Jump to content

renosval

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About renosval

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

renosval's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μπορεις να δεις διαφορα πραματα για το κινιτο σου. Οπως να δεις τν ταχυτητα του cpu τν θερμοκρασια της μπαταριας και τν κατασταση της καλησπερα παιδια. εγω εχω routarei to κινητο και εκανα ενα μικρο overclock στην cpu σημερα π πηγα να μπω στο net ειδα τν μπαρα του σηματος να ειναι συνεχεια λευκη και οχι πρασινη οπως θα επρεπε να ειναι. το κινητο μποροθσε να μπει στον broswer και στην εφαρμογη youtube αλλα οταν πηγαινα να μπω στο googleplay το κινητο μ ελεγε οτι δεν υπαρχει συνδεση. καμια βοηθεια ?????? ευχαριστω πολυ:):):) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. *#*#3646633#*#* αν δεν κανω λαθος
  3. καλησπερα τσακαλακια. εγω εχω routarei το κινιτο μ και κατεβασα απο το store το MTK_CPU και εχω ρυθμισει τον cpu στα 741mhz απο τα 676mhz. μετα πλικτρολογισα το μιστικο μενου στο κινιτο *#*#364663#*#* και εκανα το τεστ οπου δειχνει την συχνοτητα του cpu και μου εδειχνε οτι λειτουργει στην μεγιστη στα 806mhz. οποιος το εχει εγκαταστισει αυτο το προγραμμα καλα θα κανει να προσεχει για τυχον τραβιχματα του cpu στα ορια του.:!::!::!:
  4. καλησπερα σας παιδια.εγω εδω εχω χαθει με ολες αυτες τισ ερωτησεισ και απαντισεισ και θελω να ρωτησω αν γινεται να κανω τ κινιτο αναβαθμιση το λειτουργικο και μεχρι που μπορει να φτασει και με ποιον τροπο μπορω να το κανω. ευχαριστω
×
×
  • Create New...