Jump to content

Verde_C

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Verde_C

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Verde_C's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραία ευχαριστώ πολύ. Είχα κολλήσει στην μετάφραση της λέξεις έβαζα αλλα κ αλλα δεν έβρισκα τίποτα!
  2. Πως λέγεται η πρόσοψη στα αγγλικά? Ψάχνω να βρω να αλλάξω τα πλαστικά του κινητού γιατί τα έχω σπάει(μπροστα/πισω η οθόνη είναι μια χαρα) και δεν ξέρω που να ψάξω. Ξέρετε κανένα site ή μαγαζί θεσσαλονική?
  3. @koolxs2973 http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions Αυτό ακολούθησα αλλά θυμάμαι το fastboot και τα drivers τα είχα βρει από το youtube. @tekar22 από ότι έχω δει και άλλοι το έχουν αυτό το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη έκδοση, δοκίμασε να την αλλάξεις!
  4. Θέλω να πάω σε ένα ICS custom rom τώρα ( είμαι σε Jelly Bean rom) και ο Dev προτείνει για κέρνελ και το custom kernel. Για να πάω σε αυτό το rom πρώτα κάνω εγκατάσταση τη rom και μετά περνάω το kernel ή το αντίστροφο? Ρωτάω γτ μιας και είναι custom kernel δεν θα έχει το cwm και άμα δε το έχει αν βάλω πρώτα το κερνελ μετά δε θα μπορώ να μπω στο CWM για να κάνω install το rom αυτό. :)
  5. Επειδή μόνο 1μιση μέρα ασχολούμαι με αυτά είχα χάσει το μπούσουλα. Τελικά αυτό που είπες έπαθα, έχω custom rom Jelly Bean με custom kernel (άνοιξα το bootloader) και το backup το είχα κάνει σε ICS οπότε μάλλον γι αυτό δεν έμπαινε επειδή είχε το λάθος kernel. Μετά όταν ξανά έβαλα την JB όλα ήταν καλά. Επειδή έχω φάει τον τόπο και δε μπορώ να το βρω, από που μπορώ να κατεβάσω το official kernel για την ICS. Επίσης, το backup μου είναι στην official rom, μπορώ αντί για official kernel να βάλω ένα custom kernel και να τρέξει κανονικά το backup μου? Ευχαριστώ πάντως!!! :)
  6. Ok το καταφερα τελικα. Ενα τελευταίο, έβαλα αυτό το custom rom αλλα δε μ άρεσε κ θέλω να γυρίσω στο official, είχα κάνει ένα backup πριν ξεκινήσω και τώρα που περνάω το backup δε μ ξεκινάει το κιν, μετα το bootlogo τίποτα.Πως να το περάσω στο oficial? Όπως κατάλαβα έπαθε soft brick
  7. Thanks. Και κάτι ακόμα, χρησιμοποίησα το x parts για να βάλω το cwm αλλά όταν έχω κλειστό το κινητό κ το ανοίγω κ αρχίζω να πατάω συνέχεια το κάτω κουμπι της έντασης με το που εμφανιστεί το SONY δε με βάζει το cwm αλλά σε safe mode το κινητό. Καμία ιδέα?? :)
  8. Καλησπέρα σας, μόλις έκανα unlock το bootloader μου (με τον official τρόπο) και σε λίγο λέω να περάσω κάποιος custom rom για JB, και πιο συγκεκριμένα αυτό---> PARANOID ANDROID JB [v2.15] Ξέρετε αν αυτό το rom υποστηρίζει ελληνικά(να γράφω ελληνικά). Ευχαριστώ :)
×
×
  • Create New...