Jump to content

ringoray

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ringoray

  1. παντως διαπιστωσα οτι τρεχαν αρκετες εφαρμογες ακομα και παιχνιδι που επαιζα προχθες και απο ασχετοσυνη δεν το ειχα κλεισει , τωρα εχει available ram 145, παιζει να εκλεθνε απο ελλειψη μνημης, η πρεπει να βγαλει μυνημα?
  2. απο το πλαισιο, σπασιμο ρε ****το, μου τη σπανε οι επιστροφες
  3. συνεβαλες καταλυτικα, θα ελεγα. Παντως μου το κινητο, μου κανει πολλες επανεκινησεις η και καποιες φορες το βρισκω κλειστο το εχω μια εβδομαδα. Τι μορει να φταιει, μηπως να το επιστρεψω ειναι ελατωματικο? please help
  4. To πηρα!!!!!:) 177 ευρω και με χαρτες, θα το ψαξω λιγο και αργοτερα θα δω πως μπορω να το βελτιωσω σε θεμα μνημης, ταχυτητας thanks για τη βοηθεια!
  5. Βουτυρο πραγματικα! αρα απο θεμα smoothness δεν παιζει! Παντως στο τεννις εισαι σκραπας:lol: Αποκλειω το νοκια λουμια 610. το ray ειδα οτιεχει σχετικα υψηλη sar 0.96, μου εχουν μπει ιδεες για samsung omia wi 8350 με sar 0.38, αλλα βγαινω off topic και σταματαω εδω. Σε ευχαριστω πολυ, βοηθησες παρα πολυ και μου φυγαν οι αμφιβολιες για το κινητακι, με βλεπω να το τσιμπαω
  6. το ξερω οτι συγκρινω διαφορετικα λογισμικα, αλλα παντα οταν επαιρνα κινητα ειχα το διλημα ericson η νοκια:D Θελω ενα κινητο σταθερο που να μπορω να σερφαρω κυριως wifi αλλα και εξω σε αναγκη, να κραταει η μπαταρια του καν διμερο με ηπια χρηση αλλα βασικα να ειναι σταθερο και να μην μου σπαει τα νευρα οπως το alcatel που ειχα. Επισης μετραει και το μεγεθος δεν θελω γκουμουτσα, γενικα με εχει κερδισει το ray Τι εννοεις ics ή gb? ice cream sandwich vs ginger bread εννοεις Επισης αν τελικα μαθω να το σκαλιζω και το αφησω στην gb ειναι γρηγορο smooth και ευχαριστο στη χρηση?
  7. γεια σας και απο μενα, σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο και θελω να ρωτησω: οταν εχει τα handsfree και δεχεται κληση, ακουγεται η κληση? γενικα σαν καθαρη χρηση τηλεφωνου λειτουργει καλα? την ιδια ερωτηση εχω και για το nokia lumia 610 και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο.
×
×
  • Create New...