Jump to content

helen7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    136
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by helen7

  1. Καλό μεσημέρι.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Πως μπορώ να πάω από (I) firmware σε G;Υπάρχει κάποιος οδηγός;

     

    +1

     

    Μου εμφανίζει firmware corrupt

  2. Καλημέρα ,

    Πήρα ένα 3ο Note 2 prime για τον Πατέρα μου από Vickmall. Στη 4η μερα λειτουργίας είναι νεκρό. Αυτό από την πρώτη μέρα έκανε νερά και κώλυσε στη MI logo αλλά το επανέφερα με το recovery. Τώρα δεν μπαίνει πουθενά. Δοκίμασα και άλλη μπατταρια τιποτα. Δοκίμασα με το flashtool για επαναφορά (το βλέπει το PC) αλλά τρώει erros (3178 - 4058) και νομίζω ότι έχει πρόβλημα hardware με τη μνήμη. Ήθελα να ρωτήσω αν χρειάστηκε να στείλετε κάτι στο Vick mall είναι εύκολο .. γιατί έμενα τώρα μου έχουν βγάλει τη πίστη. Πρώτα μου είπαν να το flashαρω (το είχα δοκιμάσει ήδη) μετά να βρω άλλη μπαταρία. σήμερα να το ανοίξω να δώ το power button..Του έστειλα και φώτο του κινητου με to ΙΜΕΙ Να τους ανοίξω dispute να τελειώνω?

     

    Ειχα στειλει ενα redmi note 2 στο vickmall. Στην αρχη μου ειπαν να κανω καποιες διαδικασιες(καθαρη εγκατασταση ). Μετα τους ειπα οτι ξερω και το τηλεφωνο εχει 100% προβλημα στο hardware. Εκανε 1,5 μηνα να επιστρεψει. Το ειχα στελει με ελτα. Εως 500 γραμμαρια το δεμα ειναι λιγα τα μεταφορικα . Νομιζω 5 ευρω. Τελικα οντως ειχα προβλημα η μητρικη.

  3. Και γω πηγαινα δαγκωτο για το Leeco αλλα πλεον έχω τις αμφιβολίες μου. + η ευθραστη οθονη του letv λογω design..

     

    Συγκριτικο νυχτερινης ληψης LeEco Le 2 vs Le 2 Pro που συμφωνα με τον reviewer και τα σχολια υπερεχει το απλο..

    http://www.gizchina.com/2016/06/16/leeco-le-2-vs-le-2-pro-camera/

     

    LeEco Le 2 vs Redmi Note 3 Camera Comparison! Συμφωνα με το reviewer το οποιο εμπιστευομαι και τον λαμβανω σοβαρα υποψιν, υπερεχει το Xiaomi..

     

    Άρα προς το παρόν το rm note 3 pro ειναι η καλύτερη επιλογή. Κάτι άλλο, από ενημερώσεις πως τα πάει η LeTv ; Κάτι για έναν Ιταλό εχω δει.

  4. Το tablet ειναι το LG G Pad 8.0 4G (LG V490) . Στο link που μου εδωσες υπαρχει η θηκη για το LG Gpad G Pad V400 V410 7 inch Tablet.

    Αυτο εχω εγω : http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_8_0_lte-6575.php

     

    Αυτη μου φαινεται καλη : http://www.ebay.com/itm/New-Tri-Folding-Thin-Faux-Leather-Case-Cover-fr-LG-G-Pad-7-0-8-0-8-3-10-1-Tablet-/371363152213?var=&hash=item5676f80155:m:mLp8K6-k46TQyNndc8IgbQQ

  5. Απο που το πηρες?

    Ενας φιλος που το πηρε απο minideal εχει τα ιδια θεματα. Βρηκες καποια λυση.

     

    Απο vickmall . Θα το στειλω πισω . Δεν υπαρχει αλλη λυση .

  6. μηπως δε κλεινει τελειως?

     

    Κλεινει .Το απενεργοποιω , μετα βγαζει και το κλασικο εικονιδιο με την μεγαλη μπαταρια , οταν το βαζω για φορτιση http://forums.androidcentral.com/attachments/samsung-galaxy-s4/194730d1441266684t-how-change-power-off-charging-animation-20150903_131024_richtone-hdr-1.jpg . Πως αλλιως να καταλαβω οτι ειναι κλειστο ; Και οταν παταω το power button το κινητο δονειται , εμφανιζει το mi για μισο λεπτο και ανοιγει . Δεν τειθεται λοιπον θεμα για το αν το κινητο κλεινει . Ειναι Απολυτως Ξεκαθαρο !

  7.  

    Φαίνεται ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για software επίλυση του θέματος και μάλλον έχεις hardware θέμα. Στείλτο πίσω.

     

    Ε , ναι . Εδω η μπαταρια τελειωνει ακομα και οταν το τηλεφωνο ειναι απενεργοποιημενο. Το φορτισα πληρως , το εκλεισα , και μετα απο μια ωρα που το ανοιξα ειχε παει στο 84% ! Και ηταν ελαφρα θερμο .

