσους έχει εμφανιστεί κανονικά η 4.4.2 και δεν έχουν σχέση με root να την κάνουν update... το βασικό πάντως που έχει η 4.4.2 στις Nexus συσκευές που είναι το ART που αντικαθιστά το Dalvik Cache οι Samsung Rom και στο S4 και στο N3 δεν το έχουν.. οπότε απλά είναι μια 4.4 κουτσουρεμένη για μένα.
  4. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, το πάθαινα παλιά και με κάποιες Rom στο s2, κάτι πειράζουν οι τύποι μειώνοντας το contrast και το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν lcd η οθόνη, γύρισα στην Civz, ούτως ή άλλως δεν είχαν διάφορες οι 2 τους και προτιμώ και odexed rom
  5. Μάλλον κανείς δεν διαβάζει τι γράφουμε, επαναλαμβάνω, τα εκθεσιακό Ν3 έχουν MI6 ή MI7 με αποτέλεσμα να είναι τραγικά στη σταθερό ποίηση και με άλλα πολλά software bug , όποιος πραγματικά θέλει να δει ένα Ν3 πρέπει δυστυχώς να βρει ένα από κάποιον που το έχει με full αναβαθμίσεις. Δυστυχώς αυτό οφείλεται στη βιασύνη της Samsung να το βγάλει στην αγορά.
  6. Αν δεν έχεις cosmote πειράζει;

     

    Όχι αλλά γουστάρεις το bootlogo της cosmote? Ποιο csc έχεις;

     

     

     

     

     

    ισχυει για mj7 100%???.....εγω ειχα παρει το κινητο απο σκρουτζ πριν κανα 2μηνες και οταν το ανοιξα ηταν στα γαλλικα,υπαρχει κανενα προβλημα???και κατι ακομα...(εγω εχω cosmote....αλλα αν δεν εχεις....?????)

     

    Καταρχήν διάβασε το 1ο μήνυμα ή το 222,πρέπει να έχεις mj1 και πίσω για τη urdlv μέθοδο.

  7. Από ότι βλέπω η ασύρματη φόρτιση ενδιέφερε και άλλους τελικά!

    Ευχαριστώ όλους όσους μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και ιδιαίτερα τον BlueChris και τον achillesgk καθώς ακολούθησα τις προτάσεις τους και πήρα το Qi Wireless Charger PAD +10000mAh Battery και το Wireless Qi Power Charger Charging Adapter Nexus 4 Lumia 920 Galaxy S3 S4 NoteII. Τώρα θα πρέπει να περιμένωωωωωωωωωω...

    Έχω ήδη παραγγείλει την S-VIEW WIRELESS CHARGING COVER και μου είπαν ότι θα την έχω το πολύ μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Φίλε BlueChris, επειδή την έχεις ήδη, είναι η αυθεντική της Samsung, σωστά; Έχεις προσέξει προβλήματα με το nfc όταν την φοράς?

     

    Αυθεντική είναι αλλα δεν έχω κάτι άλλο να δοκιμάσω το NFc αλλά μάλλον θα παίζει καλύτερα γιατί μαμά το NFc είναι στην μπαταρία ενώ με τη θήκη είναι στην πλάτη του κινητού

  8. Καλησπέρα σε όλους! Ένας φίλος αγόρασε το note 3 σήμερα και έχει το εξής πρόβλημα : έχει περίπου 8500 επαφές και του κολλάει η συσκευή όταν προσπαθεί να ρολαρει και να βρει μια χειροκίνητα.. Μετά το κινητό φριζαρει και αν το ζορίσει η εφαρμογή των επαφών κάνει force close.. Καμία ιδέα??

    Να σημειωθεί ότι με το note 2 και με 4.1.2 δεν είχε αντιμετωπισει τέτοιο πρόβλημα..

     

    Να δοκιμάσει το go contacts πες του, αλλά χωρίς πλάκα ολόκληρη κωμόπολη έχει μέσα μπράβο του.

  9. Κατσε τωρα με ψιλομπερδεψες :)

    Οταν λες κοψιμο το 2ο ποδαρακι και κολλημα πανω στο 1ο ποδαρακι της S view τι ακριβως εννοεις? Θελω να πω, πως ακριβως να το κοψω και κυριως πως να το κολλησω? Το εχεις κανει?

