Jump to content

zwnianos1977

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zwnianos1977

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

zwnianos1977's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι εχω mac... καποιο οδηγο για mac... και επισης να υπενθυμησω οτι οταν παταω το volume down menu και lock κουμπια κολλαει στο σημα του android και λεει πανω αριστερα : odin mode Product name : GT i9300 Custom binary download: Yes (3 counts) Current binary : Custom System Status : Custom downloading... do not turn off target !! εκει μενει χωρις να κανει κατι....
  2. καλησπερα, εδω και 3 μηνες περιπου εκανα root στο galaxy s3 μου... ηθελα να γυρισω στην stock rom αλλα χωρις πολλες γνωσεις πανω στο θεμα... τελικα σημερα το πρωι ενω προσπαθησα να βαλω την custom rom με odin κωλλησε και δεν ξεκιναγε... βγαζει στο μπλε ανθρωπακι και κανει ολη την ωρα restart και παλι τα ιδια... εβγαλα την μπαταρια και πατωντας το volume power kai menu button μου εβγαλε το μηνυμα που σου λεει να οτι ειναι επικυνδηνο να βαζεις αλλες rom αλλα κολλαει στο download... λογικα το εχω brickari αλλα δεν ξερω πως θα το κανω να δουλεψει παλι... τελικα κατελιξα οτι ειμαι πολυ μεγαλος χακερ.... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...!!!!!
  3. καλησπερα, εδω και 3 μηνες περιπου εκανα root στο galaxy s3 μου... ηθελα να γυρισω στην stock rom αλλα χωρις πολλες γνωσεις πανω στο θεμα... τελικα σημερα το πρωι ενω προσπαθησα να βαλω την custom rom με odin κωλλησε και δεν ξεκιναγε... βγαζει στο μπλε ανθρωπακι και κανει ολη την ωρα restart και παλι τα ιδια... εβγαλα την μπαταρια και πατωντας το volume power kai menu button μου εβγαλε το μηνυμα που σου λεει να οτι ειναι επικυνδηνο να βαζεις αλλες rom αλλα κολλαει στο download... λογικα το εχω brickari αλλα δεν ξερω πως θα το κανω να δουλεψει παλι... τελικα κατελιξα οτι ειμαι πολυ μεγαλος χακερ.... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...!!!!!
×
×
  • Create New...