Jump to content

kristar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kristar

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

kristar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έσπασα το κουμπάκι του on/off πάνω στην πλακέτα του tablet. Δεν μιλάω για το εξωτερικό πλαστικό κουμπάκι αλλά αυτό που πατάει στην ουσία το εξωτερικό κουμπάκι ώστε να ανοίξει/κλείσει το tablet. Όπου έχω πάει μου έχουν πεί ότι δεν έχουν τέτοιο κουμπάκι ώστε να το αντικαταστήσουν. Ξέρει μήπως κανείς που μπορώ να βρώ τέτοια κουμπάκια; Ή έστω κάνα site που να μπορώ να παραγγείλω; Θα προσπαθήσω να βάλω και καμιά φώτο μήπως βοηθήσω περισσότερο. Σημ. 1.Το tablet το έχω πάρει απο internet (κίνα μεριά) οπότε το να απευθυνθώ στην εταιρία είναι λίγο δύσκολο :( 2.Μοντέλο Zenithink C91
  2. Ναι έχω δει την λίστα με τα συμβατά και προφανώς δεν είναι κάποια ελληνική εταιρία μέσα οπότε δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω γι'αυτό και ρωτάω αν κάπως μπορώ να προσθέσω κάποια ελληνική ή κάπως τελοσπάντων να δεχτεί μια ελληνική. Σίγουρα κάποιος τρόπος θα υπάρχει :ninja:
  3. Μμμ..το τελευταίο κινητό android που είχα το έσπασα και πλέον έχω αποφασίσει να την βγάζω με κινητά ανθεκτικά στις πτώσεις :O οπότε να μοιράσω ίντερνετ απο κινητό δεν πέζει (γιατί απλά το κινητό μου δεν έχει)..αυτό που θέλω να κάνω είναι να του φοράω usb 3g φλασάκι κάποιας εταιρίας..απλά μια φορά που δοκίμασα δεν δούλεψε οπότε θα ήθελα να μάθω αν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί φλασάκι για ίντερνετ(ελληνικής εταιρίας [και αν ναι αν χρειάστηκε να κάνει κάποιες ρυθμίσεις ή όχι]) ώστε να μην πάω και αγοράσω και μέινω με το φλασάκι στο χέρι :rolleyes: Όσο για τον ήχο θα δοκιμάσω απο αυτά που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες και θα ενημερώσω αν βρώ άκρη (απο βδομάδα όμως γιατί έσπασα το κουμπί on/off και πρέπει να το πάω για service :cry:)
  4. Και εγώ αυτό το tablet έχω και έχω να αναφέρω 2 προβληματάκια που με απασχολούν. Το πρώτο είναι με το 3g.Οι υποστηριζόμενες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που έχει σαν default προφανώς δεν είναι ελληνικές αφού είναι κινέζικο. Είχα δοκιμάσει ένα φλασάκι της wind αλλά όταν ζητούσε pin παρόλο που έβαζα το pin δεν το δεχόνταν, οπότε υπολογίζω πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για να δεχτεί 3g φλασάκι ελληνικής εταιρίας αλλά δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω. Το δεύτερο είναι η αναπαραγωγή .mkv files. Έχω κατεβάσει τον mxplayer ο οποίος αναπαράγει κανονικά το αρχείο αλλά καθόλη την αναπαραγωγή πετάει έναν ήχο σαν "χιόνια" και δεν φταίει ο mx γιατί με όποιον player και να δοκιμάσω κάνει ακριβώς το ίδιο. Αν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει θα ήταν καλό γιατί όσο και να googlάρω δεν βρίσκω άκρη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων :shifty:
×
×
  • Create New...