Jump to content

Jkalhaf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jkalhaf

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Jkalhaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους!Ερώτημα: πρίν 2 μέρες πέρασα το Ισπανικό φασόλι.Στο ραδιόφωνο στην 4.0.4 όταν πατούσα το κουμπί του handsfree μία φορά πήγαινε στην επόμενη συχνότητα ενω με παρατεταμένο πάτημα άνοιγε ή έκλεινε το ράδιο.Γνωρίζει κάποιος αν και πως μπορώ να έχω αυτη τη λειτουργία και στην 4,1,2 γιατι τώρα πατώντας το handsfree ενω εχω το ράδιο ON ανοίγει τη φωνητική κλήση...
  2. Ναι ρε ****το...θα φάμε τα νύχια μας μέχρι να έρθει το new staf.Θα το παλέψουμε όμως....αφού ο γαλαξίας συνεχίζει κ μας εκπλήσσει....
  3. Καλημέρα σε όλους.Είδα στο sammobile οτι στη Γερμανία έβγαλαν την PDA: I9100XWLQ2 CSC: I9100DBTLPO και δεν αναφέρει version.Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο?
  4. Καλησπέρα σε όλους!Σημερα επιτέλους με τις οδηγίες σελ 1 και βοήθεια σας πέρασα το αγγλικό firmware 4.0.4.Ευκολη διαδικασία αν και ήμουν διστακτικός μην κάνω καμία πατάτα...πολύ καλύτερη συμπεριφορά και απόκριση.Βεβαια θα ήθελα να έχει μια νέα εμφάνιση όπως το NEXUS.... default.Θα πειραματιστώ με κανένα launcher μάλλον.Ερώτηση για τους έμπειρους,μπορεί κάποιος να φορτώσει stock firmware nexus σε sgs2 ή δεν συνεργάζεται και θα γίνει ....τούβλο?
  5. Ευχαριστώ πολύ παίδες!Εχω ξεκινήσει να διαβάζω για να προσανατολιστώ...αυτό που δεν έχω βρει ακόμα ειναι αν κάποια απο τις ευρωπαϊκές rom 4.0.4 που αναβαθμίζουν την απόδοση μπορούν να αλλάξουν και το περιβάλλον εργασίας του Nexus που εχω βρει ενδιαφέρων.Προς το παρών βρήκα πως να ρυθμίσω να στέλνω SMS με 160 στοιχεία ενώ μου έλεγε κάποιος φίλος οτι στο android έτσι είναι.......Καλημέρα σε όλους!
  6. Καλησπέρα γαλαξίες!Μολις μπήκα στο forum.Προσφατα αγόρασα gs2 από τα public Gt i9100.Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με πειράγματα συσκευής.Εχει πάνω 4.0.3 και στο keis δεν μου βγάζει διαθέσιμη αναβάθμιση.Μπορει να βοηθήσει κάποιος αν μπορώ και πως να κάνω αναβάθμιση σε 4.0.4 με stock firmware του galaxy nexus ή για να το βελτιώσω κάπως?Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...