Jump to content

dimdil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimdil

  1. ρυθμισεις----εφαρμογες---χτυπημα σε καθε εφαρμογη που σε ενδιαφερει----μετακινηση.... οπως λεει και το manual...καποιες εφαρμογες δεν μεταφερονται !!:)
  2. 1.oxi 2. ανετα/οχι 3. 512 4.αναλογα τη χρηση δεδομενων τηλεφωνιας που κανεις 5.δε γνωριζω το mini γενικοτερα για μενα ειναι μια καλη και..τιμια προταση για τα λεφτα του!!:)
  3. [quote=gavromania;4351093............. και κατι αλλο,γνωριζει κανεις πως το ρυθμιζουμε να ερχονται οι αναφορες μυνηματων?εχω κλικαρει τα κουτακια αλλα αναφορα δεν ερχεται. ευχαριστω!!! αναφορα μηνυματων δεν ερχεται ως νεο μηνυμα σ αυτο το κινητο....απλα προσεξε διπλα στα μηνυματα που στελνεις εμφανιζεται ενα πρασινο σημαδι...<<τσεκ>> ...αυτο που βαζουμε οταν τσεκαρουμε ...κατι σαν <<ν>> που υποδηλωνει οτι παρεληφθη το μηνυμα σου απο τον παραληπτη..
  4. http://www-support-downloads.sonymobile.com/st21i2/userguide_EL_ST21i2_1266-1860.1_Android4.0.pdf σελ.34-35 καθως επισης και 71 πολιτικη αναστολης λειτουργειας wifi :)
  5. ισχυει...διαβασε το ...49...μην τα..ξαναγραφω!!!:)
  6. οχι βεβαια....υποστηριζει κανονικοτατα!!!:)
  7. 4.0.4 εχει! και εχει τα...βασικα!!! απο εκει και περα οτι τραβαει η ορεξη σου...στο google play!!:)
  8. παιδια εχει απαντηθει το ερωτημα...το τηλεφωνο ειναι duall stand by!!! αυτο σημαινει οτι οταν ερθει κληση η μηνυμα απο οποιαδηποτε καρτα θα την δεις στην οθονη σου!!! οταν θες να τηλεφωνησεις η να στειλεις μηνυμα επιλεγεις εσυ πια καρτα θα χρησιμοποιησεις...τωρα αν την ωρα που μιλας στη μια καρτα και ερθει τηλεφωνο στην αλλη...ΔΕΝ θα περασει...αυτος που καλει θα ακουσει οτι δεν εισαι διαθεσιμος!! αυτη ειναι η..λεπτομερεια του duall stand by....kai to samsung y duos ετσι δουλευει....:)
  9. χτες δοκιμασα viber!!! κανενα προβλημα!!:) και γω απο το πλαισιο το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας!! ..κανενα θεμα μετις ξενες σελιδες...τρεχει κανονικα!!!:wacko:
  10. παιδια το τηλεφωνο ειναι κλασσικο dual stby!!! απλα εχει τη δυνατοτητα καποιου...προγραμματισμου εναλαγης καρτων που δεν μπορω καν να φανταστω που μπορει να χρησιμεψει...:) το εχω τρεις ημερες ..καλο φαινεται με ικανοποιητικη μεχρι στιγμης αυτονομια...το πηρα παρασκευη βραδυ...μια πληρη φορτιση και τωρα δευτερα απογευμα ειμαι στο 47% με αρκετο...ψαξιμο μια και ειμαι ..αρχαριος στο androide ...και δει στο παγωτο! (ice cream) :O μια που ειμαι και νεος στο forum χαιρετω τους φιλους και φιλες και ευχαριστως να βοηθησω...αν μπορω παιδια που ενδιαφεροναι για το συγκεκριμενο μοντελο!!!:)
×
×
  • Create New...