Jump to content

gpetrog1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gpetrog1

  1. Καλές είναι, με 13MP, σίγουρα σε καλύπτουν για φωτοφρ. μηχανή. Αυτό που δεν είδα ακόμα είναι το fast charge, 70% power σε 30 min. Φορτίζει με κανονικό ρυθμό.
  2. Τις τράβηξα 9 το βράδυ, χωρίς ρυθμίσεις. Η σκοτεινότερη είναι με τη μπροστά τη μικρή. http://www.filedropper.com/onedrive-2015-07-22
  3. Είναι πολύ όμορφο (το ασημί), πολύ γρήγορο (ακόμη βέβαια δεν το φόρτωσα), δυνατά ηχεία, πεντακάθαρα βιντεο και το σημαντικότερο δεν είχε καμία περιτή εφαρμογή φορτωμένη και κλειδωμένη στο σύστημα, μάλλον δε θα το κάνω ροοταρισμα. Κατα τ'άλλα πολύ αξιοπρεπής λαντσερ και στο 15% μπαταρία μου βγαλε επιλογή για μοντ εξοικονόμησης, το πάτησα και δεν είδα διαφορά στην επίδοση. Antutu 20289
  4. Το παρέλαβα σήμερα, πολύ ωραίο φαίνεται. Από minideal, μου δώσανε και οδηγίες για ροοτ. 1.download the “vroot”in your computer by this link : http://www.mgyun.com/vroot2.set your phone ,click "setting"_"developer options"_"usb dbugging" 3.go back ,and the click "seecruity"_"unknow sources"4.open the "VRoot" you download in your computer ,link your phone with the computer ,and then click "一键 root"춐
  5. gpetrog1

