Jump to content

andrewt_vtr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andrewt_vtr

  1. Παιδιά καλησπέρα, προσπάθησα να κάνω firmware update και τώρα η οθόνη του κιν. Γράφει (top) USB και (bottom) v.1.02, το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να ανοίξω το κινητό μου. Μπορεί κανείς να βοηθήσει.
  2. παιδιά καλημέρα, μπορούμε να δίνουμε γεωγραφικό μήκος & πλάτος αντί για διεύθυνση?
  3. Παιδιά το έκανα copy αλλά δεν γίνεται τίποτα, το αρχείο με το εικονίδιο του Destinator είναι το "preloader", όταν κάνω tab επάνω του δεν κάνει τίποτα, επίσης το ίδιο γίνεται και με το αρχείο "GpsTmc" το οποίο είναι στο ίδιο directory.
  4. Καλησπέρα, έκανα setup το Destinator PN στο ETEN 600+, αλλά στα Programs δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Το εγκατέστησα & απεγκατέστησα 2φορές.
  5. Καλησπέρα, έκανα setup το Destinator PN αλλά στα Programs δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
  6. Καλησπέρα σε όλους, μόλις αγόρασα το ETEN 600+ από το Πλαίσιο, σε γενικές γραμμές πολύ καλό, αλλά έχω ένα πρόβλημα με το keyboard, όταν κάνω την αλλαγή από Ελληνικά σε Αγγλικά πατάω πχ το γραμμα ® και αμέσως γυρίζουν τα Ελληνικά. Με λίγα λόγια δεν μπορώ να γράψω κάτι στα Αγγλικά. Έχει κανείς καμια ιδέα. Επίσης ρώτησα ποια εταιρεία το υποστηρίζει στην Ελλάδα και μου είπαν το Πλαίσιο, δηλαδή οι ίδιοι κάνουν την εισαγωγή και για Support θα πρέπει αυτοι να το στείλουν έξω?
×
×
  • Create New...