Jump to content

noknok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by noknok

  1. Κάτοχος του συγκεκριμένου ρολογιού 1 μήνα τώρα, με το προηγούμενο firmware μου κραταγε η μπαταρία περίπου 3,5 μέρες χωρίς sports activities, και ενεργοποιήμενα μονο τα push notifications email, τηλέφωνα, sms, viber, messenger. Επίσης στο airplane mode η μπαταρία ηταν ζήτημα αν κατεβαινε 1-2% το βράδυ. Μετα αυτο το update, η καταστροφη η ίδια!! μπαταρια (ενδειξη ρολογιου) 1day 14 hours επισης σε airplane mode η μπαταρία κατεβηκε περίπου 20%!!! να πω ότι εκανα reset μετα το update , επανεκινήσεις κτλ. Εχει κανείς να προτεινει κατι? :cry: Υπάρχει περίπτωση να το κάνω downgrade στο προηγούμενο firmware? :rolleyes: (backlight:auto, autosync:off, vibration: medium πιο πριν το είχα στο high, raise to light up:off)
  2. φιλαρακι χιλιαδες thanks!! με εσωσες λεμε! μετα απο αυτό εκανα και παλι sync και επιτελους εβαλε τις περισσοτερες εφαρμογες μεσα στο iphone! :D
  3. λοιπόν... μετά από ατελείωτες ώρες διαβάσματος και ψαξίματος, μεχρι που η κοπέλα μου είπε τη μαγική κουβέντα "Στάματα να ψάχνεις και ασχολήσου και μαζί μου" :D Θέλω να ρωτήσω το εξης: πήγαμε και είδαμε μερικά air condition, βέβαια θα δούμε κι άλλα τις επόμενες μέρες αλλά πέρα απο μερικά μοντέλα που σημείωσα τα οποία τα βρήκα εδω στο forum μου έκανε εντύπωση ένα panasonic που είδαμε το οποίο λέει στη θέρμανση 17000 btu τομοντέλο είναι αυτό: http://www.kompodema.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=31717 αυτό είναι σωστό? το έχει κανένας να μου πει την γνώμη του? το θέλουμε περισσότερο για θερμανση και λιγότερο για ψύξη το καλοκαίρι στον κωτσ πήγαμε για αρχή και μας πρότεινε επίσης ενα toyotomi mtnmtg a435dv (κάποιος πιο πίσω το είχε το συγκεκριμένο αλλά είχε γίνει μάλλον λάθος εγκατάσταση, τελικά τι έγινε δεν μας είπε στο τέλος... ή εγώ μεσα στη θολούρα μου δεν βρήκα τη συνέχεια του θέματός του..) τελικά αποδίδει? Επίσης μας πρότεινε και το toshiba ras137savskv-e3 ο χώρος μας είναι 33 τ.μ (καθηστικό με κουζίνα ενιαίος χώρος) και παραδίπλα είναι 2 δωμάτεια για εκεί θα δούμε τι θα κάνουμε α για 12αρια κοιτάμε (ο χώρος είναι καλά μονομένος) Ρωτώ μήμπος έχει κανείς τα παραπάνω μοντέλα να μας πει την γνώμη του... επίσης εχω σημειώση να δούμε το sharp AY-XP12LSR (πολύ καλή γνώμη και εμπειρία τα sharp είχαν οι γονείς μου 10+ χρόνια τα πρώτα inverter που έβγαλε η sharp, ακόμη τα έχουν και δουλεύουν μια χαρά!) και το samsung AQV 12KBAN(X) εδώ θέλω να πώ οτι προτιμούμε να μην πάμε σε τιμές 850+ δηλαδή και το toyotomi που μας πρότεινε είναι πολλά για τη τσέπη μας! Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια ή και γνώμη!
×
×
  • Create New...