Jump to content

techgeek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About techgeek

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

techgeek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. εχω ενα τηλ. νουμερο Q που εχω αγορασει απο πλανοδιο και απλά κάνω ανανεωση με 5€ που και που σήμερα με πηραν ΤΗΛ απο την WIND και μου δωσανε "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ" προσφορα για αυτο το νουμερο που δεν χρησιμοποιώ πολύ με 11,08€ τον μηνα all inclusive ( μηπως το έχουν προσφέρει και σε άλλους το ίδιο? ) 5 ωρες προς όλους 5 ωρες προς WIND / Q 30sms και 300MB στην αρχη μου φανηκε καλο και ειπα να το παραγγείλω αλλα μετα το παρατησα (σκεφτομαι ισως αγοράσω κάποιο απο αυτα τα νουμερα που πουλάνε διάφοροι με 15€ (φοιτητικά και καλά) με 1500 προς όλους και 1.5GB και με 8-10€ τον μήνα αννανέωση (καμια άποψη απο εμπειρία?)
  2. Καλησπέρα, έχω και εγω το N8000 και κάνω το εξής 1. πάς στην επαφή που θέλεις 2.Κάνεις ΚΛΙΚ επάνω και πάς στο System Contacts (δεν ξέρω αν έχεις άλλες επιλογες εσύ, εγω έχω) 3. Στο System Contacts εκει ΘΑ πρεπει να βλέπεις το ΤΗΛ νούμερο δίπλα έχει το "ανθρωπάκι" με το τηλέφωνο, address κλπ κλπ 4. Πατάς το κουμπάκι MENU (το αριστερό στο κατω μέρος είναι το MENU) 5. και τελευταία πατάς εκεί που λέει "Associate SIM card" και μετά διαλέγεις ***SMOTE ***FONE Κλπ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ !!! Ελπίζω να σε βοήθησα
  3. Καλησπέρα σε όλους και όλες και από μενα (Το πρωτο μου post εδώ, Καλώς σας βρήκα) Και το δικό μου N8000 γράφει 2500mAh 9.25Wh Πάντως το καλύτερο κινητο που έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι σήμερα !!! (και του έχω φορτώσει 1 μύριο πραγματάκια πάνω )
×
×
  • Create New...