Jump to content

geokaza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    591
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by geokaza

  1. Xiaomi Amazfit Verge vs Xiaomi Amazfit Bip

    Πέρα από την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας του Bip, την καλύτερη οθόνη του Verge, την δυνατότητα κλήσεων του Verge, την διπλάσια τιμή του Verge, πού αλλού υπερτερεί ή όχι το Verge και ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ;; Στους ελληνικούς χαρακτήρες στις ειδοποιήσεις, έχει αλλάξει κάτι στο Verge έναντι του Bip;;

  2. Ναι δεν μπορώ να πω σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, από ομορφιά το stratos σκίζει.... Τέλος πάντων θα δείξει στο μέλλον..... πάντως λουράκια υπάρχουν πολλά, στην Ελλάδα ακόμη δεν έχουν έρθει.... στο πολύ κοντινό μέλλον θα έχει και αξεσουάρ.

     

    Edit:

    Και χθες ήρθε το πολυπόθητο verge, unboxing εναγωνίως και με το που ανοίγω το κουτί η απόλυτη απογοήτευση, καμία σχέση με τον προκάτοχο Stratos τουλάχιστον οπτικά. Σχετικά μικρό και ολοστρόγγυλο αλλά με φοβερή την ποιότητα κατασκευής, λουράκι πολύ ποιοτικό με δυνατότητα να αλλάζει γρήγορα όπως τα άλλα amazfit , αυτό μας δίνει την ελπίδα πως σχετικά γρήγορα θα έχουμε και στην Ελλάδα επιλογή για να τα αλλάζουμε. Εκκίνηση λοιπόν και πριν καν ανοίξει για να το συνδέσω στο κινητό παθαίνω το πρώτο σοκ με τα χρώματα που βλέπω, απίστευτα χρώματα και πανέμορφα και φωτεινά, το ανοίγω και το συνδέω σε λίγα λεπτά, μετά το πρώτο αρνητικό σοκ ένα τεράστιο χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο μου μιας και το ρολόι δεν έχει καμία σχέση στην οθόνη με το stratos, ευανάγνωστα όλα χωρίς να βγάζεις τα μάτια σου για να δεις τι γράφει, όλα τακτοποιημένα πλέον στις ενημερώσεις χωρίς να τα μπερδεύει. Και ναι έχει απάντηση κλήσεων με δυνατότητα να απαντάς και να μιλάς από το ρολόι.... Ακόμα το ψάχνω αλλά δεν μετανιώνω για την αλλαγή που έκανα και κατά τη άποψη μου αξίζει με χίλια η μετάβαση από τον προκάτοχο του.

     

    Με τα ελληνικά πώς τα πάει;; Έχει το ίδιο πρόβλημα με το Xiaomi Amazfit Bip;;

  3. Και αλλη μια ερώτηση.

     

    To volume up down, πλεον μου αλλάζει την ενταση του ringtone, δεν έχει το κουμπακι που πατουσες για να βγει η επιλογη εντασης media, system κλπ.

    Ενεργοποιείται καπως αυτο?

     

    ΕΝΤΙΤ: Άκυρο, το βρηκα. :)

    ΠΩΣ γίνεται;;

  4. Μόλις απέκτησα το κινητό. Μου έβγαλε ειδοποίηση για την Pie. Την εγκατέστησα. Όλα εντάξει. Χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;; Ρωτώ για μου γράφει ότι θα σβηστούν κάποιες εφαρμογες όπως η αριθμομηχανή, εγγραφή φωνής penup κλπ κλπ.
  5. Από το πενάκι Όχι φίλε μου, καθώς είναι πλαστική η μύτη δεν χαράζει το γυαλί.. αλλά από την τσέπη σου θα κάνει μικρό γρατσουνιτσες καλύτερα να βάλεις μια μεμβράνη αν δεν θες τζαμακι

    ok σε ευχαριστώ. Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του κινητού άμεσα, αλλά δεν έχω ακόμη αποφασίσει για γυαλί. Θήκη θα πάρω μία φτηνή για αρχή.

  6. Το χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς με το iPhone;

    Αν ναι, πώς είναι η εμπειρία χρήσης με εφαρμογές;

    Μπορώ να κατεβάζω εφαρμογές στο κινητό από Playstore και να έχω Notifications από το iPhone;;

  7. Μετά από έναν χρόνο και... μπορώ να πω ότι το κινητό είναι πολύ καλό, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς το πόσο το είχα πάρει (170€ περίπου).

    Μόνο σε κάτι βαριά παιχνίδια (Hitman GO, Lara Croft GO, κλπ) ζεσταίνεται και ρουφά την μπαταρία σαν παλαβό, αλλά δεν κολλά καθόλου.

    Οθόνη εξαιρετική, μπαταρία αξιοπρεπέστατη, γρήγορο (Facebook, Messenger, ανοίγουν και δουλεύουν αστραπιαία).

    Άσε που νοιώθεις ότι κάποιος σε προσέχει και δεν σε έχει παρατήσει, μετά την αναβάθμιση σε Marshmallow.

    Πολύ ευχαριστημένος.

  8. Παρόλο που η Facebook αναβάθμισε και τις δύο της εφαρμογές στις 8 Αυγούστου, δεν έγινε κάτι με την περίπτωση μας. Το πρόβλημα συνεχίζει το ίδιο ακριβώς.
  9. και στο δικό μου κινητό από προχτές μετά την αναβάθμιση fb και messenger δεν ανοιγαν.το fb δεν μπορώ να το εντοπισω στο play store και το messenger λέει δεν είναι συμβατο.περιεργο πράγμα πάντως.εβαλα apk από προηγούμενες εκδόσεις και δουλεύουν.βεβαια όταν πατάω για αναβάθμιση ούτε λόγος.

     

    Ακριβώς το ίδιο και σε μένα.

    Κρίμα που έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

    Ελπίζω να διορθωθεί το ζήτημα από την Facebook με κάποιο update.

  10. Δεν μπορώ να καταλάβω κι πολλά. Σε γενικές γραμμές καλό φαίνεται κ πιο φρέσκο. Δεν είχα άλλωστε και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να δω αν λύθηκε η όχι. Αν θέλετε κάτι πιο συγκεκριμένο ρωτήστε με.

     

    Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  11. Επαναλαμβάνω ότι δεν μου ήρθε ειδοποίηση. Από περιέργεια πήγα στις ενημερώσεις λογισμικού και μου έγραψε ότι υπάρχει νέα ενημέρωση.

    Είναι η 6.0.1

     

    Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  12. Ναι...

    Πήγα ενημερώσεις λογισμικού. μου έγραψε ότι έχω νέα ενημέρωση, είδα ότι είναι 1,2 gb, πάτησα OK και όλα καλά όλα ωραία.

    Είναι το 8αρι LTE, από skroutz ιταλικό.

  13. Πέρασα Χθές το βράδυ την marshmallow. Καλό δείχνει. Θα πω περισσότερα εν καιρώ

     

    Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  14. Ακριβώς και εγώ τα ίδια. Σε όλα ευχαριστημένος εκτος από: "το μόνο που παρατήρησα είναι χαμηλότερη στάθμη σήματος του WiFi. Όχι ότι δεν πιάνει, αλλά έχει λιγότερες γραμμές".
×
×
  • Create New...