Jump to content

address

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

address's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά γεια σας! Χρειάζομαι την πολύτημη βοήθειά σαας για ένα πρόβλημα που έχω εδώ και μέρες. Έχω Windows XP SP2 GR και όταν τα εγκατέστησα έβαλα τους drivers για την κάρτα τηλεόρασης και το πρόγραμά της , μετά από λίγο καιρό πάω να ανοίξω το πρόγραμμα της τηλεόρασης και μου βγάζει το ακόλουθο αυτό μήνυμα. Σβήνω και ξαναβάζω τους drivers και τα προγράμματα αλλά πάλι το ίδιο κάνει, την αλλάζω και την βάζω σε άλλη USB τα ίδια πάλι. Η Κάρτα τηλεόρασης είναι μια Pinnacle PCTV USB2, τι να κάνω?
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ PCMan το πρόβλημα λύθηκε!!!
  3. Όχι δεν το πατάω γιατί δεν είναι και ελεχιστοποιημένο όταν με πετ'αει έξω μια στιγμή ξαφνικά το κάνει? τι να κάνω?
  4. Παιδιά γεια σας έχω το nokia 6680 με έκδοση λογισμικού 3.04.37 και μια τρανψενδ 512mb μνήμη dual speed. Tο πρόβλημά μου είναι το εξής: Όταν ανοίγω την έκθεση και κάθομαι μέσα λίγο ξαφνικά με πετάει έξω στο μενού, τι λέτε να φταίει?
  5. Άσε την υπογραφή. Ξέχασα να Βάλω την καινούργια, το πήγα πρόσφατα και λειτουργεί χειρότερα με την αναβάθμιση, κάνει restart όποτε του έρθει και η μπαταρία ήταν στο φουλ και όταν μου έστειλαν μύνημα έπεσε κατευθείαν
  6. Γειας σας παιδιά! Έχω ένα nokia 6680 και πρόσφατα του έκανα την τελευταία αναβάθμιση, μην ρωτήσετε ποια είναι. Η μπαταρία ήταν πλήρως φορτισμένη και όταν μου έρχεται μια στιγμή ένα μύνημα η μπαταρία παίφτει και μου λέει "μπαταρία σχεδόν φόρτιση", καμιά φορά κάνει και restart στα καλά του καθουμένου τι φταίει?
  7. Παιδία έχω το nokia 6680 και με το καλώδιό του το συνδέω το βρίσκει κανονικά το nokia pc suite 6.6 αλλά μετά από λίγο καιρό προσπάθησα να το ξανασυνδέσω, το έβρισκε κανονικά αλλά όταν έμπαινα μέσα στην διαχείρηση αρχείων από το πρόγραμμα μου έλεγε "δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας" έχω winXP με Service pack 2 αλλά πριν δούλευε, τι φταίει?
  8. Θέλω ο άλλος υπολογιστής να μπαίνει στο internet με ταχύτητα 15kb/s μόνο όταν ο δικός μου υπολογιστής είναι ανοιχτός πως θα γίνει αυτό και τι θα χρειαστώ?
  9. Θέλω να γίνει απευθείας η σύνδεση αλλά να δώσω στον άλλο υπολογιστή μέχρι 15kb/s ταχύτητα για ότι κάνει
  10. Γεια σας παιδιά! Θέλω να φτιάξω ενσύρματο δίκτυο στα 50 μέτρα. Έχω μία dsl 384 και θέλω να μειράσω την ταχύτητα στον άλλο σε 15kb/s τι χρειάζομαι και πως θα γίνει αυτό?
  11. Παιδία γεια σας, συνδέω το Nokia 6680 μέσω του USB καλωδίου του αλλά μου λέει "δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας", δεν μπορώ να μπω από πουθενά μέσα στο κινητό, τι να κάνω?
  12. Ειμαι στο ηρακλειο κρητης αλλα τωρα λειτουργει και ειναι ενταξει δοκιμασα κιολας και δουλευει τελεια χωρις προβληματα ηχου και βιντεο
  13. παιδια θελω την βοηθεια σας. προσφατα πηρα το nokia 6680(οχι vodafone live!)και εβαλα τις ρυθμισεις για 3g σημερα αλλα δεν δουλευουν. Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι χειροκινητα?
  14. παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω αν το nokia 6680 παίρνει άλλες προσόψεις ευχαριστώ.
  15. Molis sundew to N-Gage mou sto PC den kanei tpt, prepei na ftaei i MMC, giati dokimasa alles kai douleuan. Ekana format sti siskeui kai stin MMC kai pali ta idia.. Ti na kanw??? Help!
×
×
  • Create New...