Jump to content

lcoperfield

Members
  • Δημοσιεύσεις

    199
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by lcoperfield

  1. φιλε μου μην την αλλαξεις ειναι άψογη η global !!!οσο για την αναβαθμιση μην τρελαίνεσαι θα την δωσει που θα παει!!!!δεν ειναι οτι εχεις καποιο προβλημα με την global που εχεις τωρα και καίγεσαι να την αλλαξεις !!;)

    Καλα άψογη δεν τη λες... Πως κατάφεραν να χαλάσουν τόσο καλή κάμερα με το λογισμικό είναι άξιο απορίας... Και κάποια προβληματάκια που και που με memory leaks τα εχει...

     

    Sent from my Mi5S 4/128 GB

  2. Έχει δοκιμάσει κανείς καμιά καλύτερη ρομ από την official global 8.0.3.0; Μου την έχει δώσει η xiaomi... Μοντέλο ναυαρχίδα και το εχουν γράψει κανονικότατα.

     

    Sent from my Mi5S 4/128 GB

  3. να πω και κατι που το παρατηρησα !! οσοι απο εσας εχετε την developer rom να πω πως η καμερα ειναι αρκετα χειρότερη απο την stable global εχει πολυ περισοτερο θορυβο στην φωτογραφια!!το λεω γιατι την δοκιμασα εχθες και την εβγαλα σημερα ακομα και την ημερα ειχε θορυβο η φωτο!!!

     

    Πωω μη μου λες τέτοια και φαμε καμια ήττα... Έχουμε την κάμερα του pixel και καταφέρνουν να την κανουν χάλια...

     

     

     

    Sent from my Mi5S 4/128 GB

  4. Global μέχρι 8.0.3.0 έχουν βγάλει και έμεινα εκεί ένα μήνα τώρα και παραπάνω

    Δεν έδωσαν καν global development

    Ένας θεός ξέρει πότε θα δώσουν την global 8.2.2.0

    Εγώ συμβιβαστικα και έκανα unlock και πέρασα από twrp

    Μας έχουν γράψει λίγο στα @@ εμας του Mi5S η μου φαίνεται; Το Mi5 εχει 100 φορές καλύτερο support... Δε μας τα λέει καλά η xiaomi...

     

    Sent from my Mi5S 4/128 GB

  5. Οι κινήσεις που πρέπει να κάνεις είναι διαφορετικές ανάλογα τη rom που φοράς. Εάν έχεις China Stable πρέπει να κάνεις αίτηση για unlock του bootloader. Εάν έχεις την fake global από κινεζομαγαζο μπορείς να κάνεις update από τον updater του κινητού κανονικά.

     

    Sent from my MI 5s using Tapatalk

  6. Κάποια βοήθεια να με ενημερώνει με notification για το gmail μου παιδιά? Έχω δώσει ότι permission υπάρχει και πάλι δεν μου πετάει ειδοποίηση! Πρέπει να μπαίνω να τσεκάρω μόνος μου αν έχει έρθει κάτι. Ευχαριστώ.

    https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/867a49639f1a07ea0378044888d8cc62.jpg

     

    Ενεργοποίησε αυτό το setting αν δεν το έχεις ηδη... Το gmail λειτουργεί μια χαρά με notifications με σωστά permissions και αυτό το setting στην αγγλοκινεζικη. 4/128 εδω.

     

    Sent from my MI 5s

  7. Εεε θέλω OTA ρε συ... Το software θελει πολυ δουλειά ακόμα για να γίνουν ανθρώπινα εξαρτηματα οπως η κάμερα κλπ...

     

    Sent from my MI 5s

  8. Mi5s Capricorn 4/128 εδω με αγγλοκινεζικη μετα απο πολυ παιδεμα για να τη φλασαρω για να βγει η σαπιλα που περασαν απο geekbuying.

    Εν αναμονή της global...

