Jump to content

DaDiRa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DaDiRa

  • Ημ. Γέννησης 27/12/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

DaDiRa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έλαβα και εγώ πρωινιάτικα μήνυμα από το 54578 και μου λέει για χρέωση 6.24€ την εβδομάδα. Εν τω μεταξύ μόλις είχα ξυπνήσει, δεν είχα χρησιμοποιήσει το κινητό όλο το βράδυ. Μου λέει να στείλω FV STOP στο 54444 για διαγραφή. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω; Να στείλω e-mail, μήνυμα, να πάρω τηλέφωνο; Έχω έχω καρτοσύνδεση και φοβάμαι μη με χρεώσει πολύ.
  2. Όχι, δεν είμαι εξωτερικό. Τι παίζει γενικά με την paypal; Πρέπει να έχει ήδη χρήματα μέσα και μην χρειάζεται να βάλω.
  3. Βρίσκω το συγκεκριμένο στο dx.com με 83.16€. Τι σημαίνει το Direct που έχει επιλεγμένη την Κίνα; Στο ευρωπαϊκό site κάνει 90.82€.
  4. DaDiRa

    Doogee DG450

    Έχεις κάποια πρόταση με 8GB ROM; Τι λες για το DG750;
  5. DaDiRa

    Doogee DG450

    H ROM είναι συνήθως το χαρακτηριστικό που δίνω λιγότερη σημασία. Παίζει κάποιον παραπάνω ρόλο εκτός από τον προφανή; Αφού η χωρητικότητα επεκτείνετε εύκολα με μια sdc.
  6. DaDiRa

    Doogee DG450

    Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω, γιατί με το ΖΤΕ μετά από έναν χρόνο και κάτι μήνες δεν έμεινα ευχαριστημένος. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορώ να το βρω; Η τιμή του έχει ανέβει αρκετά, όμως. Φαντάζομαι πως και από εξωτερικό δεν θα μπορέσω να το βρω πιο φθηνά αυτήν την περίοδο. Αξίζει; Edit: Από amazon μπορώ να το παραγγείλω (δεν ξέρω τι παίζει με ευρώπη κλπ); Είναι πολύ πιο φθηνό.
  7. DaDiRa

    ZTE V889S

    Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Χθες είχε κολλήσει και το έκλεισα. Είχε 95% μπαταρία. Όταν το άνοιξα είχε 77%. Μου το έκανε και άλλη φορά αυτό, που όσο και να το χρησιμοποιούσα, αρνούνταν να πέσει κάτω από το 98%.
  8. DaDiRa

