Jump to content

Giorginos7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Giorginos7

  • Ημ. Γέννησης 12/11/1979

Giorginos7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τοτε συμβαινει αυτο που λεει παραπανω ο Thou Bou..
  2. Μαλιστα,αυτο δεν το ειχα σκεφτει οτι μπορει να γινεται.
  3. Σχετικα με το πρωτο ερωτημα σου:Απενεργοποιησε την λειτουργια οδηγησης απο την μπαρα ειδοποιησεων και συντομευσεων και δεν θα διαβαζει και το ονομα της επαφης ;) ----------------------------------------------- Να πω και εγω καποιες εντυπωσεις μου μετα απο 10 μερες χρησης του τηλεφωνου,οι οποιες μπορει να βοηθησουν.. 300 ευρω μην δωσει κανενας για να το παρει ειναι πολλα τα λεφτα ... στα 200 ειναι μια χαρα.. Λοιπον το τηλεφωνο ειναι ομορφο,με πολυ καλη μπαταρια (για smartphone με λειτουργικο android),καποιες εξυπνες ρυθμισεις οπως η εξοικονομηση ενεργειας του ics, πολυ καλη οθονη,πολυ καλη καμερα για 5mp (βγαζει ωραιες φωτο μερα νυχτα) και με "ασο στο μανικι" τις δυο sim σε μια συσκευη για οσους ενδιαφερονται..η χρηστικοτητα των κλησεων σχετικα με την εναλλαγη επιλογης sim ειναι καλη σχετικα με τις κλησεις(πληκτρολογωντας εναν αριθμο εχει 2 διαφορετικα κουμπια για την επιλογη της επιθυμητης sim,ενω πρεπει να προεπιλεξεις ποια sim θες απο την rolling bar αν εχεις επιλεξει ονομα απο τις επαφες,) ,ενω ειναι τελεια σχετικα με τα μηνυματα(εχει απευθειας επιλογη αποστολης μηνυματος για το ποια sim θα χρησιμοποιηθει).. Με χαλασε πολυ η μη ενημερωση οτι δεν ειναι διαθεσιμα και τα 4G εσωτερικης μνημης και Επισης η μη μεταφορα εφαρμογων στην micro sd λογω ics.Η πρωτη αρνητικη παρατηρηση σε συνδυασμο με την δευτερη ειναι και ο λογος για τον οποιο θα το δωσω. Επισης το ρολαρισμα του τηλεφωνου απαιτει ακριβεια στην τοποθετηση του δαχτυλου στην οθονη απο το σημειο εναρξης του rolling γιατι αλλιως ψιλομπερδευεται.. και υπαρχει μια μικρη καθυστερηση ανταποκρισης η οποια πολλες φορες εμενα με ενοχλει-πραγμα λιγο παραξενο με τον επεξεργαστη στο 1G και ενω εχω διαθεσιμα τα 1,2 γιγα μνημης ακομα(επιτηδες)..και επισης ενω εχω την τελευταια εκδοση περασμενη.. Δεν θελω να κατηγορησω την συσκευη,οι παρατηρησεις μου ειναι με βαση τις δικες μου διαπιστωσεις και με σκοπο την βοηθεια καποιου υποψηφιου αγοραστη ,ο οποιος εχει πανω κατω τα ιδια κριτηρια με εμενα.. Φιλε μου καλησπερα.Νομιζω πως το Να ειναι κλειδωμενο και να συνδεθηκε αυτοματα χωρις να σου ζητησει κωδικο,δεν γινεται.Η' το router δεν ειναι κλειδωμενο η' το samsung συνδεθηκε με το ξεκλειδωτο router του γειτονα.. :O Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  4. Γεια σας και απο μενα,παρακαλω θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με το παρακατω dual sim android phone απο chinavasion το οποιο δειχνει να ειναι παρα πολυ καλο στο συνολο των χαρακτηριστικων που διαθετει,(δεν ξερω απο ποιοτητα κατασκευης) http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Android_4.1_3G_Phone_Granite_-_5.7_Inch_Screen_12MP_Camera_1GHz_Dual_Core_CPU_1GB_RAM_Grey/ ομως επισης θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με οτι προς το παρον το μονο που αποτελει εμποδιο στο να το αγορασω ειναι ο αγνωστος δεικτης SAR του τηλεφωνου,και μαλιστα εχω 3 μερες που τους εστειλα mail με σχετικη ερωτηση και δεν εχω παρει απαντηση και αυτο θα με κανει μαλλον να μην προχωρησω στην αγορα του..
  5. Επειδη δεν απαντηθηκε ποτε ,και με τον καιρο το βρηκα μονος μου ,γι αυτο σας παραθετω την λυση του προβληματος σχετικα με τον επιλογεα των live wallpapers ,που πιθανον να αντιμετωπιζουν η' να αντιμετωπισουν στο μελλον και αλλοι.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=32798114#post32798114
  6. φιλε μου σ ευχαριστω για την απαντηση.. εχω κατεβασει πολλα το προβλημα ομως ειναι οτι δεν τα βρισκει και αυτο γιατι στο μενου "θεματα φοντου" κανονικα υπαρχουν 3 επιλογες: 1)ζωντανες ταπετσαριες ,2)συλλογη, 3)συλλογη φοντων.. η πρωτη επιλογη δεν υπαρχει καν με συνεπεια να μην μπορω να ορισω οποιοδηποτε live wallpaper να ειναι ενεργο... :wacko: Κατι που ειδα μολις τωρα αν κοιταξετε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1928590 στο τελευταιο Post αν δειτε ,δινει το απαιτουμενο αρχειο για να "τρεξει" ενα live wallpaper ,αναφερεται στην συσκευη GT-s5830,νομιζω ομως οτι κανει και για το δικο μου(GT-s5839i) ,και λεει να κανουμε το αρχειο επικολληση στο "system/app".. Αυτο πως το κανω?με το titanium pro ?
  7. Θα ηθελα να ευχαριστησω το Myphone για τις πολυτιμες βοηθειες που μου εχει δωσει εδω και χρονια σαν επισκεπτης,και ο λογος που αποφασισα να γραφτω ειναι οτι με τη σειρα μου μπορει να ειμαι χρησιμος και εγω σε καποιους χρηστες οπως πολλοι σε μενα ..
  8. Γεια σας,παρακαλω θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με τα live wallpapers στο GT-s5839i , το τηλεφωνο το εχω κανει root και ευχαριστω το myphone για την καθοδηγηση. Προφανως εκανα λαθος που διεγραψα τα δυο προεγκατεστημενα live wallpapers που ειχε το τηλεφωνο,και τωρα δεν εμφανιζεται το menu live wallpapers στα θεματα φοντου ,με αποτελεσμα να μην μπορω να ορισω καποια εφαρμογη του ειδους σαν wallpaper.. παρακαλω αν μπορουσατε να με βοηθησετε.. σας ευχαριστω υ.γ. ελπιζω να το εγραψα στο σωστο thread και να μην επρεπε να ανοιξω καινουργιο,ενημερωστε με και αν πρεπει το διορθωνω..
×
×
  • Create New...