Jump to content

DaDiRa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DaDiRa

  1. Έλαβα και εγώ πρωινιάτικα μήνυμα από το 54578 και μου λέει για χρέωση 6.24€ την εβδομάδα. Εν τω μεταξύ μόλις είχα ξυπνήσει, δεν είχα χρησιμοποιήσει το κινητό όλο το βράδυ. Μου λέει να στείλω FV STOP στο 54444 για διαγραφή. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; Να στείλω e-mail, μήνυμα, να πάρω τηλέφωνο; Έχω έχω καρτοσύνδεση και φοβάμαι μη με χρεώσει πολύ.
  2. Όχι, δεν είμαι εξωτερικό. Τι παίζει γενικά με την paypal; Πρέπει να έχει ήδη χρήματα μέσα και μην χρειάζεται να βάλω.
  3. Βρίσκω το συγκεκριμένο στο dx.com με 83.16€. Τι σημαίνει το Direct που έχει επιλεγμένη την Κίνα; Στο ευρωπαϊκό site κάνει 90.82€.
  4. DaDiRa

    Doogee DG450

    Έχεις κάποια πρόταση με 8GB ROM; Τι λες για το DG750;
  5. DaDiRa

    Doogee DG450

    H ROM είναι συνήθως το χαρακτηριστικό που δίνω λιγότερη σημασία. Παίζει κάποιον παραπάνω ρόλο εκτός από τον προφανή; Αφού η χωρητικότητα επεκτείνετε εύκολα με μια sdc.
  6. DaDiRa

    Doogee DG450

    Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω, γιατί με το ΖΤΕ μετά από έναν χρόνο και κάτι μήνες δεν έμεινα ευχαριστημένος. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορώ να το βρω; Η τιμή του έχει ανέβει αρκετά, όμως. Φαντάζομαι πως και από εξωτερικό δεν θα μπορέσω να το βρω πιο φθηνά αυτήν την περίοδο. Αξίζει; Edit: Από amazon μπορώ να το παραγγείλω (δεν ξέρω τι παίζει με ευρώπη κλπ); Είναι πολύ πιο φθηνό.
  7. DaDiRa

    ZTE V889S

    Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Χθες είχε κολλήσει και το έκλεισα. Είχε 95% μπαταρία. Όταν το άνοιξα είχε 77%. Μου το έκανε και άλλη φορά αυτό, που όσο και να το χρησιμοποιούσα, αρνούνταν να πέσει κάτω από το 98%.
  8. DaDiRa

    ZTE V889S

    Έχει σχεδόν δύο μήνες από τότε που του έβαλα νέα RAM και όπως έγραψα και πιο πάνω το πρόβλημα αρχικά είχε λυθεί. Μετά από αυτόν το καιρό, όμως, αν και η μπαταρία συνεχίζει να λειτουργεί φυσιολογικά, άρχισα πάλι παίρνω το κίτρινο (ή σπάνια κόκκινο) Low Memory μήνυμα όταν ανοίγω μια εφαρμογή και να την κλείνει αμέσως. Έχω βάλει επίσης Cleaner, ο οποίος σχεδόν πάντα όταν πάω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου βγάζει πως χρησιμοποιείται το 90% της RAM. Όταν κάνω boost μετά από λίγο ξαναεμφανίζεται και το πρόβλημα δεν λύνεται. Η RAM από τις ρυθμίσεις κυμαίνεται από 10 μέχρι και 0 MB ελεύθερα κάθε στιγμή, πράγμα που δεν βγάζει νόημα αφού οι εφαρμογές που δείχνει ανοιχτές (συμπεριλαμβανομένων και των ρυθμίσεων που πιάνουν 35MB) δεν δίνουν αθροιστικά ούτε 100MB.
  9. (Άργησα λίγο, αλλά) η τελευταία ευρωπαϊκή χώρα δεν αναφέρεται στο μοντέλο μου, αλλά σε τελείως διαφορετικό.
  10. Κατεβασα το Google keyboard και με βολεψε πολυ το gesturing, ομως βλεπω πως λειτουργει μονο με τα αγγλικα. Πρεπει να κατεβασω καποιο πακετο για να δουλευει και στα Ελληνικα ή δεν ειναι καθολου διαθεσιμο;
  11. Δεν δούλεψε ούτε με το kies. http://i.imgur.com/FUocLzo.png Alex, θα το κοιτάξω τώρα. Edit: Μπα, εκεί δεν μου βγάζει καν το μοντέλο.
  12. Από εκεί το κοίταξα εξ αρχής, αλλά μου βγάζει πως δεν υπάρχει κάτι. Θα δοκιμάσω τώρα με το πρόγραμμα που μου είπες. Πάντως είναι σίγουρο ότι έχει πάρει update και το δικό μου μοντέλο, έτσι;
  13. Και πως την παίρνω την kit kat; :confused: Τώρα έχω Jelly Bean και σίγουρα (εκτός αν εκείνη την ώρα το χρησιμοποιούσε κάποιος άλλος) δεν μου έχει έρθει από μόνη της καμία αναβάθμιση. Μήπως το Τ110 που έχω δεν έχει πάρει την αναβάθμιση;
  14. Να ρωτήσω και εγώ ο άσχετος: Προβλέπεται κανένα update της έκδοσης του Android; Γενικά δεν έχω καμία επαφή με το πως μοιράζονται τα updates στις συσκευές, οπότε μπορεί κάποιος να με ενημερώσει; Θα ήθελα κάποια πιο καινούρια έκδοση android - μπορεί να γίνει αναβάθμιση;
  15. DaDiRa