    Lenovo A660

    Γεια σας. Τη Δευτέρα το βράδυ εβαλα την παραγγελία στο minideal. Ακόμα δεν ειχα κανενα mail εκτός από το αρχικό στο πενταλεπτο. Σε πόσες μέρες σας ενημέρωσαν ότι έφυγε?
  6. To ext2 partition το δήλωσες και αυτό primary?. Η προεπιλογή είναι logical και πρέπει να την αλλάξεις.
  7. Τα είχα δοκιμάσει όλα, και κατάργηση ενημέρωσης superuser, και επαναφορά εργοστασιακών, και ανροοτ και ξαναροοτ και άλλα πολλα. Το πρόβλημα ήταν ότι μετέφερα στο partition, εφαρμογές συστήματος, όσο ήταν ροοτ όλα καλά, με το που πείσμωσε ο superuser μετά την αναβάθμισή του και δεν έδινε δικαιώματα πουθενά, έχασα αυτές τις εφαρμογές. Ψιλοσώθηκα από τα autobackup που είχε κρατήσει μόνος του ο rootunintaller pro και μπόρεσα να το συνεφέρω. Τώρα είμαι στη φάση ροοταρίσματος του καινούργιου. Σε fastboot να κάνω μόνο το βήμα του txt σου? Τα υπόλοιπα που αναφέρεις για τα recovery και τα img τα κάνεις μετά το ροοτάρισμα? Στη διαχείρηση Συσκευών στο pc, δεν το βρίσκω ως vodafone smart 2 και κίτρινο, άλλα ως android phone με μπλε μόνιτορ. Εκανα την ενημέρωση, όταν επέλεγα τους 2 φακέλους ι386 και amd4 μου ανέφερε ότι είναι ήδη ενημερωμένο, όταν επέλεξα τον φάκελο PC USB driver, έκανε μια ενημέρωση και μου ζήτησε restart του pc. Την έκανα και εξακολουθεί να είναι ως android phone με μπλε μόνιτορ. Να προχωρήσω με το fastboot? Ολα καλά πάνε μέχρι εδώ? Λάθος μου, με το που κλικάρω το Android phone, εμφανίζεται από κάτω μπλε μονιτορ που γράφει Vodafone Smart II ADB interface. Μάλλον όλα καλά μέχρι εδώ.
  8. Το κινητό ψιλοέφτιαξε, έλειπαν βασικά προγράμματα που ήταν στο partition και δεν διαβαζόταν. Στο τέλος το έκανα και unroot και έτσι σταμάτησαν τα χαζά μηνύματα του superuser. Πλέον το άφησα unroot αλλά ξεφορτωμένο από τα vodafone apps, και το χάρισα στο γιό μου. Σήμερα αγόρασα άλλο ένα, αλλά δεν μπαίνει recovery mode. Σκέφτομαι να προχωρήσω σε root me to video του nokisas. Φίλε nokisas ισχύουν οι οδηγίες που έχεις στο txt, ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Ο εντοπισμός σφαλμάτων να είναι τικαρισμένος στην Ανάπτυξη? Τι ακριβώς πρέπει να προσέξω με τους drivers, τα img, κτλ.? Εχεις παραφωνίες, κολλήματα, ή παράξενα κολλήματα μετά το ροοτ? Το βραδάκι θα δοκιμάσω να το ροοταρω.
  9. Τραγική κατάσταση. Το διέλυσα. Το ροοτ πέτυχε, όλα καλά, έκανα παρτιτιον, συνδέσεις στην sd me link2sd όλα καλά, titanium backup όλα καλά. Το superuser μου έβγαλέ μύνημα για αναβάθμιση, την έκανα και το κινητό διαλύθηκε. Δεν διαβάζει τις εφαρμογές στο partition, δεν μου δίνει λογαριασμό google για playstore, o superuser δε δίνει δικαιώματα κτλ. κτλ. Πλέον έχω 150mb internal free, και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τηλεφωνεί. Καμία ιδέα?
  10. Έχει κανένας εγκαταστήσει το opera mobile? Μου κάνει κανονικά την εγκατάσταση άλλα δεν το ανοίγει με τίποτα. Μπορεί κανένας να βοηθήσει? Έστω να μου πει ότι το έβαλε και παίζει
  11. OK, πέτυχε το ροοτ με recovery, ευχαριστώ παιδιά. Φίλε xlr θα σου τα πω εγώ που τα έχω και φρέσκα. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ RECOVERY Κλείνεις το κινητό Πατάς ταυτόχρονα power και Vol+. Οταν εμφανιστει το ρομποτάκι και δονήσει το κινητό αφήνεις το power και κρατάς το Vol+ μέχρι να εμφανιστεί το recovery. Αν σου βγάλει μια λίστα με επιλογές και η πρώτη είναι reboot system now τότε έχεις recovery. Οσο είναι μαρκαρισμένο το reboot system now αμα πατήσεις το πρώτο touch button με το σπιτάκι και το κινητό κλείσει και ανοίξει, δουλεύουν και τα κουμπιά, έχεις κανονικά recovery. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΟΤ ΑΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ RECOVERY Ακολουθείς τις οδηγίες του βίντεο στην πρώτη σελίδα, είναι πολύ απλές, ζήτημα λεπτών. Αμα θέλεις σου τις δίνω και αναλυτικά.
  12. OK. Thanks. Αυτό θα κάνω. Μπορώ να βοηθήσω με τη μαμίσια ρομ? Αν μου στείλετε οδηγίες πως θα πάρω μπακαπ, θα ασχοληθώ. Μια ακόμη ερώτηση. Μετά το ροοτ, αν βάλω την sd του παλιού μου κινητού (ακόμα στεγνώνει, αλλά η sd δεν έπαθε τίποτα) που ήταν ροοτ, froyo, custom rom, partitioned και έχει backup σε titanium, θα μπορέσω να κάνω restore στο smart? Θα αναγνωριστει το partition?
  13. Γειά σας Θέλω να κάνω ροοτ το κινητό, διάβασα όλο το φορουμ και ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιός τρόπος δούλεψε. Μάλλον θα επιχειρήσω με το βίντεο του nokisas, άλλα θέλω να ρωτήσω, να κάνω πρώτα update2? To recovery μου δουλεύει με 4 μόνο επιλογές και όχι με όλες αυτές του youtube video στην πρώτη σελίδα. Το homescreen δουλευει. Μήπως είμαι από τους τυχερούς που μπορώ να κάνω ροοτ με τη μετονομασία του zip μέσω recovery? Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα πρέπει μετά να ξεχάσω το update2.
×
×
  • Create New...