Jump to content

Poulken

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Poulken

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Poulken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όχι, κι εγώ το χρειαζόμουν και παρήγγειλα από ebay
  2. Δεν ήταν ξεσφράγιστο, τα κομμένα διαφανή αυτοκολλητάκια της Lenovo ήταν καλυμμένα από άλλα μεγαλύτερα όπως έγραψα, αφού τα αφαιρούσες έβλεπες τα από μέσα. Αν δεν είχα και παλιότερα κινητό της εταιρέιας, δε θα τα ξεχώριζα. Επίσης, είπα ότι είχε όλες τους τις ζελατίνες... (ακόμη, δε νομίζω ότι όταν παραλαμβάνεις courier, κάθεσαι να ανοίξεις τη σακούλα της μεταφορικής, μετά να αφαιρέσεις το bubble wrap με τις ταινίες του και στο τέλος να κάνεις εξέταση στα αυτοκολλητάκια που κλείνουν τη συσκευασία) Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο αύριο να δω τι θα μου πουν
  3. Γειά σας παιδιά, σήμερα παρέλαβα κι εγώ το συγκεκριμένο κινητό, δεν το έχω δουλέψει πολύ ακόμα αλλά μου έκανε εντύπωση το εξής, αν γίνεται να με διαφωτίσετε: το αγόρασα από σκρουτζομάγαζο, τα original στρογγυλά ημιδιαφανή αυτοκολλητάκια της Lenovo ήταν κομμένα και από πάνω είχαν κολληθεί άλλα αυτοκολλητάκια, μεγαλύτερα, λευκά και με διαφορετική γραμματοσειρά. Επίσης, οι οδηγίες και τα βιβλιαράκια που περιλαμβάνονταν ήταν στα ιταλικά :blink: Ο μετρητής της ώρας λειτουργίας του κινητού στις ρυθμίσεις δεν έδειχνε να έχει λειτουργήσει προηγουμένως, είχε τις ζελατίνες του κλπ. Υπάρχει κάποιο θέμα?
  4. Χαρίζεται θήκη και προστατευτική μεμβράνη για Landvo S6 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_183988.html Περιοχή Νέα Ιωνία (Αττική) Επικοινωνία μέσω PM (Σόρρυ αν είμαι off-topic, δεν βρήκα κάποιο thread πιο σχετικό)
  5. Άλλη μια συμμετοχή και από μένα...Καλημέρα!
  6. Σωστά, αλλά αν βρεθεί ένα windows phone ή ένα apple(:lol:) με 4άρα οθόνη και μεγάλη μπαταρία, θα το ξανασκεφτώ:p
  7. Δυστυχώς, η οθόνη είναι μεγάλη, η μπαταρία φαίνεται εντάξει αλλά το LG L90 D410 Dual https://www.skroutz.gr/s/5238572/LG-L90-D410-Dual-8GB.html?from=catspan έχει παρομοια μπαταρία και μικρότερη οθόνη (βέβαια είναι και λίγο ακριβότερο...) Είναι δύσκολη η απόφαση, τώρα σκεφτόμαστε να πάμε σε μικρή οθόνη (4'') και να θυσιάσουμε μπαταρία, αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Εγώ πρότεινα να πάμε σε κινέζικο πάλι (από Ελλάδα), στο THL 400 που ναι μεν έχει μεγαλούτσικη οθόνη(4.7'') αλλά η μπαταρία είναι top (4000mAh), επειδή το έχω και είμαι ευχαριστημένος. Από την άλλη, αυτό έχει 1 χρόνο εγγύηση σε σχέση με τα 2 των υπολοίπων και δε θέλω να την ακούσω αν γίνει καμια στραβή:worry:
×
×
  • Create New...