Jump to content

loykoylos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About loykoylos

  • Ημ. Γέννησης 19/10/1980

loykoylos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την froydVillain εννοείς ε? Να ρωτήσω κάτι με τα ελληνικά πως τα πάει(ελληνικό μενού ελληνικό keyboard);ΜΜS μηνύματα apn?Στο xda λέει ότι έχουν κάποια μικροπροβλήματα...Τι αντιμετωπισες εσύ ή λειτουργησαν όλα out of the box?
  2. Τα κατάφερα τελικά...Όλα ok...Μήπως κανένας έχει δοκιμάσει κάποια froyo rom...η κάποια πολυ καλή 2.1 rom sense or no sesne!!
  3. κανεις απο σας που μπορεί να δώσει κάποιο λινκ για rooting του hero απο την επίσημη 2.1?Προσπαθω να φλασαρω την AmanRa την 1.7.0.1 και Permission denied.....ειμαι unrooted φυσικά
  4. Αντιμετωπίζει κανείς απο σας κάποιο πρόβλημα με το htc sense μετα την αναβάθμιση σε 2.1....εμένα με κάνει συχνες επανεκινήσεις(όχι το τηλέφωνο μόνο το sense)
  5. Με μια γρήγορη αναζήτηση ουσιαστικά επανήλθε η ρύθμιση για βαθμονόμηση του αισθητήρα g και έχω παρατηρήσει ότι διαρκεί περισσότερο η μπαταρία αισθητά
  6. Απ'ότι διάβασα στο forum του cm για το hero δεν υποστηρίζεται απο τον επεξεργαστή μας το flash 10.1 άρα λογικά δεν θα μπεί κι ολας....
  7. Να ρωτησω κατι?Κάτοχος hero 2.1 sense UI....μπορώ να εγκαταστήσω απο πάνω Launcher Pro ή ΑDW?Θα έχω κάποιο πρόβλημα?
  8. Ξέρει κανείς αν στην native ερφαρμογή calendar του android μπορούμε να προσθέσουμε την τοποθεσία ενός event κατ'ευθείαν από κάποιο point of intersest ή από κάποιο search στο maps?Δεν έχω καταφέρει να βρω πως γίνεται (android 2.1 hero)
  9. Εγω έχω το Password Safe Lite....και με το θυμισε πολύ το handy safe....για ρίξ'το μια ματιά...!!!
  10. Thank you παιδες.....θα ψάξω...μπορείτε να το αντιγράψετε ελευθερα....αρκεί να διαθέσετε την ιδεα και αλλου(open source bookstands)
  11. για αυτό ρε παιδια φέρτε δίσκους!!
  12. να με κλέψετε το κόνσεπτ?:)χαχαχα παιδιά....θα βρω μια και θα την σηκώσω Πως σηκώνω αρχεια ρε παιδιά?
  13. τους κολλάω πάνω στο στο χώρισμα των βιβλίων...και φαίνεται γαμάτο!
×
×
  • Create New...