     

    Sent from my MI 5s

  9. κατοχος και γω του redmi note 3 pro απο την πρωτη μερα εχω προβλημα με την ενδειξη της μπαταριας...μονιμα κολημενη στο -2%!!!!!!το τηλεφωνακι κανει καποια νουμερακια ακομα οπως δεν με αφηνει να βαλω fingerprint και δεν εμφανιζει ενδειξη μπαταριας περα της ποσοστιαιας....προσπαθησα να φλασαρω την ρομ αλλα δεν με αφηνει να μπω σε edl mode...παροτι ακολουθησα πιστα τις οδηγιες της mi....ουτε βεβαια με αφηνει να φλασαρω σε fastmode.....μιλησα με πωλητη αλλα δεν εβγαλα ακρη....ξερει κανεις να με βοηθησει????του χει τυχει κανενος αλλου το ιδιο?...το κινητο αγοραστηκε απο banggood....ξεχασα να πω οτι διαβασα καποιες σελιδες απο δω αλλα δεν ειδα πουθενα κατι αναλογο.....ΔΕΝ τις διαβασα ολες βεβαια για να ειμαι ειλικρινης....

    Λάθος νήμα φίλε... Εδώ είναι για το MTK Helio X10 powered RedMi Note 3.

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  10. Καλα το viber και το messenger το έχω πάντα κλειδωμένο στις ανοιχτές... Αλλιώς τα μηνύματα σου τα παίρνεις τον επόμενο μήνα...

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  11. Ρε παιδια τι παίζει με την μπαταρία; Στην 8.0.1.0 Stable κατεβαίνει νερό... Χωρις ιδιαίτερη χρήση...

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  12. Μπορείς να δώσεις περαιτέρω οδηγίες πως κάνουμε clear cash? Το gmail πχ έχει μόνο clear search history.

    Τωρα ψάχνω και το bluemail.

    Αυτό ακριβώς που λέει και ο Louk από πάνω. Επισυνάπτω το screenshot του μενού για clear cache.

    https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/8a55b0f85dec4e4f774d54bcae38b47d.jpg

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  13. Επανέρχομαι με το θέμα του sync των ε-μαιλ. Τελικά το πρόβλημα δεν λύθηκε- δεν κάνει sync αυτόματα, πρέπει να το κάνω εγώ χειροκίνητα. Δοκίμασα και άλλους email clients -outlook, τον stock- , έκανα επαννεκινήσεις τη συσκευή, uninstall/install το gmail app, clear data, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

    Κάποιες φορές -ελάχιστες- κανει sync, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω υπο ποιες συνθήκες γίνεται. Παρακαλώ τη βοήθειά σας, γιατί έχω χάσει καμμια δεκαριά mail έτσι.

    Clear τις cache των email clients που θέλετε και ενεργοποίηση του autostart permission γι' αυτόυς. Δοκιμασμένο με Outlook και Gmail clients.

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  14. Εγώ χρησιμοποιώ την zegoe γραμματοσειρά και είμαι πολύ ευχαριστημενη.

    Thanks για τη γραμματοσειρά :) looks nice :)

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  15. Εγώ δεν Flashαρω την Official στο δικό μου επειδή δεν έχει βγεί ακόμα miui 8 stable. Δεν παίρνεις ειδοποίηση για update επειδή έχεις Stable Miui 7 rom. Η miui 8 κυκλοφορεί μόνο σε όσους έχους περάσει από την stable rom την Developer rom στο κινητό τους. Έχω υπομονή και θα περιμένω την Miui 8 Stable rom. Μήπως λυθεί και η bugια με το σήμα. Εν τω μεταξύ οι Κινέζοι κάναν recruit Beta Testers για τα Μοντέλα: Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 3, Redmi Note 2, Redmi Note 3 Qualcomm, Redmi Note 4G, Redmi Note 3G, Mi Note.

    http://en.miui.com/thread-296705-1-1.html

    Λέτε να κάνουν κάνα θαύμα να αναβαθμίσουν την έκδοση Android, στα παραπάνω μοντέλα;

    Για το κινητάκι μας Redmi Note 3 MTK ουδείς λόγος γίνεται στο forum της miui.com.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Επίσης για όσους έχουν την Official Dev βγήκε το OTA update Developer ROM 6.6.23. στις 23/06/2016.

    http://en.miui.com/thread-298607-1-1.html

    Συμφωνώ απόλυτα. Με την 7.3.3.0 stable το κινητό είναι τρομερό εργαλείο... Όποτε και αν βγει stable το ξανασυζηταμε... Αλλα και παλι δύσκολα θα το ρισκαρα αφου παιζει τοσο καλα η 7αρα και η 8 δεν ειναι MM...