    ZTE V889S

    Έχει σχεδόν δύο μήνες από τότε που του έβαλα νέα RAM και όπως έγραψα και πιο πάνω το πρόβλημα αρχικά είχε λυθεί. Μετά από αυτόν το καιρό, όμως, αν και η μπαταρία συνεχίζει να λειτουργεί φυσιολογικά, άρχισα πάλι παίρνω το κίτρινο (ή σπάνια κόκκινο) Low Memory μήνυμα όταν ανοίγω μια εφαρμογή και να την κλείνει αμέσως. Έχω βάλει επίσης Cleaner, ο οποίος σχεδόν πάντα όταν πάω να χρησιμοποιήσω το κινητό μου βγάζει πως χρησιμοποιείται το 90% της RAM. Όταν κάνω boost μετά από λίγο ξαναεμφανίζεται και το πρόβλημα δεν λύνεται. Η RAM από τις ρυθμίσεις κυμαίνεται από 10 μέχρι και 0 MB ελεύθερα κάθε στιγμή, πράγμα που δεν βγάζει νόημα αφού οι εφαρμογές που δείχνει ανοιχτές (συμπεριλαμβανομένων και των ρυθμίσεων που πιάνουν 35MB) δεν δίνουν αθροιστικά ούτε 100MB.
  9. (Άργησα λίγο, αλλά) η τελευταία ευρωπαϊκή χώρα δεν αναφέρεται στο μοντέλο μου, αλλά σε τελείως διαφορετικό.
  10. Κατεβασα το Google keyboard και με βολεψε πολυ το gesturing, ομως βλεπω πως λειτουργει μονο με τα αγγλικα. Πρεπει να κατεβασω καποιο πακετο για να δουλευει και στα Ελληνικα ή δεν ειναι καθολου διαθεσιμο;
  11. Δεν δούλεψε ούτε με το kies. http://i.imgur.com/FUocLzo.png Alex, θα το κοιτάξω τώρα. Edit: Μπα, εκεί δεν μου βγάζει καν το μοντέλο.
  12. Από εκεί το κοίταξα εξ αρχής, αλλά μου βγάζει πως δεν υπάρχει κάτι. Θα δοκιμάσω τώρα με το πρόγραμμα που μου είπες. Πάντως είναι σίγουρο ότι έχει πάρει update και το δικό μου μοντέλο, έτσι;
  13. Και πως την παίρνω την kit kat; :confused: Τώρα έχω Jelly Bean και σίγουρα (εκτός αν εκείνη την ώρα το χρησιμοποιούσε κάποιος άλλος) δεν μου έχει έρθει από μόνη της καμία αναβάθμιση. Μήπως το Τ110 που έχω δεν έχει πάρει την αναβάθμιση;
  14. Να ρωτήσω και εγώ ο άσχετος: Προβλέπεται κανένα update της έκδοσης του Android; Γενικά δεν έχω καμία επαφή με το πως μοιράζονται τα updates στις συσκευές, οπότε μπορεί κάποιος να με ενημερώσει; Θα ήθελα κάποια πιο καινούρια έκδοση android - μπορεί να γίνει αναβάθμιση;
  15. DaDiRa

    ZTE V889S

    Συμβαίνει το εξής: Όταν συνδέω το κινητό (χωρίς μπαταρία) αρχικά αρχίζει να κάνει τον ήχο των windows όταν συνδέεις εξωτερική συσκευή και στη συνέχεια όταν αποσυνδέεις επανλαμβανόμενα όσο προσπαθεί να αναγνωρίσει τη συσκευή. Μετά αποτυγχάνει να την αναγνωρίσει και συνεχίζει αν κάνει το ίδιο, μόνο που αλλάζει ο ήχος από αυτόν που κάνει όταν συνδέεις τη συσκευή σε έναν άλλον. Στην αρχή νόμιζα πως φταίει το καλώδιο, αλλά δοκίμασα και με δεύτερο καλώδιο και συνέβη το ίδιο. Το συνέδεσα σε διαφορετική θύρα και έκανε αυτό που περιέγραψα ξανά από την αρχή. Edit1: Μην μπεις στο κοπο να απαντησεις, καταφερα να το κανω απο αλλο υπολογιστη. Περιμενω να τελειωσει τωρα. Edit2: Έτοιμο. Σ' ευχαριστώ πολύ! Τώρα φαντάζομαι πως ακολουθώ τους οδηγούς repartition και διόρθωσης ένδειξης της μπαταρίας. Θα ξεκινήσω από τον δεύτερο γιατί με καίει πιο πολύ. Αν έχω απορίες (που θα έχω), θα ξαναποστάρω. Εδώ και μια ώρα που έχω τελειώσει με τους οδηγούς και το χρησιμοποιώ δουλεύει άψογα! Έχω κατεβάσει τις εφαρμογές που χρειάζομαι χωρίς ενοχλητικά μηνύματα, και δοκίμασα μάλιστα να τρέξω το Dead Space, για να δω αν το κλείνει και φυσικά το τρέχει χωρίς πρόβλημα. Η μπαταρία επίσης, κατεβαίνει με κανονικούς ρυθμούς. Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο περίμενα. Πραγματικά ευχαριστώ και εσένα για τις οδηγίες και τον inka για την λύση της μπαταρίας, γιατί τόσο καιρό το χρησιμοποιούσα μόνο για ξυπνητήρι και κλήσεις. :clap: Καλή πρωτοχρονιά.
×
×
  • Create New...