     

     

    Καλο φαινεται κι αυτο, αλλα και παλι μπερδευτηκα :lol:

     

    Εχει καποιες επιλογες στο dropdown menu σωστα? Εστω πως επιλεγω το Type: White Pad & Black Receiver. H τιμη ειναι Στο δευτερο dropdown εχει Color: 6 και η τιμη παει

    Τι ακριβως εννοει ο πωλητης τωρα? Εσυ ποιο ειχες επιλεξει?

     

    Αν και με βλεπω να παιρνω το Power Bank τελικα, νομιζω εχει περισσοτερα +. Και μια ερωτηση σε αυτο @BlueChris. Αυτο που εδωσες στο λινκ σου μπορει να φορτιζει ασυρματα τη συσκευη ενω ταυτοχρονα ειναι συνδεδεμενο στην πριζα ή πρεπει να το εχεις φορτισει πρωτα και επειτα να βαλεις πανω τη συσκευη?

     

    Όχι δεν το έχω κάνει εγώ αλλά παιδιά στο XDA το έχουν κάνει, βασικά ήμουν έτοιμος να το κάνω μέχρι που έσκασε η φάση με την sview wireless στο eshop και δεν το έκανα, πάντως γίνεται...

     

    Δεν θες receiver εκεί που παίρνεις το Pad... μόνο pad διαλέγεις εκεί.. για receiver έχω το άλλο link αν και ναι όντως το powerbank ίσως είναι καλύτερη λύση με 10€ παραπάνω

  10. Όλα τα review σε όλα τα site έχουν γίνει με την MI6 ή ΜΙ7 στο Ν3 .. κανένα review δεν υπάρχει με την ΜΚ2 ή ML2 η οποίες έχουν βελτιώσει απίστευτα τη νυχτερινή λήψη κυρίως. Χρεώνω στη Sammy μόνο πως Out Of The Box δεν έπαιζε όπως θα έπρεπε.
  11. Eχω την neo hybrid.

    Εννοείτε πως εσύ θα βγάζεις τα φίδια από την τρύπα να το ξέρεις και να το αποδεχθείς. :lol:

    Γιαυτό τον λόγο σε έχουμε προσλάβει εδώ είσαι ο συμφορουμητης για ειδικές αποστολές. :lol:

    Φιλικά πάντα. Εσύ είσαι το υποκατάστατο για την εμπειρία.

     

    Μέχρι να με σφάξει η γυναίκα μου γιατί χαλάω κάνα 100άρικο το μήνα σε π@π@ριές :worry:

  12. δλδ να την πάρω αυτή ε? Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα με την spigen?

    Και αποτι βλέπω είναι πλήρες το σετεκι δεν χρειάζεται κάτι άλλο σωστά?

     

    Με τη Slim Armor που έχεις όχι λογικά.. βασικά όλα τα κινέζικα είναι λίγο ποιο δυνατά από τα επώνυμα .. με την Slim Armor View ίσως να είχε... ρε σεις όλα τα φίδια εγώ πρέπει να τα βγάζω από την τρύπα ε? :D

  13. ασύρματη φόρτιση για το gear έχει βγει??

    Για αυτό περιμένω το Gear 2... φήμες λένε πως για να μην το βγάζεις από το χέρι θα σου δίνει μαζί ένα σετ χειροπέδες να δένεις το χέρι στο κρεβάτι οπότε αυτό θα είναι χρήσιμο και για άλλους λόγους.:lol:

     

    Εγω εχω παραγγειλει εδω και ενα μηνα αυτον:http:// http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=200998502808.Το περιμενω μεχρι τελος εβδομαδας.Καμια γνωμη εσεις που ξερετε;αξιζει;

     

    Μια χαρά φαίνεται και φυσικά θα παίζει τέλεια... παιδιά το μόνο πρόβλημα είναι οι πολύ χοντρές θήκες όπως η Δερμάτινη portfolio που έχω ή η LoveMei που περιμένω.

