Jump to content

bitaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bitaris

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

bitaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Nai nai!!!!!και είπα τα 209 ευρώ να τα σκάσω για ένα curve για να δοκιμάσω και τα BB!
  2. Καλησπέρα σας, πήρα με την επιδότηση ένα BLACKBERRY! Ωραίο κινητό...γρήγορο..αλλά ως εκεί!!! Νομίζω ότι είναι εκτός συναγωνισμού!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να συγχρονίσεις τις επαφές του kinhtou με το Εxchange του GMAIL μέσω WIFI! Παλιά από ότι διάβασα υπήρχε πλήρη υποστήριξη..τώρα όμως τίποτα!!! Το έχει καταφέρει κανείς χωρίς την χρήση BES BIS ή όπως τα λένε αυτά; Απλή σύνδεση στο exchange του gmail Μέσω wifi...συγχρονισμός και έλεγχος νέων e-mail; Ευχαριστώ !!
  3. Κρατά άλλη μια μέρα ημπαταρία..! μια σχεδόν πλήρη φόρτιση! Δεν ειναι άσχημη..αντιθέτως,,,απλα το βαραίνει λίγο! Πιστεύω ότι αξίζει!!!!!αρκεί να φύγει αυτό το ενοχλητικό μηνυμα!
  4. το έχω κάνε ροοτ! Μπορείς να γίνει πιο συγκεκριμένος;
  5. ναι ναι!!ωραία ειναι..μόνο αυτό να απενεργοποιησω!
  6. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω όλα τα μηνύματα που έχουν να κάνουν με την φόρτιση του κινητου? Π.χ αυτό που βγάζει όταν έχει φορτίσει "unplug your charger to conserve energy...κλπ) ή όταν αδειάζει η μπαταρία; Είναι κάποια υπηρεσία στο ics αλλά δε ξέρω ποια!!! Θέλω να το βγάλω γιατί κάποιες φορές καταντά ενοχλητικό λόγω και μιας θήκης - εξωτερικής μπαταρίας που πήρα!! Ευχαριστώ!
  7. baspats σε ευχαριστώ πολύ για το καλώδιο....με έσωσε!
  8. Πως μπορώ να τσεκάρω ποια έκδοση είχε το Razr μου τώρα που είναι bricked και δε μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις;
  9. Καλησπέρα σας, προσπαθώντας να βάλω την ICS στο Razr μου κατάφερα και το κόλλησα. Το πρόβλημα διορθώνεται αν καταφέρω να το φορτίσω...και για να γίνει αυτό χρειάζομαι το factory cable της Motorola. Το παράγγειλα μέσω ebay ωστόσο θα κάνει κάμποσο καιρό να έρθει...ήδη περιμένω 1.5 βδομάδα. Υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να το έχει..η να μπορεί να φτιάξει (ένα μικρό βραχυκύκλωμα θέλει). Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...