Jump to content

iManiac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iManiac

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

iManiac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να προσεγγισω καποια που μου αρεσει το χω ρε συ :) Με τη συγκεκριμενη δυσκολευομαι χαχαχαχ
  2. Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες!! :) Parafron εισαι καθηγητης...!! Εντομεταξυ δεν παιζει να κανω κατι με αλλη για να ζηλεψει κλπ...δεν μου αρεσουν κατι τετοια... Βασικα την φιλια μας σκεφτομαι και μενω πισω αλλοιως δεν θα χα και κατι να χασω... Να 'σται καλα ολοι :)
  3. Γεια παιδια Γνωριζομαι με μια κοπελα 5 χρονια, μεχρι περισυ ειμασταν απλοι γνωστοι αλλα τοτε αρχισαμε να κανουμε παρεα και γιναμε φιλοι Ηταν με ενα μ@λ@κ@ και πριν 6 μηνες την απατησε και τα χαλασαν οριστικα Εντομεταξυ βγαινουμε ολη η παρεα μαζι Μιλαμε σχεδον καθημερινα για πολλα και διαφορα Πριν 1 μηνα ειμασταν καπου οπου τραγουδουσε ο βρεττος(ξερετε τα τραγουδακια του :) ) και ηρθαμε πιο κοντα...και συνειδειτοποιησα ποσο μου αρεσει!! Δυστυχως δεν εχω αυτη την τολμη και ειμουν παντα δυστακτικος αλλα τωρα ειμαι περισοτερο γιατι ειμαστε πολυ καλοι φιλοι... Εκανα μια προσεγγιση.... και ειπε αλλο φιλοι και αλλο "φιλοι" Φλερταρουμε καποτε και ως αστειο...Την σκεφτομαι και ομολογησε οτι και αυτη το κανει(φιλικα ισως?) Αλλα δεν ξερω,να προχωρισω, να τα παρατησω ...τι να κανω ρε παιδια; Βλεπω οτι εσεις ειστε πιο εμπειροι και μεγαλοι...ειμαι 17 Μπορει να ειναι αστεια η ιστορια μου για εσας...αλλα... :P Ευχαριστω!!
  4. Καλησπερα παιδια!! Περιπλανομουνα στο μεγαλο φορουμ και βρεθηκα εδω...πολυ ωραιες οι συζητησεις που κανετε...!! Parafron4 τι γινετε αδερφε; :) Να ζητησω και μια συμβουλη;
×
×
  • Create New...