    ZTE V889S

    Συμβαίνει το εξής: Όταν συνδέω το κινητό (χωρίς μπαταρία) αρχικά αρχίζει να κάνει τον ήχο των windows όταν συνδέεις εξωτερική συσκευή και στη συνέχεια όταν αποσυνδέεις επανλαμβανόμενα όσο προσπαθεί να αναγνωρίσει τη συσκευή. Μετά αποτυγχάνει να την αναγνωρίσει και συνεχίζει αν κάνει το ίδιο, μόνο που αλλάζει ο ήχος από αυτόν που κάνει όταν συνδέεις τη συσκευή σε έναν άλλον. Στην αρχή νόμιζα πως φταίει το καλώδιο, αλλά δοκίμασα και με δεύτερο καλώδιο και συνέβη το ίδιο. Το συνέδεσα σε διαφορετική θύρα και έκανε αυτό που περιέγραψα ξανά από την αρχή. Edit1: Μην μπεις στο κοπο να απαντησεις, καταφερα να το κανω απο αλλο υπολογιστη. Περιμενω να τελειωσει τωρα. Edit2: Έτοιμο. Σ' ευχαριστώ πολύ! Τώρα φαντάζομαι πως ακολουθώ τους οδηγούς repartition και διόρθωσης ένδειξης της μπαταρίας. Θα ξεκινήσω από τον δεύτερο γιατί με καίει πιο πολύ. Αν έχω απορίες (που θα έχω), θα ξαναποστάρω. Εδώ και μια ώρα που έχω τελειώσει με τους οδηγούς και το χρησιμοποιώ δουλεύει άψογα! Έχω κατεβάσει τις εφαρμογές που χρειάζομαι χωρίς ενοχλητικά μηνύματα, και δοκίμασα μάλιστα να τρέξω το Dead Space, για να δω αν το κλείνει και φυσικά το τρέχει χωρίς πρόβλημα. Η μπαταρία επίσης, κατεβαίνει με κανονικούς ρυθμούς. Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο περίμενα. Πραγματικά ευχαριστώ και εσένα για τις οδηγίες και τον inka για την λύση της μπαταρίας, γιατί τόσο καιρό το χρησιμοποιούσα μόνο για ξυπνητήρι και κλήσεις. :clap: Καλή πρωτοχρονιά.
  16. DaDiRa

    ZTE V889S

    Ναι, από minideal το πήρα και σκέφτηκα -ο άσχετος- "τι να το κάνω μωρέ το root, που θα μου χρειαστεί". :lol: Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Ξεκινάω αμέσως κρατώντας backup και αν έχω κάποια απορία θα την προσθέσω με edit. Edit: Στο 8, δεν μπορώ να βρω καμία επιλογή Download Only, ούτε Firmware Update, μόνο αυτά που σημείωσα. Μήπως είναι το κουτάκι πάνω-πάνω; http://i.imgur.com/hm5u9Jr.png Κοίταξα και τον άλλο σου οδηγό, αλλά εκεί νομίζω πως δεν το αναφέρεις καθόλου.
  17. DaDiRa

