Jump to content

SGS3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SGS3

  1. Έχω εγκαταστήσει στο κινητό μου και το Navigon και το Sygic και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως και τα δύο είναι εξίσου καλά Navigator. Το καθ' ένα υπερτερει-υστερέι αντιστοιχα απο το άλλο. Θεωρώ ότι το Navigon είναι πιο πλήρες αλλά με το Sygic μπορείς να βρεις με λεπτομέρεια σε ένα συγκεκριμένο σημείο του χάρτι ότι ψάχνεις. Έχω και τα δύο και θα παραμείνω και στα δύο και ανάλογα με το τι χρειάζομαι θα χρησιμοποιώ το ανάλογο.
  2. Καλησπέρα σε όλους! Διαθέτω το Galaxy s3 και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το πιο είναι το καλύτερο και πληρέστερο Navigator για το κινητό μου. Ευχαριστώ.
  3. Παιδιά αυτό είναι μεγάλη κοροϊδεία! Ειλικρινά με απογοήτευσε η Samsung! Και δεν είναι οτι χάνω κάτι ουσιαστικό όμως όταν παίρνω ένα καινούριο μοντέλο θέλω να έχει τα πάντα. Όχι μετά απο 2 μήνες να μου παρουσιάζει άλλο και το δικό μου να παλιώνει!
  4. Ευχαριστώ για την βοήθεια. πάντως απογοητεύτικα. με λίγα λόγια την πάτησα γιατί δεν είχα επιλογή δεν το ήξερα πως θα βγεί και επόμενη έκδοση του τηλεφώνου.
  5. Καλησπέρα σας φίλοι μου. Πρίν λίγο καιρό αγόρασα το νέο Galaxy s3 και θα ήθελα μια βοήθεια όσον αφορά μια απορεία που έχω εάν είναι 3g ή 4g Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...