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  16. Καλησπέρα παιδιά. Μου ήρθε χθες η αναβαθμιση σε 7.3.1.0/stable αλλά έχω ένα σοβαρό θέμα. Ενώ μου εμφανίζει τα εικονίδια των notifications , όταν κατεβάζω πλεόν τη κουρτίνα από πάνω δεν μου εμφανίζει τίποτα για επιλογή. Το έχει παρατήρησει κανείς άλλος;

    Όλα κανονικά εδώ... Κατι δεν σου εκατσε καλα... Θα εκανα reset στη θέση σου :)

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  17. Το πέρασα αλλά δεν μπορώ να κρίνω ακόμα.

    Θα επανέλθω,το βρίσκω πιο γρήγορο πάντως.

    Σίγουρα πολύ πιο γρήγορο με αρκετή διαφορά... Ας δούμε λίγο και τη μπαταρία... Πρώτη εντύπωση πολύ καλή πάντως...

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  18. Ετσι οπως τα λες ειναι εγω πρωσοπικα ο λογος που κανω τα update ειναι μπας και στειλουν την ελληνική γλώσσα.

    Ελληνικά δε θα μπουν ποτέ σε αγγλοκινεζικη ROM δυστυχώς... Και global δύσκολα να βγει για τον Helio...

     

    Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

  19. Χρονια πολλα σε όλους παιδια. Ηρθε η ωρα να σας αποχαιρετησω καθως μετα απο ενα χρονο με το G3 αποφασισα να το δωσω για να παω σε Xiaomi Redmi Note 3. Τα καλυτερα σε ολους ευχομαι... Η συσκευη μου υπαρχει ακομη και αν ενδιαφερεται κανεις μπορει να μου στειλει πμ. Καλο υπολοιπο γιορτων!
  20. καλησπερα παιδια..τωρα ππυ πηρατε το κινητο καποιοι στα χερια σας αν δεν ειναι κοπως μπορειτε να με πειτε αν το μενου ειναι ολο στα ελληνικα?και γενικα το θεμα μου ειναι αυτο λογο οτι ειχα για χρονια samsung και δεν ειχα θεματα με αυτα....ειναι να το παρω για τη γυναικα και μονο αυτο θελω να ξερω για τα ελληνικα γιατι ενα φιλαρακι εχει lenovo και καποια ειναι στα κινεζικα.

    Οι multilang roms που περνανε καποια καταστηματα, εχουν κανονικα ελληνικα. Οι official δεν εχουν ελληνικα προς το παρον (ουτε καν η global).

  21. Ξαναρωτάω αν μπορεί να δεί κάποιος που το έχει. Πιάνει τουλάχιστον 3g στην δεύτερη κάρτα?

    4g πιάνει κανονικά και στις δυο. Vodafone.

  22. Πρόβλημα....ήρθαν δύο κομμάτια από vickmall... Το ένα π κρατησα εγώ είναι με τη Ρομ του σάιτ και μ κάνει ξαφνικές επανεκκινήσεις....το άλλο όμως που πήρε ο φίλος μου δεν βλέπει καθόλου τις κάρτες σιμ ουτε στη μια θύρα ούτε στην άλλη ούτε ανάποδα.....και ούτε άλλες σιμ διαφορετικές βλέπει....βγάζει και στις δύο θύρες μνμα για κλήσεις έκτακτης ανάγκης μόνο...καμία ιδέα?

    Με αγγλοκινεζικη 7.00.77 ειμαι... Μου εκανε το ίδιο μέχρι να κάνω reboot... Μετα την ειδε κανονικα... Πολυ σταθερη rom παντως... Απο minideal παρελαβα με δωρακι tempered και θηκουλα διάφανη...

×
×
  • Create New...