Jump to content

ep91

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ep91

  1. παιδες καλησπερα. Σκεφτομαι να δωσω τον γαλαξια και να παρω το note 2. τι λετε ?:confused:
  2. καλησπερα σε ολους. Το λοιπον το τηλ μου φοραει την ΝΕΕ 4.0.4■XWLPX και χτες μου εβγαλε αναβαθμιση XWLPY I9100XXLQ6 ξερει κανενας τιποτε περι του θεματος?:confused:
  3. επιτελους τα καταφερα και περασα τον κερνελ δοξα το μεγαλοδυναμο:lol: σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας:up::thanks:
  4. οταν ξεζιπαρω βγαζει ενα φακελο ασπρο κενο τι γινετε ρε παιδια:(
  5. εκτοσ απο την σελιδα που εγραψε ο μιχαλης υπαρχει καμια αλλη να δοκιμασω?
  6. κατεωβασα τον κερνελ απο τι σελιδα που μου εδωσες αλλα ειναι αδειος οταν παταω στο οντιν για να βελω στο pda δεν δειχνει τιποτα:(
  7. μιχαλη σε παρακαλω μπορεισ να μου πεις πως αλλαζω κερνελ? ευχαριστω
  8. καλα ρε παιδες επειδει δεν ξερω και πολλα εγω εβαλα τιν 4.0.4 νεε οκ? εκανα το τεστ για το τσιπ και εχο το παλαβο, τι προβλημα δλδ μπορει να κανει?το τηλ δουλευει αψογα :lol:σορρυ αν οι ερωτησεις μου ειναι αστειεςαλλα θα ηθελα να ξερω:lol: ειπαμε δεν ειμαστε ολοι αινσταιν:lol:
  9. σε ευχαριστω πολυ απλα ηθελα να ξερω πως αλλαζω σε περιπτωση που παει σε κανα μαστορα για την εγγυηση βασικα οπωσ και να εχει σε ευχαριστω ξανα:lol:και με 4.0.4 NEE πετα το ριμαδι:yahoo:
  10. ρε παιδεσ ετσι για να μου λυθει η απορια καποιος ας μου εξηγησει πως απο οντιν παω σε κιες να μπορω να κανω update απο κιες και να επανερθουν και τα sales code πισω. θα το εκτιμουσα αφανταστα σας παρακαλω:confused:
  11. ναι ωραια τα λετε αλλα απο που θα τιην παρω?:worry: εννοω αν γινετε λιγο πιο λιανα:lol:
  12. ευχαριστω για την απαντηση σου τελικα το sales code ειναι ΝΕΕ και οχι CYO αλλα μονο αυτο μου βγαζει :worry:
  13. παιδες καλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με το οντιν εβαλα τιν 4.0.4 ολα οκ αλλα στο csc μονο cyo μου βγαζει τι εισηγηστε? και αν θελω να βαλω κανονικο firm απο kies πως αλλαζω? :worry:
×
×
  • Create New...