Jump to content

dimsavv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    325
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by dimsavv

  1. Μα το πήγα με περασμένη την εργοστασιακή ρομ μέσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τσεκαρισμένο ότι δεν είναι ρουτ, απλά μέσω του κρυφού μενού με κάποιον τρόπο βλέπουν αν έχει γίνει ή όχι κάποια στιγμή ρουτ στη συσκευή. Αφού διάβασα για το κρυφό μενού και κατάφερα και μπήκα, δεν μπόρεσα να καταλάβω από που βλέπουν ότι έχει γίνει ρούτ. Θέλω να το τσεκάρω από που φαίνεται και μετά να περάσω μέσω του LG Flashtool την official rom και να το τσεκάρω ξανά να δω αν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό γιατί ενώ πέρασα την official μέσω του LG Flashtool, μετά του έκανα root. Αφού είδα πως δεν βελτιώθηκε η κατάσταση αφαιρώντας τα πάντα από εφαρμογές, του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το άφησα με την Android 5.0.2 και το πήγα στην LG. Θέλω να δω αν αλλάξει η ένδειξη root ή SuperUser (δεν ξέρω ακριβώς τι βλέπουν, κάτι μου είπε και για SuperUser η κοπέλα), αν τελικά καταφέρω να δω που αναφέρεται στο κρυφό μενού. Δες ξέρω αν κατέγραψαν κάτι στην LG για το κινητό γιατί το πρώτο πράγμα που έκανε η κοπέλα ήταν να μπει στο κρυφό μενού και να μου πει πως δεν το καλύπτει η εγγύηση. Δεν είδα να γράφει κάτι στον υπολογιστή. Με ρώτησε αν θέλω να το πάρει για έλεγχο (χρέωση 7€) και πληρωμή ενδεχόμενης επισκευής λόγω του ότι είναι πλέον εκτός εγγύησης και της είπα ότι θα το πάρω πίσω. Συγκεκριμένα μου είπε πως όταν το στείλει για έλεγχο στους τεχνικούς θα δουν πως έχει γίνει πρόσβαση SuperUser στην συσκευή πράγμα το οποίο την βγάζει εκτός εγγύησης.

    Συνοψίζοντας και για να μην σε ζαλίζω, θέλω να δω από που βλέπουν πως έχει γίνει root μέσω του κρυφού μενού και αν αλλάξει κάτι όταν περάσω μέσω του LG Flashtool την official rom.

     

    Το λάθος σου είναι ότι μόνο με φλαστουλ και ξαναπέρασμα της ρομ φεύγει το ρούτ,ενώ με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων που έκανες έχεις ρούτ κανονικά.Τώρα το πώς το βλέπουν από το κρυφο μενού θα σε γελάσω..

  2. Δυστυχώς από τη στιγμή που το πήγες ρουταρισμένο στο σερβις,στο έχουν βγάλει εκτός εγγύησης.Νομίζω ότι και να φλασάρεις με το flashtool,δηλαδή να είναι οπως το έβγαλες απο το κουτι,λογικά σου έχουν σημειώσει το ιμει,οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά..Τώρα,οι επανεκκινήσεις για hardware πρόβλημα ακούγεται,ίσως πας για αλλαγή πλακέτας,ίσως και απλά να χάλασε η μπαταρία..
×
×
  • Create New...