  14. Eγώ χρησιμοποιώ αυτόν:

    http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Power-Charger-Charging-Adapter-Nexus-4-Lumia-920-Galaxy-S3-S4-NoteII-/121160682044?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c35bd4a3c

    Bέβαια έχω κι εγώ την original s view την οποία είχα πάρει στα 59 ευρώ, μεγάλη διαφορά από την τιμή του eshop που αναφέρθηκε πιο πάνω.

     

    Πολύ καλός φαίνεται και με 1Α Output σε καλή τιμή... μήπως μπορείς να το ανοίξεις να τραβήξεις μια φωτογραφία το Coil?

     

    Το receiver μπορεί να παραμένει, μόνιμα, μεσα στο note χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα ή καλύτερα να να βγαίνει όταν τελειώσει η φόρτιση?

     

    Φυσικά και μένει μόνιμα μέσα, Έχει ένα μικρό αυτοκολλητάκι και κολάει πάνω στην μπαταρία... εγώ προσωπικά τα κολλάω ανάποδα στο καπάκι γιατί δοκιμάζω και αλλάζω μπαταρίες συνέχεια :)

     

    Thnaks Bluechris :)

     

    Πες μου κατι για να δω αν το καταλαβα καλα. Εχω την original flip διχως το wireless charging. Αρα αγοραζω το 1 (αλλα ποια επιλογη απο το drop down menu ομως?) και το 3 σωστα? Επειτα τι ακριβως κανω? Το 3) δηλ που το τοποθετω? Υποθετω αναμεσα στη θηκη?

     

    Μηπως ειναι καλυτερο να παρω το power bank που βλεπω εχει 1.5 output?

     

    Καθαρα λογω τιμης γιατι βλεπω πως αν παρω το 1) παει γυρω στα 15 ευρω (παρολο που το δειχνει φθηνοτερο αν δεν επιλεξεις χρωμα και αναρωτιεμαι γιατι) και το wireless receiver αλλα 8 βγαινει στα 23 περιπου ενω το power bank ειναι στα 33 με το feature well του power bank :)

     

    To 3 το παίρνεις και εσύ που έχεις ήδη την s-view θες λίγη δουλίτσα για να μπει και αυτό γιατί το κινητό έχει δίπλα από την μπαταρία 3 επαφές..

    1η +

    2η Γείωση

    3η S-View

     

    Η s-view η απλή θήκη χρειάζεται το 2ο και 3ο ποδαράκι και το QI το 1ο και το 2ο οπότε αντιλαμβάνεσαι αν βάλεις απλά πάνω το QI το 2ο ποδαράκι θα είναι κοινό και θα είναι πολύ ψηλό το τελικό αποτέλεσμα και δεν θα δουλέψει, θέλει κόψιμο το 2ο ποδαράκι στο QI λίγο ποιο μέσα και κόλλημα πάνω στα 1ο ποδαράκι της S-View οπότε θέλει λίγο προσπάθεια.

     

    Όσο αναφορά για το Pad εγώ είχα πάρει 2 τέτοια το Σεπτέμβρη στα 20€ το ένα οπότε έχει πέσει η τιμή... αλλά αν το βρεις αυτό το συγκεκριμένο (στις φωτό δείχνει και το κουτί του που είναι ένα μαύρο με παράθυρο) τότε πάρτο άφοβα αν και τα 15 δεν είναι πολλά... φαντάσου πόσο κάνει το Nokia DT900 ... αλλά το PowerBank που με ρωτάς είναι μια καλή λύση όντως και έχεις και φορητότητα.

     

    Επίσης η Seidio ανακοίνωσε αδιάβροχη (IP68) και Shock Proof θήκη (να μην παθαίνει τίποτα το κινητό με ρίξιμο μέχρι τα 2 μέτρα) στην CES και φαίνεται πάρα πολύ καλή χωρίς πολύ έξτρα όγκο. Εγώ περιμένω ακόμα τις 2 Love Mei εδώ και κάνα μήνα που είναι ίδιες και καλά αλλά με τη μισή τιμή οπότε αν δεν αξίζουν θα χτυπήσω σίγουρα μία.

×
×
  • Create New...