  8. Δοκίμασε να περάσεις πρώτα επίσημη fastboot rom μεσω mi flash ή μεσω Sp Flash Tools και μετά μεσω recovery περνάς οποια άλλη θέλεις. Είχα και εγώ προβλήματα μετά απο την τελευταία αναβάθμιση που έκανα και τα έλυσα με αυτόν τον τρόπο. Πρώτα επίσημη rom και μετα οποια θες...

     

    Αυτο ακριβως εκανα . Ακολουθησα αυτον τον οδηγο : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9969-Note-2-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-MiFlash-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/?pageNo=1&a7d86be7&6191a447= κατα γραμμα . Να , τωρα ειχα κλειστη την οθονη καμια ωρα και εχει φαει 5% . Μεχρι το πρωι θα εχει καταναλωσει την μιση !

  9. εχεις μπει με το cpuz να δεις σε τι θερμοκρασιες τρεχει η cpu?

     

    Με το GSam battery monitor εβλεπα 37 βαθμους χωρις να τρεχει τιποτα , μετα απο κλειστη οθονη . Αφου το αφησα να φορτισει πληρως συν καμια ωρα ακομα ειχε 28 βαθμους :blink:

     

    Δοκίμασε με κάποια άλλη μπαταρία, αν βρεις κάποιον κάτοχο που μένει κοντά σου. Αν είναι θέμα μπαταρίας, επειδή είναι πάμφθηνη, μήπως αποφύγεις αποστολή στην κίνα.

     

    Υπαρχει και 2η συσκευη . Αν δεν υπηρχε θα ειχε μεινει κλειστο . Εμεινε ολο το βραδυ και εκλεισε απο μπαταρια. Μετα δεν φορτιζε με τιποτα. Εβαλα την αλλη μπαταρια απο το 2 κινητο και δουλευψε κανονικα . Στο 2 κινητο η μπαταρια αρχισε να φορτιζει . Οποτε μαλλον, δεν ειναι θεμα μπαταριας.

     

    Φιλε μου να σε ρωτήσω, καθαρή εγκατάσταση πώς έκανες? χρησιμοποίησες mi flash ή το έκανες απο recovery?

     

    Προχθες του του περασα την 5.10.22 με TWRP . Χθες την Deer project ακολουθωντας ακριβως τα βηματα του Jo-san . Μετα εκανα καθαρη εγκατασταση με MiFlash .

  10. Γιατί εμείς δεν έχουμε τα προβλήματα που αναφέρεις με την 5.10.22 ή και ακόμα με την νεότερη 5.20.29 ???

    Κάνε καθαρή εγκατάσταση όπως σου σύστησε ο φίλος @gdp77 .

     

    Κάνε καθαρή εγκατάσταση

     

    Link ----> http://www.myphone.gr/foru....php?p=6372245

     

    Λοιπον, αφου δοκιμασα την deer project , μετα εκανα καθαρη εγκατασταση , η κατασταση του κινητου δεν αλλαζει. Η μπαταρια του πεφτει ακομα και οταν ειναι κλειστη η οθονη σε λειτουργια πτησης . Επισης παρατηρησα μια σχετικα ψηλη θερμοκρασια . Ακομα και η οθονη ζεσταινοταν στο πανω μερος . Θεωρω οτι ειναι θεμα hardware . Μπορω να δοκιμασω κατι αλλο πριν το στειλω πισω ;

  11. Γιατί εμείς δεν έχουμε τα προβλήματα που αναφέρεις με την 5.10.22 ή και ακόμα με την νεότερη 5.20.29 ???

    Κάνε καθαρή εγκατάσταση όπως σου σύστησε ο φίλος @gdp77 .

     

    Μου κανει νουμερα . Μου βγαζει error το miflash . Κοιταξα και εδω : http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=96555 .

    Και ναι , ακολουθησα ακριβως τις οδηγιες με την μονη διαφορα οτι στους server της xiaomi εχουν πλεον την fastboot v7 . Εδω και ενα screenshot .

    Θα δοκιμασω με την v6 .

     

    https://www.dropbox.com/s/kjipbd2a7weyfuv/miflash.png?dl=0

     

    Ειδα αυτο : << dont make any folders. just put the extracted file in the least distance possible. all files shud be in the file u select. i mean the boot.img and all that. make the location close. your problem will be solved.>> και χρησιμοποιησα την fastboot v6 και λυθηκε το προβλημα .

  12. Να σας πω και εγω την εμπειρια μου με το redmi note 2 16gb . Το παιρνω στα χειρια μου και ψαχουλευοντας το, παρατηρησα οτι η μπαταρια τελειωνει γρηγορα ( με 5.9.χ rom, δε θυμαμαι ακριβως ποια ειχε) . Οταν το εβαζα να φορτισει η θερμοκρασια του κινητου ανεβαινε δραματικα ,ακομα και η οθονη ζεσταινοταν. Οποτε και σκεφτομαι οτι ειναι θεμα της rom. Ετσι βαζω το TWRP και μετα απο τα γνωστα wipes την τελευταια developer ελληνικη rom 5.10.22. Τωρα δεν κορωνει η συσκευη οταν φορτιζει , αλλα το αφησα χθες το βραδυ με κλειστα ολα (data ,wifi, κλειστες εφαρμογες) με 80% και σημερα το πρωι ειχε 25% ! Θα δοκιμασω να βαλω και την deer project μηπως και γινει κατι .
×
×
  • Create New...