Jump to content

panostsif

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panostsif

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

panostsif's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα έχω 2 μήνες που ασχολούμαι με αυτό το θέμα του ήχου.Το έχω στείλει δύο φορές μέσα σε ένα μήνα το κινητό στη sony αλλά δεν εντόπισαν τίποτα.Έχω κοιτάξει και σ'άλλα καταστήματα της περιοχής μου και δουλεύουν και τα άλλα έτσι.Είναι πολύ ενοχλητικό αυτό το άκουσμα δεν ξέρω αν υπάρχει λύση εύχομαι να μας πει κάποιος κάτι μήπως και αλλάξει αυτός ο ήχος.
  2. Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω επειδή και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με την παραλαβή απο το service έτσι έχει σίγουρα screen protector το τηλέφωνο; Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το ηχείο.Κάποιον ενοχλητικό θόρυβο στα τραγούδια δεν μπορώ να σας το περιγράψω ακριβώς σαν ενα παφ-παφ σε έντονα τραγούδια απο το ηχείο.
  3. μπορείς να μας πεις τι κάνει ακριβώς το ηχείο;
  4. αν ήταν μόνο στα τραγούδια που έβαζα εγώ μέσα δεν θα είχα πρόβλημα αλλά δυστυχώς το κάνει και στα δικά του τραγούδια γι'αυτο λέω πως ίσως έχει κάποιο πρόβλημα.
  5. το θεμα ειναι πως ειναι χαμηλοφωνο το κινητο ποσο να το χαμηλωσεις;
  6. ναι στο τέρμα είτε με xloud είτε όχι
  7. Καλημέρα έχω το xperia sole είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό απλά εντόπισα κάποιο πρόβλημα με το ηχείο του.Στα τραγούδια που παίζει ακούγεται ένας ενοχλητικός ήχος σαν τρίξιμο.Σε όλα τα τραγούδια,youtube,ραδιόφωνο.Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;
×
×
  • Create New...