    ZTE V889S

    Θέλω να τον ακολουθήσω αλλά είμαι αρκετά άσχετος. Πρώτα απ' όλα, τι είναι flashάρισμα και τι εννοείς πως πρέπει να διαβάσω τον οδηγό πριν ξεκινήσω; Να ξέρω τι λέει ή να ακολουθήσω τις οδηγίες και να κάνω ό,τι λέει. Επίσης, απ' όσο θυμάμαι σε άλλο μου ποστ, δεν μπορούσα να μπω σε recovery mode. Πατούσα τα κουμπιά που έγραφε, αλλά δεν γινόταν κάτι.
  18. DaDiRa

    ZTE V889S

    Πλέον είμαι σίγουρος πως το κινητό μου έχει πρόβλημα στις ενδείξεις. Όπως το βλέπω (χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία), νομίζω πως το software δεν "συνεργάζεται" με το hardware. Πέραν της μπαταρίας, η οποία μπορεί να ξεφορτήσει και σε ένα μισάωορο μόνο με την οθόνη ανοιχτή και να φορτήσει στο 100% σε άλλο τόσο, έχει πρόβλημα και με τις ενδείξεις της μνήμης RAM και του αποθηκευτικού χώρου. Ενώ υπάρχουν πάνω από 100MB ελεύθερα, αρνείται να κατεβάσει εφαρμογές 5 και 10 MB, ενώ κλείνει αυτόματα σχεδόν όποια εφαρμογή ανοίξω με την ένδειξη "LOW MEMORY" πάνω δεξιά, παρ' όλο που έχω αδειάσει το 40% της RAM και η εφαρμογή απαιτεί πολύ λιγότερο από αυτό για να τρέξει. Πιθανολογώ πως φταίει το γεγονός ότι δεν επέλεξα να μου το κάνουν root όταν το αγόρασα, αλλά υπάρχει κάτι - οτιδήποτε που να μπορώ να κάνω; Πιστεύω πως είναι κρίμα να έχω κινητό με αυτό το hardware (που για αυτά που κάνω εγώ είναι επαρκές και με το παραπάνω) και να μην μπορώ να το αξιοποιήσω. Να τονίσω πως δεν έχω ιδέα από roots και άλλα "πειράγματα" σε mobile software. Επίσης, έχω ήδη κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, δεν με πειράζει να ξανακάνω.
  19. DaDiRa

    ZTE V889S

    Γι' αυτό ακριβώς δεν θέλω να εμπλακώ. Μου δημιουργούνται απορίες πολύ εύκολα, και είναι δύσκολο να απαντώνται όλες.
  20. DaDiRa

    ZTE V889S

    Ας αρχίσω, λοιπόν, και βλέπουμε: Τι εννοεί με το "flashαρισμα"; Πρόσβαση στο κινητό στον "σκληρό" του κινητού και όλα τα αρχεία του για να μπορώ να βάλω rom; (λίγη σημασία έχει για μένα, αλλά ας ξέρω τουλάχιστον τι κάνω). Τι εννοεί Mediatek συσκευές; Η δική μου είναι; Τι εννοείς ότι κάθε συσκευή έχει δικό της scatter; Και τι είναι το "διαφορετικό scatter" που δεν πρέπει να επειχηρήσω flashάρισμα αν το έχει η συσκευή μου; Αναφέρομαι πάντα σε αυτόν τον οδηγό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Επίσης, στο post του, ο vasilk, γράφει να διαβάσουμε καλά τον παραπάνω οδηγό. Δηλαδή να μην τον ακολουθήσω; Να μην κάνω όσα λέει; Edit: Όσο για το παρακάτω, κομμάτι, δεν έχω καταλάβει τίποτα απ' όσα πρέπει να προσέξω, ή να μην κάνω. http://i.imgur.com/rjEWUQg.png
  21. DaDiRa

    ZTE V889S

    Θα σχοληθώ περισσότερο μόλις ξεμπερδέψω και με τις εξετάσεις. Είναι λογικό να τρομάζω, σκέφτείτε μετά από αυτό να το χαλάσω με καμία τέτοια χαζομάρα. :D
  22. DaDiRa

