Jump to content

papa23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by papa23

  1. Καλημερα σε ολους, Εχω μια ερωτηση σχετικα με το NOTE3 Που εχω εδω και ενα 3μηνο περιπου. την τελευταια βδομαδα, 2 φορες μου εχει πρασινισει η οθονη, φοβηθηκα γιατι το ειχα στην τσεπη χωρις να κανω τιποτα και νομιζα οτι χαλασε γιατι ειχαν αλλαξει ολα τα χρωματα και φαινοταν χαλια, μετα απο λιγο εφτιαξε μονο του και την επομενη για να φτιαξει το εκανα επανεκιννηση. Επειδη φοβαμαι μην εχει καποιο προβλημα τι προτεινετε να κανω? γενικοτερα μου εχει κανει επανεκιννηση μονο του και λεω μηπως εχει καποιο θεμα η συσκευη και πρεπει να κανω κατι. Απο προγραμματα δεν εχω κατεβασει κατι ιδιαιτερο, 3-4 παιχνιδια που δεν τα χρησιμοποιω ιδιαιτερα, Gps, whatssap,viber,shazam, messenger, file manager και ελαχιστα ακομα
  2. Καλημερα παιδες δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ. Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα Δεδομενα Κινητου.. Οποτε το ενεργοποιω αργει αρκετα, μεχρι και 1-2-3 λεπτα να λειτουργησει.. τι μπορει να φταιει?.. Y.Γ. Τωρα ειδα οτι ειμαι σιγουρα σε λαθος τοπικ με μπαταριες..
  3. Ευχαριστω πολυ φιλε μου , πολυ καλο. Εχουν καποια διαφορα οι φορτιστες που υπαρχουν μεσα γενικα? γιατι θελω να παρω αλλα 2 καλωδια -φορτιστες για να εχω μονιμα στη δουλεια και στο αυτοκινητο. και οι μπαταριες επισης ειναι ολες ιδιες?
  4. Πολυ καλος φιλε μου, ευχαριστω. Για την οθονη ειναι καλυτερα Spigen ή Nillkin, και ποια η διαφορα tempered glass me Clear steinheil Εφυγε παντως η παραγγελια για την ισπανικη θηκη Τωρα θελω να παρω και 1 μπαταρια και φορτιστη για το αυτοκινητο. 1 περιπτωση ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/2A-Coiled-Car-Charger-Adapter-Power-Cord-For-Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-NEW-/261303901352?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3cd6ed1ca8 1 Adapter για Usb για να μπαινει ο φορτιστης. εχει παρει κανεις απο καπου?
  5. Ευχαριστω φιλε μου, τοτε θα παρω αυτη ποου μου ειπες, απλως θα ψαξω μηπως ερθει απο καπου αλλου λιγακι πιο γρηγορα.. Διαφορετικα , εχεις παρει απο Ασια? Για θηκη, Σιλικονη-Δερματινη, Κυριως με ενδιαφερει να ειναι γερη σε πτωσεις και γρατζουνιες και οχι πολυ καγκουρικη και χρωματιστη.. παντα ομως με ενδιαφερει να ειναι γερη μην μου πεσει και κλαιω το κινητο. γιατι κανω αναβαθμιση απο samsung 5 ετιας, αυτο που η μπαταρια κλειδωνει και ειναι ανθεκτικο στα χτυπηματα, μου εχει πεσει γυρω στις 1395 φορες και ακομα λειτουργει αριστα :lol::lol::lol::lol::lol:
  6. Μετα φταιει καποιος να τους αρχισει στα μπινελικια? συμφωνω οτι ισως να μην εχει καποια διαφορα αν ειναι απο Ε.Ε αλλα γιατι να γραφει ελληνικης.. κριμα ειναι. ωραιο αυτο το Nilkin. απο ελλαδα αυτο εδω βρηκα, http://www.shop4less.gr/ismart-premium-tempered-glass-iphone-5-3369.html θα ψαξω και αυτο που μου εδειξες απο Ebay αγγλιας. Θηκη πολυ γερή ποια προτεινετε?
  7. Παιδες εχω κρατησει και θα παω αργοτερα να παρω το Notaki απο KaizerStore. Μου επιβεβαιωσαν οτι ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας, υπαρχει περιπτωση να μην ειναι? :worry::worry: Ζελατινα Οθονης τι βαλατε παιδες?
×
×
  • Create New...