    ZTE V889S

    Άρχισα να διαβάζω τον οδηγό για το flashing, αλλά δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω. Περιέχει πολλούς όρους που δεν γνωρίζω και πολλά "Προσοχή!!!" που δεν καταλαβαίνω. Δεν μπορώ να το ρισκάρω και να αρχίσω να κάνω κάτι τέτοιο μόνος μου.
  23. DaDiRa

    ZTE V889S

    Δεν θέλω να μπλεχτώ με πειράγματα για να μην κάνω καμία γκάφα, αλλά θα του ρίξω μια ματιά αύριο το πρωί. Μέχρι τώρα, και μετά από restart λειτουργεί ακόμα, πάντως. Το θέμα είναι ότι μόλις το έβγαλα από την φόρτιση, έπεσε στο 80 με 2-3 λεπτά ανοιχτή οθόνη...
  24. DaDiRa

    ZTE V889S

    Νομίζω ότι το κινητό μου έχει δική του συνείδηση και trollάρει. Σήμερα το άνοιξα για ακόμα μια φορά και αρχικά δούλευε κανονικά. Μπήκα, και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μετά την επαναφορά, άνοιξε, και συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Σε κάποια φάση πάτησα το πάνω κουμπί παρατεταμένα, για να το κλείσω και να του βάλω τη SIM μου, χαρούμενος που λειτουργεί πάλι. Όταν όμως πήγα να πατήσω power off ξαφνικά σταμάτησε πάλι να δουλεύει η αφή (η συνείδηση που λέγαμε; Δεν ηθελε να το απενεργοποιήσω :lol: ). Του έβγαλα την μπαταρία και το ξανάνοιξα, και από τότε, μέχρι τώρα, φορτίζει. Κάθε τόσο που τσεκάρω, η αφή λειτουργεί κανονικά, οπότε πιθανόν τον πρόβλημα να οφείλεται στο παρατεταμένο πάτημα. Θα προσπαθήσω να επαληθεύσω την υπόθεση μου μόλις φορτίσει τελείως. Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς, αλλά πιστεύω πως μπορεί να λειτουργεί. Ίσως όχι σαν καινούριο, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν έχει χαλάσει εντελώς.
  25. DaDiRa

    ZTE V889S

    Κατάλαβες λάθος, ή εγώ δεν εξήγησα επαρκώς. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το πρόβλημα που εμφανίστηκε δεν οφείλεται στο νερό, αλλά δεν ανέφερα τα κινέζικα γι' αυτό το λόγο. Σε προηγούμενα μηνύματά μου, έχω αναφέρει αρκετά άλλα προβλήματα, όπως το ότι μου έβγαζε μήνυμα μη επαρκούς χώρου κατά τη λήψη εφαρμογών, ενώ είχα ελεύθερα πάνω από 500MB, ή ότι η μπαταρία ξεφόρτιζε μετά από μια ώρα απλής χρήσης ή ότι μου έκλεινε εφαρμογές λόγω χαμηλής μνήμης, ενώ έτρεχα π.χ. ένα tab στο chrome και η Ram είχε άδεια 100MB - γι' αυτό και οι ενδοιασμοί μου. Γενικά δεν είμαι απαιτιτηκός χρήστης από το τηλέφωνό μου, οπότε δεν θέλω να ξοδέψω 200€ σε μια γνωστή μάρκα, που θα προσφέρει κάτι πολύ μέτριο, όταν μπορώ να κάνω την δουλειά μου με 70-80€. Ίσως ένα από τα λάθη που έκανα ήταν να μην επιλέξω root πριν την αποστολή, κάτι που σίγουρα θα επιλέξω για το επόμενο, αν μου δίνεται η δυνατότητα. Όσο για το συμβάν, γενικά, είμαι υπερπροστατευτικός με τα ηλεκτρονικά μου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ήμουν με τα πόδια, χωρίς ομπρέλα ή έστω ζακέτα, γύρω στο 1 χιλιόμετρο μακρυά από το σπίτι μου, σε δρόμο χωρίς πολυκατοικίες ή γενικά κάποιο υπόστεγο και καταρακτώδης βροχή, οπότε τον να βραχεί το κινητό μου ήταν κάτι το αναπόφευκτο. Το ότι με λίγο ρύζι ξαναδούλεψε, μου φάνηκε θαύμα, εφ' όσον με τόσο νερό το είχα για χαλασμένο.
×
×
  • Create New...